![]() |
|
Trhaný obraz u Německých kanálů HDChtěl jsem se zeptat,mám přímač Topfield 7700 HSCI a na některých Německých HD kanálech mám trhaný obraz (ZDF HD,Kika HD,3Sat HD,ZDF Neo HD,ZDF kultur HD).Na ostattních kanálech to nedělá třeba ARD HD,Servus HD atd, to nedělá.Nevíte,čím by to mohlo být? Dělá to od začátku co je zprovoznily.Díky za odpovědi. |
vencamar
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 97 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
Kecy v kleci!Mám Topfield SBP 2010 a NEMÁM žádný trhaný obraz a jiné problémy, tak na tu značku nenadávejte, když máte blbě naštelovaný paraboly! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
Re:TopfieldNa Topfielda též nedám dopustit. Ať už 7700, nebo 2411, super obraz, bez konkurence. Min.5 let, a opravu jsem ještě neměl. Jinak vesměs jak říkáte, jediný problém pravděpodobně jen kondíky za pár šlupek. |
Pepa 3
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
@Tondachřeč je o modelu 7700 HSCI a to by třeba tuším Saták mohl doplnit o kvalitě příjmu CT1 HD atd.A tu poznámku o blbě naštelovaných parabolách snad raději vynecháme. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
HoboNaprostý souhlas. Tondach tektokrat slusne prestrelil. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Trhaný obraz u Německých kanálů HDale nepřestřelil! Vy jste snad u toho stěžovatele byli, že víte, že má parabolu seštelovanou perfektně? Na Topfieldy nenadávejte, když je navíc ještě nemáte! |
Tondach
![]() |
|
RE: Trhaný obraz u Německých kanálů HD7700HSCI je křuska, kvůli tomu nikam jezdit nemusím, to je známá věc. S tímto nemá nastavení antény vyjímečně nic společného. Máš ale pravdu, nejsem tak mladej a blbej, abych dělal takové blbosti , jako si pořizovat domu Topfielda.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Tondachale já jsem je měl a dokonce dva a od té doby mě to nesmí do baráku. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Trhaný obraz u Německých kanálů HDNo vidíš, hobo, já mám tři a nedám na ně dopustit....! |
Tondach
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |