Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

USB předělávka

Koupil jsem flešku 32 GB a prodavač neměl čas ji předělat na HD. Poraďte jak na to. Dík :((

jiri51
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51
Odpověď v diskusním vlákně

RE: USB předělávka

Tak dej ten exFAT :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Vlož USB,klikni na vlastnosti, potom na hardvér, tam si nájdi to USB čo si tam vložil. Ďalej klikni na vlastnosti, potom policies a tam vyber optimize for performance. USB ti znovu načíta a potom môžeš formátovať aj na NTFS.

Octagon 918 HD, Philips 32 pw 9551, Stab HH90.

pietro77
Registrace: 9/2008

Jednou mě pořádala nějaká paní na Netu, že jí něco nejde... No a skončili jsme ... a máte paní tu šňůru co kouká vzadu z počítače zastrčenou do zdi?? Ne, leží pořád na zemi...

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

Smaryja,co je to za flaska?:)co kdyz tam nejaky celedin/vyrobce dal soft proti formatovani?Popis presny typ flasky,co tam mas ,nebo nemas a pak se jeste uvidi.

hdpe
Registrace: 11/2007

Tady vidíš jiricku, že počítač není jenom tak pro každýho. Udělej si kafe - nalejt vodu do hrnečku - to snad zvládneš ?? No a ráno to raděj někam vodnes, dokuď ta Flashka ještě maká. Můžeš si totiš zbytečně vlastní pílí narobit další problem.

Morous

Morous

ty si pěkný morous.
a že umíš něco co druhý né tě ještě neoprávňuje jej urážet !
Možná umí zase něco co ty né !

tož vo tom to tady asi jé!

:)))

tonek
Registrace: 1/2009

To není urážka, ale dobrá rada proti zničení. Na poslední Flsh, co jsem koupil, byl taky nějakoj soft, jak píše hdpe, a byla s tím starost.

Morous

Ale, ved ani nevieme, co vlastne tazatel chce. Do stb? Do akeho? Vie ntfs? Alebo linuxove particie? Alebo iba na prenos velkych suborov?

Kasr
Registrace: 8/2008

Mě např. WinXP pro Flash16GB taky NTFS přímo ze správce nenabídne. 32GB tady nemám, abychto vyzkoušel. Ale obecně formát karty nebo Flash neděláš každej den. Malý Flashky mívaj FAT32, a Kasr má pravdu, raděj to někam vodnes, než to zničíš.

Morous

Ještě poznámka k tematu

V oběhu jsou Flash, který maj od výrobce v rootu vir, kterej přesměrovává něco kolem her na 2 místa, jedno je v Číně a druhý někde v Detroitu. Problem je popsanej i na Netu. Netvrdím, že je to tenhle případ, ale narazil jsem na ten vir náhodou, když mi kolega přines nějak film a Comp začal řvát. Nedal si říct že to smažeme a přeformátujeme. Varoval jsem ho, aby to nestrkal v práci do počítače. Nedal si ale říct a samozřejmě, že s tim zaviroval celou síť. Taky guma a ještě kinženýr.

Morous

Jiri51 nerozčiluj se , oni si myslí že máš win7 tam to jde předělat ale jak máš starší win tak potřebuješ prográmek kterej ti to přeformátuje z FAT32 na NTFS. Myslím že Tomik535 ti napsal cestu k tomu programku.

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

Vlož USB,klikni na vlastnosti, potom na hardvér, tam si nájdi to USB čo si tam vložil. Ďalej klikni na vlastnosti,AŽ JSEM BY TO SOUHLASILO I MĚ potom dále mám já - obecně ,zásady,svaky,ovladače
TO CO PÍŠEŠ TAM TAKY NEMÁM . Jinak používám Flash 8GBKINGSTON na drobný přenášení Jinak na Flashce mám taky exFAT a FAT32 bez NTFS jiri51 má pravdu !!!
Tyto věci co píšeš pietro77 tam taky nemám -- policies a tam vyber optimize for performance

standa111
Registrace: 11/2009

Inak flashky maju casto v roote virus, ale casto pricinenim uzivatelov(netvrdim, ze u cinanov nemôze byt uz od vyrobcu). A prenasaju nimi medzi sebou nielen hudbu a videa, ale aj nezvanych navstevnikov. A casto to pichaju aj do firemnych. obecnych... pc. Domov, ked deti prinesu od niekoho flashku, malokedy je cista. Najradsej ju potom pichnem do stb. kde ju naformatujem a az potom cistu do pc.

Kasr

A co bolo ked si pamätate este eru s disketami? Vtedy to sice nebolo tak rozsirene, ale teraz to siria deti tych rodicov co to ani vtedy nechapali.Takze kruh sa uzatvara....co cakate? :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

standa111

policies je to druhé zľava u teba v češtine asi zásady a potom tam máš možnosť len dvoch položiek a vyber tú spodnú.

Octagon 918 HD, Philips 32 pw 9551, Stab HH90.

pietro77
Registrace: 9/2008

jiri51

stáhni si tohle a musí to jít,mš to šlo vždy,ono je fakt že ne vždy to ve windows alespon XP jde... http://www.slunecnice.cz/sw/hp-usb-disk-storage-format-tool/

VU+ Solo2, VU+ Duo2,

petr47
Registrace: 12/2005

JJ HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3. Taky to tady někde mám. Neboj se toho, je to jedlý.

Morous

prípadne si stiahni toto http://lnk.sk/2a
a sformátuj na čo potrebuješ

doky
Registrace: 1/2007

pietro77

pietro77
asi ano máš pravdu

nahoře to první mám zafajfkováno a je to
1. optimalizovat pro rychlé odebírání ---
Toto zařízení zakáže ukládání do mezipaměti na disku

ta dole
2.optimalizovat pro výkon - Toto zařízení povoluje ukládání do mezipaměti na disku
.

standa111
Registrace: 11/2009

ve vlastnostech flešky dej optimalizovat pro výkon a pak to naformátuješ na NTFS

chvalina2
Registrace: 3/2007

Samozrejme, ze pietro ma pravdu, ale väcsina uzitatelov pc si vie maximalne nainstalovat hry a driver grafickej karty. Zbytok pouzivaju od mrkvosoftu. Ani zakladne ovladanie pc im nic nehovori.

Kasr

Akurat je potom dobre prepnut spät, aby sme eliminovali straty dat na usb zariadeniach-samozrejme znaly problematiky vedia,co robia, ale niejaky blb potom surovo vytiahne flash a môze byt prazdna, alebo ju pc neuvidi a musi sa preformatovat.

Kasr

teto pocitac, spravovat, uloziste-sprava disku ,na zvolenem disku smazat particii a zase nejakou vytvorit. neumi to dobre pracovat s linuxovejma pasticiema !. i HP tool je horsi !
to nic nemeni na tom, ze by me zajimalo co to je za srot, ze to nedokaze samo naporcovat nahravku aby se to tam veslo bezproblemu !

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Tak jsem tady zpátky. Dostal jsem citronka za nevhodné slovo. Ta předělávka se mi zdařila. Bylo to opravdu velice jednoduché a díky za rady. R^

jiri51
Registrace: 12/2008

Pro Win XP

Formát NTFS
1)Start-spustit-napiště CMD a potvrď nebo Start-Programy-Příslušenství-Příkazový řádek
2)do příkazové řádky napiš následující: CONVERT E:/FS:NTFS, kde to R je označení jednotky s flashkou!

Tondach
Registrace: 3/2004
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra