Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

EuroCAM+ Irdeto

Rád bych poprosil o radu, zda dekódovací modul EuroCAM+ Irdeto funguje spolehlivě v LED TV Samsung s DVB-S2 tunerem. Vím, že například modul Mascom pracuje nekorektně a neporadí si s HD kanály. Modul SMIT funguje dobře, ale nemám tušení, zda spolehlivě funguje rovněž modul EuroCAM+ Irdeto.
Předem děkuji, za radu a Vaše zkušenosti.

Luboš
Registrace: 1/2005
Odpověď v diskusním vlákně

Modul

Mě naopak ze všech modulů fungují ve 2 Tv korektně jen Mascom cr/ird moduly a to i s blk,ale až po nahrátí posl.sowtu

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: EuroCAM+ Irdeto

Mi taky fungoval v Panasonicu modul Mascom korektně, ale přešel jsem z plazmy Panasonic na led Samsung. Bohužel Samsung se s každým modulem nesnese a nejhůře se snese právě s Mascom modulem.

Luboš

dal som znamemu v pondelok irdeto od smit a zatial ok

romancek
Registrace: 2/2008

...když Ti Smit jede dobře, tak co řešíš? :)

Dadycool
Registrace: 1/2012

Samsungy mám dva 1x UE40D6530 a 1x UE40ES5700 (ten jsem koupil včera). SMIT modul samozřejmě funguje, ale je cenově 2x dražší než EuroCam Irdeto. Nyní potřebuji koupit do TV modul a rád bych koupil ten EuroCam Irdeto. Pouze nevím, jak je to se spolehlivostí tohoto modulu. Budu rád, když mi někdo sdělí své zkušenosti s tímto modulem.

Luboš

Luboši, letmo jsem mrknul na net.obchody.Rozdíl v ceně je nějakých 40Kč v neprospěch modulu Smit.S tímto modulem mám dobrou zkušenost v kombinaci s TV Samsung.Ty jej máš taktéž ověřen.EuroCam Irdeto nemám odzkoušen, omlovám se, že tedy neodpovídám na Tvůj jasný dotaz.Přesto bych osobně raději volil ověřený Smit,úspora v případě EuroCam je zanedbatelná...

Hanex
Registrace: 6/2007

Naprosto spolehlivě Ti fungovat nebude žádný z modulů. Ani samotné zastoupení Samsung pro ČR není schopno říct -ano modul ten a ten Vám bude další dva roky fungovat naprosto korektně. Korektní funkčnost je dle mého bezproblémové přepínání komplet HD programů skylink, nahrávání HD programů atd. Donedávna byla neoficialní informace, že moduly Smit jsou ty nejvhodnější. V poslední době jsem ovšem zaznamenal u řady modelů nepřiliš uspokojivé chování.
Stále platí že externí tuner není schopen nikdo z dovozců TV nahradit. Jediný , kdo se tomuto blíží je Technisat, který ovšem zatim nedodává uspokojivé množství typů TV.

Dolfino
Registrace: 9/2012

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra