![]() |
|
Odpojenie karty SKYLINKProsim Vas ako zistim ci mi Skylink odpojil kartu ked sa to neda overit na ich skvelom webe ??? Od vcera vecera po 22.00 mi vsetko prestalo ist a ide len CT1 a STV2.....nechapem preco idu len tieto 2 stanice....daujem za pomoc...btw. ide niekomu Skylink v EMU? |
mates77
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 27 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKna ich skvelo webe se to ověřit dá !!!a je to logický a avizovaný krok, čti zde články nebo info na oných skvelých WEB !!! a btw. ide to VŠETKÝM !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Ferguson 7318Chcem poprosit o radu nieoho to ma tento starsi receiver a vie poradit s niecim...Ak sa tu niekto najde budem vdacny za pomoc |
mates77
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKTo je ale náhodička, nebude to podobný problém?https://www.parabola.cz/forum/topic-75198/ Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
to Tomik535Neviem o akom probleme hovoris a na co narazas SERIF....poznas tu pesnicu od skupiny Bez ladu a skladu?? |
mates77
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKCo potřebuješ na Ferdovi?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
to Tomik535Poradit od niekoho to ma tento prijimac a vie s nim pracovat...je to ale dost stara suna na to aby som niekoho na to nasiel asi... |
mates77
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKProč se rovnou nezeptáš?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
to Tomik535Prepac PRIATELU ale z tvojich reakcii aj pri inych uzivateloch mam pocit ze neviem ci by si vedel resp. chcel poradit....ale ak chces mozeme pokecat cez suromny e-mail a budem rad a poradis. Dakujem |
mates77
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKCo ti brání to zkusit?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKMůže ti přece odpovědět i kdokoliv jiný.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
to Tomik535PRIATELU ak chces posli mi sukrony e-mail a popiseme a budem rad ak poradis...ak sa tu chces hrat na SERIFA a pana doleziteho bez snahy pomoct nechaj tak |
mates77
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKMohl jsem ti pomoct, ale pouze zde. Mimochodem ten přijímač znám napadrť a jsem si jistý, že znám odpověď na jakoukoliv otázku na něho. Ale na nějakou seznamku s keys ti kašlu a nemám rád když mi někdo lže.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKbtw ide v pohode... a ozaj sa tu nepytaj, lebo viac peral tu najdes ako rad :))) inak pokial mas serpo uhradene, tak treba refres karty a cakat napr. na nove. Nic viac asi nespravis.nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKty vo.le. on chce poradit ale misto toho remca, ze ses ho ujal. tak to uz je moc. mates, na sem jedes ? na cistym vzduchu a vitaminech ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
to Tomik535Ak by si chcel seriozne pomoct nemas problem hodit e-mail kde by sme pokecali bez rozdielu kto tu je admin a kto obycajny uzivatel... |
mates77
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKjestli chces seriozne pomoc , tak to udelej verejne. tomik neni zadnej vrahoun. ale tvoje chovani zavani nejakou levarnou ..Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
to bublajsJa respektujem ze su tu nejake pravidla ktore ako admin musi respektovat a kedze sa chcem opytat nieco za co by mi SERIF mohol dat BAN rad by som o tom poecal na sukromnom e.maily....snad som to napisal jasne, uprimne a cestne. |
mates77
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKzkus svuj problem popsat u lekare kterej se menuje google .) uzs to moh mit vyreseny, misto toho tady mlatis prazdnou slamuDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKJasně, upřímně a čestně zaplať serpo nebo kup placený balík popř. odejdi jinam. Slyšel jsem, že se tam prý žádné serpo neplatí.Ale tím že pojedeš v emu, obíráš druhé, kteří poctivě platí, ale i díky tobě vyšší cenu. Nazdar. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKno tym, ze neplati serpo by uberal druhych by som teda nsuhlasil. nic sa na zakaznickej linke nezlepsilo. mal som nahrat rozhovor po 6 minutach, ked ma prepojilo ohladom astra 2connect... to bol zazitok. samozrejme vobec nepohohli a odbili, ze nech zavolam na druhy den... cista komedia :)))nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKNemám na mysli zákazn. linku (samozřejmě souhlasím), ta bude mimo ještě nejspíš hodně dlouho, ale obecný princip.Napadlo tě někdy kolik by mohl stát placený balík v dokonalém světě, kde by si ho platili všichni kdo se na něho skutečně koukají, přijímače by neměly čtečky karet a na světě nebyl jediný kódovací systém? ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
ale to jeze světa scifi |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
to mates77Kdyby jsi byl trochu diplomat, tak by se dalo zeptat na cokoliv, ale ted to vypadá, že Tě musí Tomik poprosit, aby Ti mohl pomoct. A že má trocha ironie? Ani se mu nedivím, je admin a ještě k tomu Ti podává pomocnou ruku, fakt nevím co vlastně chceš...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Re:PomocOno není třeba pánové prosit, ale spíše při prvním dotazu či žádosti o pomoc projevit trochu soudnosti, ale hlavně ochoty aslušnosti. Ne každý má rozhled, přehled a orientaci na tomto webu, tak jako vy. A už vůbec ne ti, kteří se dostanou na web třebas poprvé. Tenhle web je nehoráznej šit, plnej namyšlenejch fajnšmekrů a mistrů světa. Osobně bych jej zrušil, protože není absolutně žádným přínosem těm, kteří by ho opravdu potřebovali. A věřte ,mám své zkušenosti, a mám jich dost. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Odpojenie karty SKYLINKPepa 3, Tvůj web to není. A když se Ti zde nelíbí, tak sem nechoď. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |