![]() |
|
Nekalé praktiky FreesatPřed dvěma lety jsem instaloval paní, asi 80 let,cslink,před třemi měsíci udělala výměnu,potud vše OK,koncem listopadu ji telefonicky zmasírovali z freesatu na nabídku,28.11 přijel montážník,dal ji humaxe ,kartu,novou parabolu,zapojil a zprovoznil,vzal si 500kč bez papíru a bude platit asi 299kč měsíčně,stále OK,sepsal smlouvu,odvezl parabolu,LNB,Přijímač+kartu výměna na kterou ji strhávájí sipem multi,tato starší paní se dívala asi týden,než si pustila DVD přes scart,zpět na HDMi sat už se nedostala,volala několikrát montážníka na pomoc,za týden nebyl schopen dorazit.Včera večer o půl osmé mě volala,že chce zpátky ke Skylinku,že s nima končí a brečela do telefonu,že si takové služby nepředstavovala.Dnes bude volat na freesat,že končí.Co jí čeká,pokuta za předčasné ukončení Freesat,platba za demontáž,nákup sat.zařízení +karta+montáž skylink,blokace výměny,aby na to technik nečuměl,zrušení platby multi přes sipo.Před měsícem ji zemřel manžel,vánoce na krku.Ještě jsem na něco zapomněl?Má někdo lepší řešení,od freesatu chce na 100% pryč? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatZdar,bohuzel smutny pripad,seniori by zasadne nemeli na zadnou takovou ustni/telefonickou nabidku reagovat (pokud nejsou "pevni v kramflecich").Je to tezke,myslim,ze obdobne "praktiky" pouzivaji temer vsichni provideri (trebas pouze za "ticheho" souhlasu).Mam nedavnou smlouvu od Free na medium,prislo mi rocni vyuctovani s MAX PACK,muze byt chyba v databazi,poslal jsem kopii smlouvy,resi to na reklamacich.Zaver by mohl znit:Byti to ve Finsku,pak by patrne vetsinu zde pusobicich provideru ,hnali sFinskym krokem:) |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Znám stejný případ.Lidi nemají rozum!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatV čem byl problém? V Humaxu nebo v tom, že paní něco zmáčkla a nevěděla potom vzít ovladač od TV a nastavit vstup na HDMI? Já když vidím u zákazníků tyto problémy tak jim i HD přijímač radši zapojím přes scart, který se na příslušný vstup přepne sám. Většina zákazníků to i sami chtějí když mění SD přijímač za HD a řeknu jim, že po připojení přes HDMI by museli zmačknout jedno tlačítko ovladačem od TV. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
pierrepetrHezke ze nejsi lezerni. Neni to prijemne a znam pripady, starsi lide jsou zvyklí prepinat 1.2.3... a prepnout to AV je pro nektere neresitelna vec. A zase pro montaznika jezdit prepinat AV na telce. nevim jestli by nedostal kamenem pri uctovani.A smluvni zavazek? Zkuste se dnes pojistit a za mesic zrusit, zadarmo to nebude. Co ji najit nekoho kdo chce freesat a prepise to na sebe? Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
Nekalé praktikyCelkem bych rád věděl, v čem dle zakladatele tématu tkví nekalost Freesatu.... aneb lidi už neví, za co a do koho si kopnout, upřímně... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky Freesat...nevím co s tím má společného Freesat, prodejce, potažmo platba sipem, atd...A až té staré paní při přepínání zamrzne obraz tak koho obvinní? Rosničku, že jí neřekla že bude mráz... :laughing: :) |
Dadycool
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
hotovyradhotovyrad počkej az ti bude přes 70 a naběhne na tebe freeSAT nebo někdo jiný . A bude do tebe hustit hlava nehlava. Mozek už budeš mit proslej. Spoustě věcem nebudeš rozumět. To se ti bude odolávat. Když ti zavolá freeSAT a bude te masírovat a vykládat jak je skylink špatný dráhy a ze bude končit atd....... A pak na tebe pošlou technika zloděje. To sem zvědav jak v těhto letech odolas. Mi volají 3 krat do měsíce, tak vím jak to vypadá. A představují se freeSAT zákazníka linka. Tak nechápu čemu nerozumíš. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatNo ja by som z toho vyvolavania marketingovych (nevhodné slovo)kov na sukromne domace cisla urobil trestny cin, obmedzovanie osobnej slobody - zasah do sukromia.Jedine riesenie ako tomu zabranit.Neviem akym pravom ma doma obtazuju a oslovuju ma niecim o so som evidentne neprejavil zaujem.To je jedine riesenie, lebo inak sa tomu nazbrani!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatA na toho montéra by mela zavolat policii on ji okradl. A mela by informovat freeSAT sat jake má spolupracovníky že posila na montáže Zloděj!! |
