Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Platba kartou - Skylink

Včera jsem chtěl uhradit kombi balík platební kartou Visa, ale ouha, je tam jakýsi problém. Při přesměrování na platbu kartou naskočí nabídka plateb z různých bank, ale platba kartou nelze provést. Máte někdo podobnou zkušenost? Nakonec jsem platbu provedl z osobního účtu, ale platba nebyla doteď zaúčtována :O

Ľudmila
Registrace: 12/2005
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Platba kartou - Skylink

máš svého bankovního poradce?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

No mně jde o to, že při aktivaci platební kartou naskočily programy během pár vteřin, teď musí člověk čekat, až naběhne na Skylink platba z banky. A pokud je někdo jako já a čeká s placením na poslední chvíli, múže se mu stát, že stráví Vánoce se základní nabídkou, jelikož platba o svátcích neproběhne R^

Ľudmila

Normalne sem dal to Gopay zadal email a šlo to v pohodě. Ochrana proti útokům, cos čekal.

satman1
Registrace: 9/2010

Za 2min vse jelo

satman1

Ľudmila

Po vytvoření objednávky se dá tlačítko "Vybrat způsob platby" a na následující stránce se vybere tlačítko s piktogramem "Visa MasterCard". To tě hodí na stránku, kde přes tlačítko pokračuješ na GoPay...
Dál jsem to nezkoušel.
Takže problém asi není a i bankovní poradce tady bude k ničemu, jak se kdosi snaží poradit.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Tak teď se mi to podařilo i přes platební kartu, včera to ale opravdu nešlo. Zdá se, že s tím šachují...

Ľudmila

Oni s tím nešachují, systém pracuje normálně a bezproblémově, ale ty by si mělo být pozornější, protože jsi tam určitě dělalo nějakou nestandardní činnost...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Jde také o to, jaké preference máš na placení kartou po webu nastavené. Některé báně, například KB aktivuje tuto službu počínaje následující půlnocí po předešlé žádosti o aktivaci.
Je to jedna z možností, kde mohl být pes zakopán...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Já jsem měl stejný problém před 2 týdny,kdy jsem taky nenašel tlačítko pro platbu kartou jak jsem byl do té doby zvyklý předplácet programy. Nakonec jsem platbu provedl po přesměrování přes gopay.

sirda
Registrace: 11/2006

Saxon, PetrT

Jde o to, že dříve byly dvě ikony vedle sebe- kupónem a vedle platební kartou bez limitu! Až pak pod nima, jsou další volby.
Před cca 14 dni se zrušila ikona pl.karty a musí se použít GoPay brána.
Musíš použít E-mail a navíc je tam nastaven max. limit, na který můžeš narazit, pokud hodně používáš aktivace ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Platba kartou

Ja jsem platil pres GoPay v patek 14.12.2012 a dodnes mi programy nebezi, na e-mail nikdo nereaguje a o telefonu nemluvim. Jinak tam maji stale napsano, ze po zaplaceni kartou nejdou programy za par minut, coz se vzdy stalo, ale ted ani nahodou, jinak ani nevidim v administraci, ze jsou dane programy zaplacene... Rv

posix
Registrace: 12/2010

Dnes som platil kartou, do cca 10 minut nabehli programy.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

posix Já sem platil v pátek a nabehloto do 2minut co mas napsané ve výpisu karty pise ti to že máš zaplaceno od az do datum. Dival ses tam.

satman1

platba kartou

nabíhá dle mích několikateré "stopování" od 23sec do 2min 15sec.Nikdy to nebylo rychlejší,nikdy pomalejší.A bylo to jak o víkendu,tak i ve všední dny. A nezáleží ani natom,co za balíček si předplácíš-je to stejné...

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

platba kartou

to satman1: V detailu aktivních služeb jsem to stále neviděl, ale jsem dnes znova udelal platbu přes bránu Raiffeisen banky a kanály běželi ihned, předtím jsem platil přes bránu FIO, takže se jim platba asi nespárovala. To se samozřejmě může stát, ale spíš mi na tom vadí ta "nekomunikace" z jejich strany. Psal jsem 3x e-mail a bez odezvy. Jde jen o princip...

posix
Registrace: 12/2010

Skylink je napadeny hackerma tak je ted vse mimo hru musíme vydržet az se vyřadí. A přestanou je blokovat pak už to bude snad lepší.

satman1

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra