Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

technisat Digiplus STR1

Dobrý večer. Prosím o radu zkušenější. Mám doma tyto technisaty. S přehrátím firmware na jiných přijímačích nemám problém, ale tento typ mně prostě nejde. Stáhnul jsem si firmware. Pročetl snad 1000krát návod.Nastavil port, spustím update1, protože používám com port1 a vypíše mi to hlášku: Cannot connect to loader over com-port, still tyying. Nevíte, co dělám špatně? Díky moc

MaxellX2
Registrace: 8/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: technisat Digiplus STR1

po spuštění souboru update1 dej v menu přijímače tovární nastavení místo vypnutí a zapnutí
přijímač má připravenou aktualizaci kanálů a proto ti to nejde

ready
Registrace: 3/2009

Bohužel bez úspěchu. Mohl by jsi mi prosím na email napsat stručný návod, jak to děláš ty? Asi někde dělám chybu.
maxell.vybihal@gmail.com
Ještě jednou díky

MaxellX2

Přijímač musí být vypnutý ze sítě. Propojit přijímač s PC kabelem, spustit soubor, odentrovat a teprve potom přijímač připojit do zásuvky.Otázka,jestli máš dobrý kabel.

Harnadek
Registrace: 6/2009

Pro STR1 jsou dvě verze jedna je STR1X podle toho,co máš v menu.

Harnadek
Registrace: 6/2009

špatnou versi pozná až po spuštění komunikace!

musíš mít také mini datový soubor DATEN a po spuštění Update1 ještě jednou klepnout do klávesnice a teprve potom do elektriky !!!

tonek
Registrace: 1/2009

Dobrý večer, díky za reakce. Bez vás bych to nezvládl. :)
Pár reakcí k postupu. Kabel jsem měl originál z Omka. Firmware byl s X, ten jsem měl stáhnutý dobře. Vše jsem jinak dělal podle vašich reakcí, jen jsem měl obsah složky daten mimo update 1. Vše jsem zkopíroval do jedné složky. Poté jsem spustil update 1, zmáčkl klávesu a připojil do sítě. Ještě jednou díky za váš čas. :8) R^

MaxellX2

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra