![]() |
|
Spárovaná kartaPo pětiletém provozu karty T-T a zaplacení serv. poplatku jsem zjistil stav karty ,spárovaná. Jak je to možné u skylinku |
DANIMI
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 99 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Spárovaná kartana párování musí být dva tak že s kým? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Spárovaná kartavím že se karta spáruje s přijímačem u digi ale u skylinku to čtu poprvé,muže někdo poradit? Mam jiný přijímač a v něm se karta nenačte |
DANIMI
![]() |
|
RE: Spárovaná kartaMimochodem karty Skylink už dávno se prodávaly spárované s Topfieldem SBI 2060.Ten případ co je v tomto vlákně nějak nechápu. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Spárovaná kartaKdyz pominu,ze to muze byt parovano z nedbalosti a lehkomyslnosti,pak by mne to taky zajimalo.Kde ,kdy,jak a v cem je to napsano,ze karta je parovana?Do pytle,ted nevim ,jestli ma byt karta sparovana (jako sparu vysparuji),nebo zparovana,jakoze ji podrobim pare,tak ji zparuji. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Spárovaná kartaKdybys prosim napsal,co mas za prijimac,bylo by aspon o 1 neznamou mene. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Spárovaná kartabys musel mit dodovanej prijmac+kartu spolecne koupenou v nejakym setu a to byl jak nekdo psal SBI 2060 tusim ale 2050 jinak to prece ani nejde to jako nejak vyctou tvoje ID prijmace z luftu? nebo jak? |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: Spárovaná kartavyčetl jsem to v přehledu plateb kde je napsané stav karty "Spárovaná" z nedbalosti to nemuže být protože jsem se až dneska dostal do vypisu karty.Přijímač mám MASCOM s modulem cryptoworks |
DANIMI
![]() |
|
RE: Spárovaná kartaNemůže to být myšleno jako spárovaná s kartou NEXT? Jako, že by se nějaký šikula k tobě připároval? ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: Spárovaná kartamě se dneska po čtyřech letech řádné registrace jedna z karet CS přeměnila v roční !?pořád se něco děje ! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
DANIMIje spárovaná s tou,co ti přijde poštou |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: Spárovaná kartaale proč my nejde načíst když je od rána v přijímači a3krat jsem poslal refleš a nic,kde je chyba |
DANIMI
![]() |
|
teď jsempořádně nepochopil o co ti jde,možná má problém tvůj pětiletý přijímač |
pierrepetr
![]() |
|
pierepetrmyslíš že po zaplacení serv. poplatku pošlou novou kartu? |
DANIMI
![]() |
|
to se zepteju skylinku,mají různé anomálie a je jich dost |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Spárovaná kartaKeď to máš napísané v prehľade platieb, znamemá to že je spárovaná daná platba, nie karta. To tam majú uvedené všetci. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
a co ti píševýpis aktivních služeb ???respektive do kdy máš zaplacen serpo? |
tonek
![]() |
|
RE: Spárovaná kartamuj pětilety přijímač načetl již nejmín 20 karet vněm bych problem nehledal,serpo zaplacene do 7.12.2013 |
DANIMI
![]() |
|
dej mu poslední šancivypni z elektriky , vytáhni a opucuj kartu, zapni po hlášce kódováno na čs stanici z Astry 23.5! zasuň SPRÁVNĚ kartu apošli si poslední REFRESH !!! ODER ??? |
tonek
![]() |
|
tonekz elekriky vyple 5krat čt1,čt2,stv1,stv2 hrají jenom se nechcou načíst ostatní programy |
DANIMI
![]() |
|
zkus odpovědětna předešlou otázkupřehled aktivních služeb ???!!! |
tonek
![]() |
|
kdy jsizaplatil po-ser a jaký způsobem? |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Spárovaná kartauž jsem to psal serpo zaplaceno do7.12.2013 |
DANIMI
![]() |
|
to je potom těžkýsnad to výr do rána dořeší !!! :laughing: |
tonek
![]() |
|
no jistěéééjen potřebuji mail a tam číslo karty |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrserpo se posílalo složenkou a po tel. dotazu na skylinku je vše zaplaceno |
DANIMI
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |