![]() |
|
Nekalé praktiky FreesatPřed dvěma lety jsem instaloval paní, asi 80 let,cslink,před třemi měsíci udělala výměnu,potud vše OK,koncem listopadu ji telefonicky zmasírovali z freesatu na nabídku,28.11 přijel montážník,dal ji humaxe ,kartu,novou parabolu,zapojil a zprovoznil,vzal si 500kč bez papíru a bude platit asi 299kč měsíčně,stále OK,sepsal smlouvu,odvezl parabolu,LNB,Přijímač+kartu výměna na kterou ji strhávájí sipem multi,tato starší paní se dívala asi týden,než si pustila DVD přes scart,zpět na HDMi sat už se nedostala,volala několikrát montážníka na pomoc,za týden nebyl schopen dorazit.Včera večer o půl osmé mě volala,že chce zpátky ke Skylinku,že s nima končí a brečela do telefonu,že si takové služby nepředstavovala.Dnes bude volat na freesat,že končí.Co jí čeká,pokuta za předčasné ukončení Freesat,platba za demontáž,nákup sat.zařízení +karta+montáž skylink,blokace výměny,aby na to technik nečuměl,zrušení platby multi přes sipo.Před měsícem ji zemřel manžel,vánoce na krku.Ještě jsem na něco zapomněl?Má někdo lepší řešení,od freesatu chce na 100% pryč? |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatHmmm, nepochopil si ze UKRADOL!!!!!!! Parabolu, Prijimac, LNB, Kartu???To je na trestne oznamenie!!! |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
to Hornetjj, sorry... v každém případě je to problém s montážníkem, nikoliv s Freesatem.... Takových vizitek si může vytisknout každý kolik chce |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatVed ja ani netvrdim, ze je problem z freesatom, ale montaznik je hajzel urcite.Aj ked mam podobnu skusenost z Magiom...k zeninej babke prisiel clovek od Magia a skoro mu to podpisala, este ze najskor zavolala a prisli sme tam. Dotycneho som vypoklonkoval... |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
to HornetTo je stejné, jako obchodníci s elektřinou.... onehdá za mnou jeden přišel a začal kydat ty své kecy, načež jsem mu řekl, že po 15ti letech v ČEZu mám odůvodnění mu říct, ať jde do pi*e :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky Freesat pro Tomik 535Pokud mohu tak si velmi rád rýpnu do Skylinku. Samozřejmě, že SP mě vůbec nevadí, jako jiná věc co provedl Skylink.Však nemá cenu o tom diskutovat každý to přeci ví. Jenom se divím, že Skylink má takové zastání u mnoha lidí co zde píší, ale v diskuzích jsou často problémy s příjmem od Skylinku všeho druhu a tak si říkám, že dojde na má slova, kdyby zůstal Skylink ve starém Cryptoworks problémy by nebyly. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatSkylinku se zde mohou zastávat jen provokatéři, rozumný obchodník i montér by jim akorát nakopal (nevhodné slovo).Skylink neudělal pro nás montéry, ani pro obchodníky dobrého vůbec nic. Jen kydy a kydy. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonale ty problémy řešíme my za peníze,tak něco nám dává |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky Freesatto máš sice pravdu, ale tyhle peníze klidně bych oželel.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatNevím jake problémy mate se skylinkem Já žádný nemám. Všechno maká jak má když se dodrží pravidla příjmu. A neznám nikoho kdo by měl Vaše problémy. A jestli myslíte že občas jde jinaci jazyk než čeština. Tak to je stejné u všech. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatTady pisete ze montaznik neco ukradl :-DVy jste byli u toho, kdyz babi treba rikala na otazku montaznika: "Chcete to sundat a mam to odvezt pryc"? Ano. Haha, tak nevim co se tu rozciluje zakladatel tematu. UPC mela masivni kampan a volali snad na vsechny cisla co sehnali. Ze nekdo pomlouval konkurenci? To je take otazka. Byli jste u toho? Mate to nahrane? U UPC si clovek zaplati a o nic se starat nemusi, to u Skylinku stale myslim nejde... Ja vskutku nevim, jak probehlo uzavreni smlouvy, zda po telefonu nebo babi neco podepsala, kazdopadne bych to vypovedel s tim, ze jsem byl uveden v omyl a necht mi dolozi opak. Tim bych nic neriskoval. Ale ona chce koukat a tak bude pro ni asi lepsi to nechat jak to je, nez resit blbiny. At se ji o to postara potomstvo nebo vnoucata, no ni? Muj nazor. Prvni co maji udelat, zakazat pouzivani telefonu k marketingovym ucelum u techto lidi - senioru. Anebo pokud babi odkladala deti k TV, tak ty ji taky odlozili a nestaraji se o ni? Telemarketing je zkratka bezna vec a je pouze nutno si davat bacha, co jim reknete (nejlepe hovory nahravat), anebo nic nerikat - vyslechnout a podekovat s tim ze nemam zajem a je to :-) R^ |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
@SaxonNo minimalne vam daval trika a polokosile (ted uz dava leda tak DVDcka) - a za ty platil pomerne hodne penez (a to novy vlastnik utnul) - a servisni kartu a HD balicek gratis a zval vas do Lucemburku :-)Ty provize za aktivace PROVIZE stanovena na 5,83% z obratu no to je dobry vysmech a ani se nedivim, ze jim to nekdo vyhackoval :-) Docela by me zajimalo, jaky je zisk UPC vs. Skylinku, porovnaval ste si nekdo vysledovky? myslim ze model UPC je obchodne vynosnejsi, i kdyz, kdo vi. |
Hollys
![]() |
|
HollysTakový tričko bych si na sebe v životě nevzal, to bych se bál, že mi dá někdo na ulici do držky...Ta provize, když mi ji tady Glisník vysvětloval/obhajoval, to byl největší kameňák za posledních pět let. To mám větší provizi za sběr borůvek... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatNo ale zas to tričko můžeš někomu koho nemáš rád podarovat. :lookaround:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
TomikTakové lidi neznám. Ale musím se ti přiznat, že dnes jsem byl Skylinku docela vděčnej. Vyhazoval jsem dneska jednu DIGInu s duálem a k TV, kam byl posílán signál po RF/UHF jsem zapojil GOSAT 7050 s IRD/SK. Zákoš byl doslovana nasrán hrozným obrazem z Intelsatu a když jsem pustil CTHD s pořadem SAMA DOMA a on uviděl v HD Kubelkové kozy/prý pravé/, tak si doslova sednul na prddel. :)))Dostal jsem kafe, makovec a ještě tři kila tuzéra. R^ :8) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatFurt lepší než drátem do oka (chci říct, že většinou potkáš ty co to nevidí) no a další co jsem chtěl říct je že ty tři kila s makovcem půjdeš zdanit. Kafe netřeba:-/Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatA tak to neprodávej a je to :-D Jako konverze na karty výměna (421 Kč) za 30 prodaných karet a to se vyplatí :-)Ty mikiny měly hodnotu přes 300,- a to ti stačilo tuším 10 nebo 20 karet. To máme tady v ČR složité, nikdo ti nezaplatí za poradenství a tak všichni experti jsou jen prodejci, co podpoří největší marži :-D Ale třeba za to Glisník nemůže, třeba jen se jim nevyvedl plán a tak mají malý zisk :-D |
Hollys
![]() |
|
RE: Nekalé praktiky FreesatA jak může někdo s panelem (720 nebo 1080p) provozovat DiGi TV?DiGi je naopak velmi v(ý)hodné pro lidi se starou CRT obrazovkou. Tam rozdíl nejde poznat. |
Hollys
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 67 | |
![]() |
|
![]() |