Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Sylink linka

Dovolat se na jejich zákaznické číslo je nemožné.4x jsem si vyslech keci o poplatku a pak se hovor ukončil.Jak teda si má zákazník něco vyřídit když ani tato služba nefunguje.

Fandax
Registrace: 12/2004
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57
Odpověď v diskusním vlákně

to HIFIOK

Myslíš, že má Fandax taky 180 karet? To by bylo ovšem něco jiného, ale nenapsal nic.

Tondach
Registrace: 3/2004

RE: Sylink linka

Ne, mám jen jednu kartu a chtěl jsem ještě jednu děckám do pokoje bohužel to asi nejde.Tak se na ně vy... a nechám jen pozemní příjem.Nakonec půjde i ta jejich karta Výměna taky do koše platit jim ještě ser. poplatek a nikam se nedovolat tak nato bych se velebnosti mohl akorát víte co.Psal jsem i přes web dotazník cca před 14 dny a taktéž bez odezvy.

Fandax

Fandax

stači objednat cez stranku skylink kartu next pre druhu tv
na dobierku a jeto

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

karta next se tazateli asi nehodi, protoze si zjevne nic neplati.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Kubo na kartě je zaplacený balík ICZ-MULTI na 12Mes(CSL) máš pocit že chci něco nelegálně nebo zadarmo?

Fandax

To jsi tam volal kvůli kartě Next?Je to možné.Objednám a dojde.Co chceš vědět víc.Další z tisíců zbytečných telefonátů.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Fandax

tak proc mluvis o placeni serpo. pokud mas predplaceny balicek tak nic jineho neplatis.To musis zacit psat cesky aby se dalo pochopit tvoje dusevni pochody.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

vy všichni co si stěžujete: zkusili jste to napsat na hlavní infomejl M7 Info@m7group.eu? má to hodně vyšší pravděpodobnost,že se něco změní k lepšímu, než když to píšete sem ;) jinak vás chápu - v souvislosti s důvody serpo to neni z jejich strany ok

pejvl2
Registrace: 7/2009

Tez se aji mi stalo,ze mam predplacene jakesik CS LINK karty.Vcil mi dosly karty VYMENA zadara k tym predplacenym CS LINKOVYM.No a tak je zamichal mezi ostatni vymeny a nestacil jsem se divit,ze nejdou zaregistrovat s libovolnou kartou :) :) :).

hdpe
Registrace: 11/2007

A,že nič.Po vyše dvoch mesiacoch od zaslania formulára na preregistrovanie karty sa stal zázrak,došiel email aj prislušnými prihlasovacími údajmi.Asi je to vianočný darček. :)) Takže nesťažovať sa nefrflať,všetko sa dá na poriadok,len to chce čas. ;)

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas

proč skylink nema xstrem sport,universal,animax,a některé hudební stanice jinak jsem spokojený

klewr1
Registrace: 6/2012

proč skylink nema xstrem sport,universal,animax,a některé hudební stanice jinak jsem spokojený Rv

klewr1

proč skylink nema xstrem sport,universal,animax,a některé hudební stanice jinak jsem spokojený Rv

klewr1

Jupi

Prečo nam všetkym normalne jednoducho nevysvetliš v čom je na tej linke problem???Chytili ste virus???

par32
Registrace: 11/2007

HiFiOK

HiFiOK TOS prodal 180 šrotu ze tam musíš furt dokola volat Já byt tvojim zákazníkem tak ti to omlatim o hlavu. A jdu za někým kdo mi to udělá poradne a nikam nemusí volat. Tu asi nebude chyba v skylinku ale asi jinde.

satman1
Registrace: 9/2010

Fandax

Fandax a to tam volas kvůli takové blbosti. To se ti ta karta pěkně prodraží. Na vebu to vyridis za pár minut a kartu mas do 5 dnu doma. Závidím ti že můžeš tak utrácet za zbytecne hovory.

satman1

Satman1

Nový nástupce Joscera, nebo jen nový nick Joscere?

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Saxon

Otírej se o toho, koho jsi ráno oblékal nebo obouval a mě vynech.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

saxon

neni ale satman1 ma pravdu ludia volaju za blbosti na skylink
pri tom sa to da vybavit 99% cez net

🇸🇰

Jupi

Jupi

Kolik máš zákazníků s kartou Skylink?

On Air!

Saxon

jupi

skylink hrtam rtveho chrobaka..odpovedia ti len na to co sa im hodi do kramu. to neni platforma ale hnoj

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Saxon a to mají všichni potíže jak koupit nex kartu tak to se uvolas to ti nezávidím. Proc si tu kartu nespravuji sami. Jsou nesvepravni či co. Vždyť internet má skoro každý. A jako technik volas na jinaci čísla než ti ostatní.

satman1

satman

Taková služba jako Skylink by měla mít funční helpdesk pro každého zákazníka. Současná podoba zákaznické linky Skylinku je naprosto k ničemu.

Já mám plno lidí, kteří internet nemají/nepotřebují, ale mají telefon, znají z časopisu tel.číslo na zákaznickou linku a to je jim houby platné...
Proč něco s kapacitou zákaznické linky nedělají, když je několik měsíců evidentně over?

On Air!

Saxon

satman1: ono to volani nemusi byt jen kvuli "prodanym srotum", setkavam se napr. se zaplacenym SP na jiny ucet, koho by napadlo ze ucty CS Link a Skylink nejsou nejakym zpusobem provazane kdyz uz tuhle SP huraa akci zavedu, nekteri plati inkasem dal i po nekolika mesicich balicky na stare uz vymenene a zrusene (v mnoha pripadech uz vyhozene) karte CSLink ackoli maji kartu vymenenou za Skylink kde prijimaji jen zaklad, tech veci kvuli kterym je potreba se dovolat je ze strany zakaznika mnohem vic. Zakaznicka linka Skylinku je katastrofa.

milanm
Registrace: 3/2006

satman1, nevíš o co jde.

HiFiOK
Registrace: 12/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 57

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra