![]() |
|
servisní poplatek SkylinkPředplatil jsem si zase nabízený balíček Skylink-kombi,ale termín splatnosti servisního poplatku se u karty nemění?V podstatě si platím každý měsic u nich nějaký pack,ale termín splatnosti ser.poplatku se neprodlužuje je stejný-duben 2013? :fuming: |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119 | |
![]() |
|
RE: servisní poplatek Skylink@wladys, stále nějak nemohu pochopit, jak se někdo může koukat bez zaplaceného serpa?? :bigeyes:Pomíjim samozřejmě současného ptáka apod. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkRozreseni nam tady muze dat uz jen Velebny pan ze SKYLINKU,jinak se tez muzeme propadnout do NSR:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: servisní poplatek Skylinkako tak citam, tak je to asi taktood 1.2 si zaplatim balicek (napriklad Flexi7) do 1.3 mam SERPO zaplatene (bolo v cene Flexi7) od 1.4 mozem s kludnym srdcom cvaknut SERPO 1.2EURa lenze, SERPO sa cvaka na rok dopredu, respektive mesacne cez SIPO a teda ak som 1.1 cvakol SERPO na rok dopredu, tak bez zaplatenia by som mal byt od tych vypalnikov oslobodeny do 1.1 nasledujuceho roku pokial som si ale v danom obdobi cvakol niektori z balikov v pocte 1x, tym padom by sa SERPO malo posunut na 1.2 nasledujuceho roku snad som tu politiku vysvetlil dobre, sice toto mali vysvetlovat ti co tu dennodenne oblbuju so sluzbou Skylink nech sa dari, ahoj ;) ps: v pripade SIPA/Inkasa by to malo fungovat zrovna tak, skoda len, ze sukromna spolocnost bude disponovat s peniazmi bez toho aby jej za dany (prikladom uvadzany mesiac) peniaze i patrili :8) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: servisní poplatek Skylinkno ono sa to posuva len marketingovo aby sa predplacali balickyked by to chceli tak vymysliet system kde napr objednat za 20€ balicky a na rok pokoj mozno je to technicky zlozitejsie ale marketingovo by to bolo dobre prezentovatelne |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: servisní poplatek Skylinkpomíjím samozřejmě, málem sem se toho lek ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkBez serpa se může koukat ten, kterému ještě běží odklad. Kdo si platí balíček má serpo v tom balíčku a kdo nemá odklad a neplatí balíček platí serpo, jinak nekouká. Bavíme se o legálním příjmu. ;)Kdo má odklad a platí si balíček, nemůže čekat žádné prodloužení odkladu, to nikdo nikdy netvrdil a nikde to v podmínkách ani nevidím. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
alfasex...napsal si to stejné co jsem psal já s tím posunem.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: servisní poplatek Skylink@wladys a ten "odklad" jsi získal zadarmo? Tzn. že serpo v tom tvém "odkladu" jsi nezaplatil?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: servisní poplatek Skylink@alfa, samozřejmě že je to takhle a osobně na tom nevidím nic složitého, akorát jim ještě nefunguje počítadlo no ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkTomíku, tomíku, pokud si pamatuješ, tak loni běžela určitá akce, kdy si po registraci do určitého data mohl získat 12 či 24 měsíční osvobození od servisního poplatku. Kupříkladu já to mám do konce června letošního roku.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkA ty jsi v té akci dostal něco ZADARMO???Tak už mi konečně někdo odpovězte, halóóó! Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkJen se modlím ať to není hdpe, jinak bych se už dneska smíchy potrhal :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Posouvání data SP při předplatném placených služebPánové,pravidla pro posouvání data SP při předplatném placených služeb jsou následující: 1) V počátečním "ochranném" období (12/24 měsíců od registrace karty) se SP neplatí. Předplatné placených služeb v tomto ochranném období na datum účinnosti SP nemá vliv. 2) Jakmile ochranné období uplyne, funguje předplatné placené služby úplně stejně jako SP (posouvá datum SP). Analogie: 1) Obchodní dům poskytoval dříve bezplatné parkování (= ochranné období). 2) Od určitého data (= ochranné období uplynulo) parkování zpoplatnil. Pokud si však koupím v obchodním domě nějaké zboží, parkování neplatím. Nemohu chtít po obchodním domě, aby mi proplatil parkovné za minulost (před zpoplatněním), i když jsem v minulosti něco kupoval, protože jsem v té době žádné parkovné neplatil. Logicky nemohu ani požadovat prodloužení období bezplatného parkování, i kdybych nakoupil v minulosti za milión. Snad je to takto srozumitelné. Zdraví Jaromír Glisník |
jglisnik
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 274 |
![]() |
|
RE: servisní poplatek Skylinkpotom nie je motivacia robit velky nakup co tiez nie je logicke |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkPěkně hloupá analogie. Každej slušnej obchodní dům má pro své zákazníky parkování zdarma. Skylink slušnej není, ale furt se snaží na něj hrát. A někteří mu to i žerou... Komické... ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
soudruziSP se neplati v dobe hajeni separatne, protoze je v placenych sluzbach od urcite doby...... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
SaxonA někteří ho kritizují za každou cenu a za vše ... Komické ;)Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkBod 2 je jasný a 1 je tedy pro mě překvapením. Někdo tomu říká 2 roky serpa v ceně, někdo odkladem a někdo ochranným obdobím..Nu což, hlavně že je jasno. Pak ale taky nevidím motivaci do konce "ochranného období" zaplaceného zakoupením Výměny něco předplácet. Samozřejmě neříkám, že je to důvod k nepředplácení. PS. Analogie. Chce se mi něco namítnout o parkovacích kartách ke dvěma obchodům navždy zdarma.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkTakže pokud to chápu dobře serpo mám výměnou do 30.9 2013 teď si platím 3 měsic nějaký balíček,takže mě se odklad serpa(o tu dobu co si platím pay tv) netýká??Budu ho muset zaplatit 30.9.2014??takže zase výdrb ze strany skylinku Rv Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 790 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkSamozřejmě. Protože jsi si vyměněním nekoupil 12 měsíců serpa, ale roční ochranné období. Smějete se někdo se mnou?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkPrve 2 roky mozes platit kolko chces,alebo nic.Ale posuva sa ti az preplatis po 24 mesiacoch.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
JoscerJá ho nemám potřebu za každou cenu kritizovat, taky to nedělam. Ale nemám rád cílenou klamavou politiku Skylinku.Jejich karty ale prodávám, protože zatim jsou furt asi s nejlepším poměrem výkon/cena. Marže pro partnery bídné. Technická kvalita programů čím dál horší. Skylink Ready receivery otřesné. Zákaznická linka k ničemu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: servisní poplatek SkylinkJedine sa ti posunie tlak smerom hore...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
servisní poplatek SkylinkTak pane Glisník, teď ještě tu o Červené karkulce, a jinak na tak trapnou analogii by nepřišla ani moje vnučka ve třetí třídě!!! :bigeyes: :razz: |
kasi71
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
Saxonakoze zakaznicka linka k nicemu,ved parabola.cz je zakaznicka linka.Tu si pomahaju zakaznici.... R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119 | |
![]() |
|
![]() |