satman1
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatTiez nechapem, co mal co manipulovat s tym co mala na skylink. Asi nejaky "podnikatel"!Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatVyzvat montaznika doporuceným listom na vrátenie vecí do 7 dní, ak nebude reagovať poslať trestné oznámenie. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatMě taky volal Freesat a na jeho otázku jak mám vyřešen příjem TV vysílání jsem odpověděl že jsem montážník Skylinku.Pak bylo chvíli ticho v telefónu.Pak pak mi popřál pěkný den a šmitec.Ale asi pár oveček takto sehnal.Po telefonu se byznys nedělá,a chodit dům od domu taky NE. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatJá jsem s Freesatem velmi spokojený jedou tak jak mají. Za to se Skylinkem jsem hrubo nespokojený největší svinstvo, že odpojují starý systém Cryptoworks a všichni ti zastánci tohoto kroku si neuvědomují, že je to podraz na lidi. jenom proto, aby nenažraný pupky ze Skylinku vydělali. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
takymne vcera volala jakasi hloupa pipka z Freesatu poslechl sem si jeji bludy co ma nalite do hlavy a nebo to cte z papiru protoze sama mam v makovici velke H... podekoval sem ji polozil :))) |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky Freesatnápodobně...Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
vikingviking a ty myslis že freeSAT neodpoji cw. Najivo nic jiného mu taky nezbude. Když cw přestane existovat. Myslíš že se nechají dal okradat na nelegálním příjmu.viking a myslíš že je svinstvo ze se skylink brani zlodějům. Ses divnej patron! |
satman1
![]() |
|
ono je rozdílkdo je UPC a kdo je montážník !!!!já mám zkušenosti se všemi providery na našem trhu a ani jednoho neobhajuji, všude máš něco ale který provider když klepneš na tlačítko zavolej tak než z něho sundáš prst tak ti volá!!!?? je to právě UPC alias FREESAT! rovněž vždy po několik let ochotně komunikují i o víkendech. Výměna ovladače rovněž není problém na rozdíl od půlroční komunikace s DIGI ! mohu pro zábavu doložit tuhle komunikaci ! :laughing: :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatAutor příspěvku je zjevně nas*anej, že mu utekl kšeft :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
@pierrepetrCo ta Joscer uplatil??? :laughing: :laughing: :laughing: |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky Freesattyka sa to zrejme len freesat.cz. V mojom okoli nepoznam nikoho, komu by len tak nahodne volali a pri tom nebol ich zakaznikomSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
jozef BAjozef BA Já snima nic nemám a vajíčka mi 3krat do měsíce aa na jaře každý týden 1 i 2krat v týdnu. Jen by měl zajímalo skama mají moje číslo. |
satman1
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky Freesata co máš s těma vajcama ! skřípnutý? :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatOprava ne vajíčka ale volají dík za pochopeni ale vajíčka by mohli posílat misto toho volání (mobil občas blbe septne) |
satman1
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky Freesattak už to chápu!jo a číslo mají od obuvníka (8apůl) |
tonek
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatCo tonicka vpohode |
satman1
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
![]() |