, sekce: Programy na orbitu |
|
Pokuta 55 milionu euro za spiknutíSpolkový kartelový úřad uložil pokuty v celkové výši € 55 milionů EUR oproti dvěma TV stanicích skupiny ProSiebenSat.1 a RTL, stejně jako proti dvěma lidem co to májí na starosti.více zde:http://www.infosat.de/Meldungen/?msgID=70439 Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
|
|
Tak by to..mělo proběhnout u nás se skylinkem,jenže tady náš(proti) Kartelový úřad nefunguje spávně,to by byla rána do vazu M77 |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
RE: Pokuta 55 milionu euro za spiknutíPokud by krachli,zase by ubyla jen konkurence DIDI,UPC,co by se zlepšiko???Je jen škoda,ze přišla tato fůze,já jsem preferoval CS Link,škoda. :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
korkoranA jaký kartel má (měl) Skylink, resp. M77, dohodnutý? A s KÝM? Sám se sebou?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: Pokuta 55 milionu euro za spiknutíTen kdo uvádí pod čarou že není agentem Skylinku a cosi o ťululum lže. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
|
|
Joscer,nezlob se,ty už jsi jak potrefená husa ! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 925 |
|
|
Joscer..Navíc nepovolené podnikáníKartelové jednání může byt i dohodnutá fúze dvou konkurenčních firem a naš proti- kartelový úřad to neměl povolit,ale on zaspal.V BRD se jednalo o zajištění neplacení určitých byť KOMERČNÍCH kanálů,tak jako u nás,což fi. PRO7 a RTL nedodržely,tak jako u nás.A to nemluvím o zajištěných veřejnoprávních programech(U nás ČT).Němce na ně poštvat,ti by jim dali. |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 538 |
|
|
RE: Pokuta 55 milionu euro za spiknutíAk by to fungovalo u nás, tak by pokutu 1 miliardu eur dostali Smer.sro a Penta s J&T :laughing: :bomb: :fuming: ;P :zombie: :razz: :sly: |
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
|
|
HiFiOK, spykoA co třeba zkusit odpovědět na položenou otázku? To byste nezvládli?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
korkoranPokud fúzují společnosti (či jedna kupuje jinou), tak je ze zákona dáno, kdy se musí požádat ÚOHS o souhlas s takovýmto krokem. V případě Skylink+CSlink to asi nutné nebylo.A nepovolené podnikání? On už nějaký příslušný úřad (soud) rozhodl, že tomu tak je? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: Pokuta 55 milionu euro za spiknutíPrestaňte sa zaoberať fantas(nevhodné slovo)iami, čo by sa stalo v našej zone okupovanej buržoáznym západom? Všetci poznáte Ficovu analógiu o veľkom psovi (frankoch) a malom kňučiacom s chvostom medzi nohami! :O :O :O :O :((( |
Ingemar13
Registrace: 10/2012 Příspěvků: 234 |
|
|
Joscer,nežijeme v německu,tj.ani v právním státě na jeho urovni,mě už je proti srsti podnikání z daňového ráje,ale budiž,my jsme si to nechali líbit,němec to pokutoval-co chceš k tomu dodat! :ONe všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
|
|
spykoCo chci dodat? Zkus si ještě jednou přečíst můj příspěvek s otázkami. Třeba je napodruhé pochopíš. Já prostě nějak nevidím, co stejného jako ty německé společnosti provedli majitelé M77, aby museli být pokutováni. To jsem chtěl vysvětlit.A že by Německo nedovolovalo podnikání z daňových rájů? Víš kde má sídlo majitel automobilky VW? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
|
|
RE: Pokuta 55 milionu euro za spiknutíPřesun do daňových rájů není ani česká a ani slovenská specialita, to se začalo uplatňovat dávno před naším vstupem do EU (typicky třeba sídla tzv. celebrit v Monaku kvůli nízkým daním).Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
RE: Pokuta 55 milionu euro za spiknutíŘekl jsem budiž,protože s tím nic neudělám,tím nemůže byt skylink pokutovan i kdyby něco vymamlasil,nejsem právník,ale řádně mě to se.re,mě seberou daně a poplatky hned ! :(( :fuming:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|