Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dreamsky NXP 256HD a mobilný internet

Nazdar.Dnes som sa skúšal pripojiť DR 256HD na mobilný net a spojazdiť gshare cez adaptér Huawei 173 aj s anténkou na zosilnenie 3G siete Telekomu.Pripojil som to priamo cez notebok a LAN kábel a potom i cez WIFI router. Skúšal som dokonca pripojenie i cez Wifi adaptér Well 150 CU.Sieť mi vo všetkých prípadoch vždy korektne pripojí, ale servery nie. Nejde mi ani počasie, youtube, internetové rádiá.Tak to už nechápem,čo má satelitný prijímač stále nedostatok signálu, alebo robím niekde chybu ?.Máte s tým niekto prosím Vás skúsenosť ?. Cez optickú sieť mi gshare, rádiá, počasie, youtube v pohode funguje.Díky za odpoveď.

bystrik
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreamsky NXP 256HD a mobilný internet

To vypadá, že nemáš v přijímači zapsané správné DNS servery. Ty jsou v 3G síti samozřejmě jiné. Pokud je nedokáže router přenést do přijimače pomocí DHCP, tak je budeš muset zapsat ručně.

visper
Registrace: 5/2008

RE:visper

Ok visper, díky moc,to ma nenapadlo. Ten prijímač si pravdepodobne pamätá tie DNS servery z pripojenia na optickú sieť.A keď ho pripojím na 3G sieť, tak tie DNS servery neprepíše. Ja som si myslel, že mu nestačí prenosová rýchlosť pripojenia 7,2 Mb/s T-kom 3G siete.Ešte to porovnám po pripojení na optiku, či je to tak. A kde presne vo Windowse 7 zistím, prosím Ťa správne čísla DNS serverov 3G siete ?.

bystrik

RE: Dreamsky NXP 256HD a mobilný internet

Zdar,už mám ten postup na zistenie DNS serverov vo Windowse 7, dúfam,že to bude v tom. Díky moc.

bystrik

pro zacatek

zadej dns treba 8.8.8.8 , ten by mel stacit.

lkfreak
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra