![]() |
|
Spárovaná kartaPo pětiletém provozu karty T-T a zaplacení serv. poplatku jsem zjistil stav karty ,spárovaná. Jak je to možné u skylinku |
DANIMI
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 99 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Spárovaná kartamuj mail M.DANI@seznam.cz |
DANIMI
![]() |
|
tak jedempiš číslo R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
pierrepetruž jsem to poslal mailem |
DANIMI
![]() |
|
RE: Spárovaná kartapo spojení s technikem od skylinku karta naběhla za pár vteřin v tom samem přijímači,ponaučení pro příště,hned se nechat spojit s technikem, pro zajimavost než jsem kartu zprovoznil tak jsem provolal na 3krát 92min. |
DANIMI
![]() |
|
RE: Spárovaná kartaa jak to SPOJENÍ PROBÍHALO ??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonekpo 20min. se ozvala operatorka která mě přepojila na technika a ten to za minutu vyřešil |
DANIMI
![]() |
|
DANIMIsice si dobre vyškolený partizánale kdyby to šlo můžeš prosím prozradit ČÍM TO BYLO ??? dík :8) |
tonek
![]() |
|
tonekto my neřekl ani ten technik kde byla chyba,rád bych prozradil ale neni co akorát řekl že poslal zápisy |
DANIMI
![]() |
|
RE: Spárovaná kartaZaver zni: tentokrat chyba na strane SL.Synek se mohl urefreshovat:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpenejenom já ale také prodejce v sat.prodejně ale take pierrepetr za co mu děkuji |
DANIMI
![]() |
|
a co na tobublajs :laughing: |
tonek
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |