![]() |
|
Od Vánoc až do..., Tv vysílání formát 4:3Kolegové nevadí Vám v tomto čase i jindy na HD a FULL TV. panelech 16:9, vysílaný formát v SD i HD 4:3 ? Porovozují - vysílají TV : CZ,SK,NSR,Polské, Rus., .... . To nemají v dnešní digitál. technice kvalitní profesionální zařízení na přepočet formátu z 4:3 na 16:9 ??? NESPOKOJENOST. Mi to domácí video-sat. digitál. technika spolehlivě a dobře kvalitně umožňuje. Je toho moc ve formátu 4:3. Jak to kolegové hodnotíte ?? R^ :8) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
Fór CESPodívej se na Vesnicku v originále na HD kanále ve 4:3 a pak se koukni na roztazeninu na SD kanále, to se ti líbí?? To snad ne...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Výborné táma!Formát 16:9 je dle mého názaru paskvil který zaplavuje segment TV a PC monitorů poslední desetiletí.A to přesto že většina poskytovatelů televizního vysílání,tvorby nebo serverů s obsahem webových stránek stále preferují formát 4:3 Proč asi? "wide" formát je vhodný pro filmovou projekci ale jinak ztrácí účel použití.Jako třeba fotografie stále zpracováváme v klasickém poměru stran 4:3 a ještě dlouhá léta budem. Tudíž masově prodávané televize nebo monitory v širokůhlém provedení nejsou zcela namístě! :) |
Old Master
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 687 |
![]() |
|
Old MasterNa to musím reagovat, nic proti Tvému názoru. Ale co bude, až rozjedou formát 21:9, TV již se vyráběj a prodávaj, a na rozlišení se zatím vykašlem. ?!? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Od Vánoc až do..., Tv vysílání formát 4:3všetko bude, aj 21:9. ale najprv treba zaplaviť trh súčasnou kvantitov, aby bolo za čo meniť. Za 20 rokov budú padať aj pečené holuby,ale nie do našej huby.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
amater3389je vidět,že jsi fakt amater,I když mi jdou naše platformy všechny/Sklink/DIGI TV,UPC/ v celé parádě,tak fakt koukám jen na HD sport Nova ,HD nova, atd. Jinak jsem již uvedl,že mě zajímají pouze fotbaly a v HD::::: Sky Italia,Sky Deutch,Cyfra+,C+NORDIC,TV CABO portugal, C digitál spaněl,Sky UK anglie na 28E,jenom HD a všechny,jinak to neberu. Tak,že je možné vše si nějak pořídit a nekoukat na Mazanice typu Sport 1,2,fanda,slovak sport atd, Fůůůůůůůj,to je hnus!!!! Na to může koukat jenom amater!!!! a ještě k tomu slepý!!!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
náčelníkudodržovat zásady a slovo !!!to by to na světě jinak vypadalo ! ....A p.tonek srandičky si můžete dělat třeba ze svýho strýčka!!!!,Tím končím a nemám důvod další konverzace,mě vše jede!!! -------------------------------------------------------------------------------- Nikdy nebuď spokojen s tím co se Ti povedlo, vždy uvažuj, že cesta veda dál. Registrován: 05/2007, Autor: hery |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Od Vánoc až do..., Tv vysílání formát 4:3jako třeba taková vesničko má středisková byla na nově HD docela slušná a vůbec mi nevadilo že to je ve 4:3. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
CESi, ty jsi faktKdyz si prohlizis fotky, tak si je taky na tom svym super zarizeni prepocitavas a roztahujes na celou sirokouhlou plochu, a nevadi ti koukat na vlastni roztazenej ksicht?Proc to tak vyzadujes s ksichtama starych hercu? To jsi zalozil bezva vlakno! |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
Old Master - fotky 4:3Řekl bych, že pro fotografii formát 4:3 není zrovna klasickej. Fotky do alba si tisknu 10x15cm což je formát 3:2. Původní kinofilm byl 24x36mm což je taky 3:2. Až digitály přešly do 4:3, nicméně na mnoha se dá 3:2 nastavit. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |