Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

TV LED 80-82cm

Zdravim, mohli by ste mi poradit s nejakym FULL HD LED TV 32" do 400 EUR? konkretne sa rozhodujem medzi samsungami UE32EH5300 a UE32ES5500. Su takmer identicke az nato ze jeden je DIRECT LED a druhy EDGE LED. Len neviem, ze ked ide o tie lacnejsie TV ci je v kvalite obrazu medzi nimi rozdiel. Pripadne uvitam aj nejake ine TV.
Dik.

mark6000
Registrace: 10/2009
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV LED 80-82cm

JJ díkes, mrknu na to

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Registrace: 1/2006

@amater

Tak sem skočil do garáže pro USB klávesnici, strčil do Sonky a píše mi to, že USB zařízení není podporováno. Prosímtě vyzkoušej tam ještě myš a dej mi vědět. Dál mě zajímá HDD/NTFS.
A dík za novej poznatek, budu bádat dál. Všechno se musí vyzkoušet, ale kolikrát se dohodnu s prodavačem, že si chci něco koupit, on že to připraví na vyzkoušení a pak to skončí na tom, že nemá buď kabely, nebo špatnej ovladač atd.

Morous

Hm no vida tak jsem přece dal nějaký zajímavý podnět do debaty který se jak vidím docela zdravě chytl no ono to pochopitelně ne na každou TV půjde to je logiš asi bude záležet zda to podporuje či nikoliv takže zbývá pozjištovat a dopátrat se na které to půjde či nikoliv ale každopádně je to zajímavé zjištění a vůbec jsem netušil že by to mohlo jít dokonce s kláveskou od počítače.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB

Mě u toho Samsungu zaujal taky ten Evolution-Kit. Chápu to jako směr unifikovat HW a po síti nebo přes DVB-T periodicky updatovat. Podobně se mi UP-datuje Sonka, občas se tam objeví nový ikony /Internetový služby/, ale z těch je zajímavý akorát DasilyMotion a YouTube. Samsung to ale asi bude trochu radikalizovat. Sem moc zvědavej.

Morous

JÁ K PhILIPSU 5007k mám
Klávesnice A4Tech KB-720, černá, PS/2, slim, česká, Windows 98 a vyšší -- za 200kč
Soused k samsungu za 13000kč .- zjistím zítra a napíši výrobce a typ
U kamaráda až za týden je na horách .
Já mám Myš - USB VYSÍLAČ V televizi a pak BEZDRÁTOVÝ PŘENOS cena 500 kč a musel jsem ji přidat ručně , tak že jsem kliknul na ikonu - přidat zařízení USB , pak si ji samo načetlo a vše fuguje . Po zapnutí TV SE POKAŽDÝ myš , ale načítá a napíše se to i na obrazovce, že se připojuje .
Pozor vše funguje jedině při internetu jinak ne

amater3389
Registrace: 7/2012

Dik za informace, alespoň vím, na co se zaměřit. Prodavač Ti tohle většinou neřekne.

Morous

Prosím u Sony tv co máš nevím jak to chodí musí se to jen zkoušet . At ti to připojí k podobný Sonce s internetem v krámu na jakoukoliv klávesnici .

amater3389

Morous

u souseda
KLÁVESNICE - Logitech Desktop MK260 CZ kolem 500kč
BĚŽÍ TO NA smart TELEVIZI - Samsung UE 40 EH 5450

amater3389

Díky za info

Morous

Ano přesně jak se zminuje /morous/tyhle věci ti neřekne/až možná na slabé vyjímky/ žádný prodavač,max. něco naznačí že ano jde to apod.protože to sami přesně neznají a neví ale konkrétně je to vše pro ně tabu,čili je to vlákno k tomuto tématu víc jak užitečné,nevím zda se o tom obšírněji zminuje obslužný manuál a pokud ano myslím jen obrazně a ne příliš výstižně což je škoda oni vycházejí ti výrobci myslím z toho že je to pro uživatele jen okrajová záležitost takže tomu nedávají velký důraz a člověk je pak doma odkázán na systém urob si sám a hokus pokus.

DM900-DM800HD-DM800se-DM8000-2x SG2100

DVB
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 60

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra