Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-T přijímače

TEST Bensat 120hd DVB-T

Dnes som skušal taky mali test primaču BENSAT 120hd a MASCOM 550T s ktorim chitam CZ MUX z vzdialenosťi 160KM cez kopce Karpaty na sito-POLSKE a 30db zosik!Pri peknom počasi signal MUX 1 aj bez zosilovaču.Ale pri použiti zadrži kanalu na znižovaniu signalu Mascom 550T ukazoval signal 30% a už obraz ani tuk a BENSAT išiel a velmi kostičkoval-lepšia citlivosť na slabši signal.Mascom vstupna uroveň -25~-68dbm a BENSAT 120hd -20~-78dbm v manuali a na internete pri udajov primaču bensat pišu dokonca -10~-78dbm.Ale podla menu to vypada skoro ako Evolve Scorpio aj ovladač je tiež rovnaky len nazov Bensat.Test bol na 50cm koaxiali a zadrž na zniženie signalu.Vela zdaru v loveni signalu.

miro75
Registrace: 2/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TEST Bensat 120hd DVB-T

No, to byl hodnotný test. S polským sítem.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Miro,

nič v zlom, ale ak si aspoň trochu vážiš ľudí, ktorí majú ten text po Tebe čítať, tak rob niečo s tou Tvojou gramatikou (stavba vety, interpunkcia, IpsYlony). Každému sa občas podarí chybovať, ale čo je veľa, to je veľa!

Eman
Registrace: 4/2007

TEST Bensat 120hd DVB-T

To som nevedel že sem chodia aj učitelia slovenčiny.Ale ked chcu biť vzdelaný o antenej technike nech sa učia.Sito je sice polske ale na druhom som robil take zmeni že menil vzdialenosť žiaričov od seba,dlžka žiaričov a zmena vzdialenosti žiaričov od steny sita a nebolo to lebšie ako to original polske!Plány boli aj s knižky Tomaša českeho

miro75

miro75

A aký je tvoj názor celkove na teho BENSata dvb-t 120 HD ?

Ufones
Registrace: 5/2010

TEST Bensat 120hd DVB-T

No najviac ma zarazilo že pri nastavovaný antený nieje aj signal ale len kvalita.U mascom som zviknuty na oboje.Zvlaštne je že mascom ukazuje 50% sila a 60% kvalita cz MUX1 a Bensat plnych 100% kvalita.Dobra funkcia je že ked moc kostičkuje obraz automaticky sa stišuje zvuk aby to nahlas nepukalo ako u Macom.No prepinanie medzi kanálmi je docela rychle.Aj zoradovanie kanalov jednoduche ako celi stroj.A USB filmy tak prehraje docela dobre ale nejak nemožem prisť nato že ked si možeš nastaviť titulky ake chceš či velkost alebo pozadie ako napriklad mam balik na usb film a titulky koncovkou srt tak v ponuke pri prehravaný niesu otvorím okno na titulky a ukazuje mi vypnute pritom mam všetko nastavene na slovensko.Musim sa tim viac zapodievať.Obraz neviem posudiť mam len CRT TV a je to fajn.EPG a teletext na slovensko žiadne chybi v texte.

miro75

kdyz

ty napises zadne chybi texte, tak to neni zadna jistota ;-)

jinak dekujeme za tip.

lkfreak
Registrace: 9/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra