![]() |
|
STV - hlavne spravy (zmena formatu a farieb)Neviem kolko ludi sa diva na STV a hlavne spravy co dava, ale vcera ma velmi prijemne prekvapili.Hlavne spravy boli totiz uz vysielane vo formate 16:9 a zmenili sa aj farby a tak ma uz z tej otrasnej oranzovej nemusia boliet oci. R^ R^ Sucasne farebne prevedenie je velmi prijemne na oci, takze odo mna mala pochvala za racionalny pristup k divakovi! P.S.: Bolo doteraz velmi smutne, ak hlavne spravy CT boli vysielane vo formate 16:9, nasledovala reklama v 16:9 a hned po nej sla repriza novin v 4:3. Konecne je to uz historia... http://ekonomika.sme.sk/c/6641687/spravodajstvo-rtvs-necakane-zmenilo-grafiku-pozrite-si-ju.html ---------------------------------------------------------------------------------- Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
RE: STV - hlavne spravy (zmena formatu a farie...no aspoň v niečom pokrok, ale keď dávajú večer v správach krátke rozhovory napr. s nenažrancami z parlamentu, tak obraz vyzerá pekný grc, mdlý, neostrý, bez farby,ako z roku 1984. |
doky
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 574 |
![]() |
|
@dokyA to ešte máme to šťastie,že tie prasacie ksichty z parlamentu nedávajú v HD :))) |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: STV - hlavne spravy (zmena formatu a farie...Poviem úprimne, je mi skoro úplne jedno, čo tam STV dá-nedá. Nepozerám (s výnimkou niektorých podujatí a filmov, ktoré sa vydaria iba preto, lebo to nerobí STV), ich spravodajstvu nedôverujem, programová štruktúra nezaujímavá. Mali by sa čo učiť títo amatéri od profesionálov v ČT!P.S.: Nové blue boxové virtuálne štúdio je pekný gýč. Vizuálne znečisťovanie obrazovky. Kde je estetika? Ešte do rohu nech dajú Kuka z cyklu "Od Kuka do Kuka". A potom to bude perfektné. STV = lúza. Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 033 |
![]() |
|
RE: STV - hlavne spravy (zmena formatu a farie...stv ? to som videl naposledy pred cca 10 rokmi? :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: STV - hlavne spravy (zmena formatu a farie...no oproti ct sme v plienkach, ale zase aspon z tych správ sa clovek nieco dozvie, resp. nestrati sa v spleti nehod vrazd a nestasti, o reklamnej porcii nehovoriac |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: STV - hlavne spravy (zmena formatu a farie...To používali doteď kamery s plumbikony, ne :-D |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: STV - hlavne spravy (zmena formatu a farie...Každá zmena k lepšiemu je ok ato saim podalrilo R^ |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
sato:Touto správou si ma veľmi potešil. Ja som sa už dávno chystal napísť rovno riaditeľovi veľmi rázne, kedy už prestanú vysielať ten škoricový bolehlav. Bolo to skutočne nechutné, nepozerateľné, preto som ani na tie správy skoro vôbec nepozeral, aj keď informácie sú tam o inom ako na TV Narkóza. Včera som na STV nepozeral, tak neviem či odstránili aj druhú vec čo mi pila krv hádam ešte viacej. Jedná sa o tú otáčajúcu sa zemeguľu v ľavom dolnom rohu. Chcel som sa ich spýtať aká je informačná hodnota toho drzo rušivého elementu, ktorý iba zaberá priestor a uberá na dátovom toku. Nikto na svete by ma nepresvedčil, že to malo (má?)dáky význam!!! |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
STV - hlavne spravy (zmena formatu a farie...Az daju lepsich ludi tam bude to suverenne najlepsie spravodajstvo na SK.Markizacke reklamou popredelovane spravy stoja za h...a jojkacke vrazdiace podobne.dreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
RE ::Ako moze byt lepsia stv, ako ct, ked v cechach plati konsesie dvakrat tolko ludi? |
majky
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: STV - hlavne spravy (zmena formatu a farie...To s tím nemá nic společného. Tady se zase víc krade. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@majkyto by ovšem znamenalo, že ČT je 2x lepší, což není ;) (tady jde spíš o řády, než násobky).STV mám celkem rád a už se vylepšuje, to co byla před lety, žumpa telenovel a kavárny Slavia, už se naštěstí mění... Samozřejmě v porovnání s Hnoj a Balkonovou roletou je to 100 a 1, tam je to jedna souvislá reklama občas přerušovaná filmem. A o jejich "zpravodajství" radši nemluvit, to ani ta vyhlášená Noha netrumfne, ten odpad... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: STV - hlavne spravy (zmena formatu a farie...No, včera som si 5 minút pozrel z tých slávnych správ STV. Je to na smiech, úplný falzifikát BBC News, downgrade-ovaný na úroveň Mlynskej doliny - intro aj audio pod správami tiež šlohnuté od BBC. RvStreamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 033 |
![]() |
|
![]() |