Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Next

DOBRY DEN RAD BYCH SE ZEPTAL JAK JE MOZNE ZE KAMARADOVI CO MA DVE KARTY SKYLINK Z TOHO JEDNA JE NEXT A NEPLATI SI ZADNY BALICEK A NA NEXT MU NORMALNE JEDOU PLACENE PROGRAMY A TA HLAVNY JE ALE ZABLOKOVANA. JAK TO JE MOZNE

Breptavdf
Registrace: 5/2012
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85
Odpověď v diskusním vlákně

technikTKR

jeee, co som v tom vlakne napisal, mozem s kludnym srdcom podpisat aj teraz

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

RE: Skylink Next

amnestia býva každý rok. majiteľ webu má veľké srdce.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

jupi

povest spekulanta nezapries, vsak jurko...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

technik

nie vsetci su tu stale, ale postreh mas dobry. vsak nickpitomec.

bohus31

bohuš

serem na teba

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

jurko č.

:laughing: :laughing: :laughing:

bohus31

bohus

si (nevhodné slovo) čo už kludne mi dajte ban Rv

🇸🇰

Jupi

bohus

aj ked mi daju ban
už vim že si d.e.b.i.l

🇸🇰

Jupi

nechte toho!!!

nejlepší by bylo,kdyby byl new adminem ferko 1234! To by byl tady přehled o všech xxx kanálech :laughing: :laughing: :laughing:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

dale carnegie

kedysi napisal:...dolezite je zrkadlenie...pre j.č. mi to uplne staci.

bohus31

Když už se to vlákno zvrtlo, tak taky přidám. Ať je admin kdokoliv, ale téměř neustále 25 a více jmen na black listě hovoří velmi dobře o práci minulého admina. To totiž není vizitka diskutujícího, ale vizitka admina který neuměl vést diskusi a pouze přiléval olej do ohně.
A délka trestu měsíc? Ha ha, to už vůbec není výchovný trest ale likvidační, likvidační pro toto forum. Uklidní se diskutující za den či několik dní, ale za měsíc se může pouze řádně naštvat a jistě si za tu dobu zvykne někde jinde a třeba se už nevrátí.
Tak doufám, že nový admin bude mít víc rozumu a nebude pro toto forum likvidační jako byl minulý. Ostatně to viděl každý, jak postupně mizí zajímavé osobnosti fora. Tolik poznámka na okraj.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Jupi- kde se objeví ta stracená existence s krávou v podpise, je hned hádka a osočování.... :sly:

Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon

Magicial
Registrace: 11/2011

bohus31: Narozdíl od tebe, který je každou chvíli v tropech, já tímto netrpím a tudíž ani nemám potřebu si tady zakládat duplicity :8)

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Když už "nový" tak určitě nestranný.Tomík občas "zaváhal".....ale jinak spokojenost. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Ještě jsem zapomněl....Žádná amnestie!!!!Nebo cítíte s naším prezidentem....? :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4

kamile, je mi to nemilé, ale dovolím si s tebou nesouhlasit. Amnestii ano.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

Nene kubo,žádná amnestie....... :((

Kamil_k4

techniktkr

ako si prisiel na tie tropy? som presvedceny ze pitomec je celkom sikovny chlap aj ked sme mali obcas kontroverzie...techniku klidek, napr. vorti ma tolko nickov ze to neviem ani poratat. a nakoniec cez proxyserver alebo iny modem a pocitac moze kazdy na kazdeho akurat z okna pozerat...

bohus31

bohus31: Vortimond je Vortimond, ať si dělá co chce. Já jsem technik a jediný duplicitní nickname, který jsem tady kdy měl, redakce na moji žádost zrušila. A i jeho založení nebylo nutností sám sobě přihrávat kladné odezvy, ale proto, že se s nickname technik nedalo svého času přihlásit (a pak jsem ho použil ještě jednou, kdy sem poprvé a naposledy skončil v tropech, jako seš tam ty sám minimálně každý měsíc). Ovšem to je historie stará skoro 5 let, kdy tady tomu ještě velel 007.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

technik

vsak pohodicka, klidek...avsak s tymi mojimi tropmi kazdy mesiac si trochu pritiahol za vlasy, nie?...vsak nikdo sam o sebe nebude liezt tam kde ho nechcu ako osobu. potom vsak navstevnost webu klesa a tym aj zaujem potencionalnych inzerentov... avsak pri viacerych nickoch a tej istej osobe je to zaujimave v reakciach na jednotlive nicky co ma do dokonalosti zvladnute vortimond...aj ked to smrdi schizofreniou. vsak proxyserver vie svoje, aj tomik vie kolka bije, kedze porušenie pravidiel spam č.8 bol jeho kamos...

bohus31

kuba , musím ti dať za pravdu. Mesiac, je likvidačný, v pohode by postačilo na 4 dni. Jedná sa hlavne o to,aby sa daná téma stratila do zabudnutia a tým ho zablokovať. alfasex to vzdal , asi pre praconú zaneprázdnenosť,alebo problém s internetom v anglicku. druhý admin, vyjadrovať sa radšej nebudem,nemá to zmysel,bol aký bol. úsudok si spravý každý sám.
no ak bude adminom, tu na parabole najväčší táraj z prahy ,tak to je koniec.

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

Mne sa najviac paci ze najvacsi taraji a chumaji si namyslaju ze by mohli byt madoeratorom. :))) :)))

Hasic11
Registrace: 11/2012

Pre neznalich, to "madoeratorom" tam je napoky ! :)))

Hasic11

oneeeee, tak si snad redakce nebude hrát na hru hloupý a hloupější vyhrává? Tím by to opravdu pohřbili. Ale kdo chce kam.......

kuba

kuba: este len teraz budu vlezdo(nevhodné slovo)kovia a ine muzske pohlavne organy typu bublajs, tonek, oneeee a podobny lestit brvna :)))

Hasic11
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 85

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra