Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

servisní poplatek Skylink

Předplatil jsem si zase nabízený balíček Skylink-kombi,ale termín splatnosti servisního poplatku se u karty nemění?
V podstatě si platím každý měsic u nich nějaký pack,ale termín
splatnosti ser.poplatku se neprodlužuje je stejný-duben 2013? :fuming:

baksik
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119
Odpověď v diskusním vlákně

RE: servisní poplatek Skylink

V podstate Skylink robí to čo takmer všetci mobilný operátori. Novým zákazníkom dajú 12/24 mesiacov SERPO zadarmo a tým ostatným čo si poctivo platia balíčky nedajú zadarmo nič (aj keď tvrdia že SERPO majú ,,zadarmo" v cene balíčku)a tým im tú výhodu 12/24 mesiacov SERPO kvázi vezmú. Je to absolútne nelogická vec, v podstate sa neoplatí si priplatiť nič aby človek mohol mať niečo zadarmo Rv

deltoroes
Registrace: 3/2009

Takže podobný prípad i u mna-karta HD Standard registrovaná v decembri 2012,promo 2 mesiace zdarma,čo vychádza zhruba do polovice februára 2013,servisný poplatok uhradený do decembra 2014 v rámci akcie a pokiaľ mám v pláne platiť si istý balíček tak doba dĺžky predplatného mi vlastne ani nepredĺži platiť Ser-po potencionálne neskôr,ak by som teda nemal záujem platiť nejaký balík.
Zvláštna politika Skylink...

Octagon 8008 mini Karty SKY DE, Skylink Astra 19.2E,23.5E,Thor 0.8W

Mego
Registrace: 2/2010

mna sa

vyjadrenie ing. glisnika zda celkom logicke, do tej miery do akej bude postavenie toho obchodneho domu na trhu od casu ked spoplatnil parkovanie...prajem kazdemu zamestnancovi toho obch. domu a takisto zakaznikom pevne zdravie a chladnu hlavu pri rozhodnuti ako nalozit do buducna so svojimi peniazmi...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Situace u Skylinku je každý týden lepší a lepší.
Takže nyní když si pořídím výměnu tak zaplatím 600,- ze kterých odečtu 350,- za ochranu a toť vše :((
No popravdě jsem ještě ráno o nějaké ochranné době za parkování nevěděl Rv

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Aj kontrola disku mi skoncila a parkovisko stale plne.... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

servisní poplatek Skylink

Nejlépe bude žádné další balíčky od skylinku nekupovat,popř omezit.
Existuje spousta konkurečních nabídek na placené programy a bez ser.poplatků!

baksik
Registrace: 5/2010

Baksik

Můžeš podrobněji popsat ty spousty konkurenčních nabídek! Pánové Vás to ještě baví, plakat doslova kvůli pár korunám. Srovnejte si nabídku od např. kabelových operátorů + Freesat. A neříkejte že jde o princip, to je lež, jde vám o těch podělaných pár korun, za které si dnes ani pivo nekoupím. Kdo neplatí placenou nabídku tomu je to jedno a prostě platí servisní poplatek, nebo má DVB-T. A kdo si připlácí nějaký placený balík, tak předpokládám že ho 29Kč nezabije. Kdybych si dal tu práci a spočítal ty stále dokola stejné nicky plačící po fórech kvůli servisnímu poplatku, řekl bych že to nebude větší číslo než 100. A zbytek tj. cca. 2 399 900 uživatelů se s tím prostě smířilo, protože chápou, že doživotně zadarmo prostě nic není. Rv

nendez
Registrace: 6/2009

nendez

Kdo si platí nějaký balík žádný poplatek nehradí. Poplatek je již v tom poplatku za balíček. Stejně tak je podobný poplatek zapracován do ceny u těch spousty konkurenčních firem.....baksíku. Akorát o něm nevíš. Vyjma Freesatu, ale tam je dokonce vyšší.
:laughing:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

wladys, já nevímm, ty asi vážně neumíš číst:

Objednejte si libovolný balíček z naší nabídky základních nebo prémiových balíčků. V tomto případě je Servisní poplatek započítán v ceně balíčku, není proto nutné jej hradit samostatně.

Logika pana wladyse:
Kdo si platí nějaký balík žádný poplatek nehradí.

Nehledě na to, žá já si kartu výměna kupoval a registroval v době kdy platilo toto:
Karty registrované do 15. 9. 2012 včetně mají v ceně zahrnut Servisní poplatek na 24 měsíců + promo placené nabídky na 2 měsíce od data registrace karty.

Takže když si teď, kdy jsem v té naší krásné hvězdně pruhované ochranné době, přiobjednám placený balík, zaplatím ho dvakrát.
Ani náhodou, je jedno kolik to je.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Tomíku

Mě je absolutně jasné co řešiš.....řešíš slovíčka. Ty dle tvé dedukce chceš prostě za přiobjednaný balíček slevu právě o ten serpo, který už sis "zaplatil" při té registraci. Ale ptám se, zdražily se balíčky o onen servisní poplatek po jeho zavedení? nezdražily. Cena zůstala stejná ;)
Takže neřeš nějaké dvojí placení. Buď si chceš platit balíček a nebo nechceš.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

SP je marketingovy vymysel,skutocnosti je to spoplatnenie ponuky gratis.Kazdy to chape,tak co.Takto sa obisli pripadne problemy.Kto tvrdi opak je jeho vec.Alebo nech vysvetli, preco to nebolo deklarovane tak, ako pisem.Asi boli dovody......ale uz sa nevedia vymotat z vlastnych kecov,preto je to tak ako to je.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

@liquere, tohle je jasné od začátku, dnes se mi ale zcela potvrdila ta tvá poslední věta..

Tomik535

Když to tady shrnu tak jediné na co se můžeme spolehnout bude heslo:zaplať,zaplať,zaplať ale na avizované sliby nehleď ;P

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Na druhou stranu musím Skylinku poděkovat za plno práce, které díky jeho konání mám. Od leta jsem dělal plno ITA i STA pro terestrialni prijem, ze si opravdu nestezuji. Jen si musím na zacatku vyslechnout kecy o tom, jaci jdou ti ve Skylinku (nevhodné slovo)i. Ale to se dá přežít. :8) ty čtyři body jsou ale fakt a mrzí.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Ani jako vtip to není moc povedené, protože zrovna v STA se nikoho jakýsi servisní poplatek vůbec netýká.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Právě proto mu tyto montáže přibyly. Co je na tom tak těžkého?

Tomik535

Za STA se plati taky poplatek za udrzbu. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

To uz nie je M77 ale hlava22... :bomb:

liquere

A ešte jeden poznatok,zkontrolujte si ,ktorí Ste robili výmenu 15.9.2012,ako Vám ukazuje zaplatené serpo.Podľa vtedy platných bonusov by malo byť serpo na dva roky,keď sa urobila výmena do 15.9.2012 vrátane.Ale viacerí mi hovorili,čo robili výmenu 15.9.2012, tak serpo je len na rok.Tak,ako je to vlastne?Sám som robil niektorým kontrolu,čo menili toho 15.9.a skutočne serpo ukazuje zaplatené iba do 15.9.2013.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

@letas, po dnešku už nemáš zaplacené serpo ani na jediný měsíc. Jediné co máš teď zaplaceno, je x měsíců ochranné doby. To jen aby ti bylo jasné, proč se ti při placení balíků neposouvá datum placení serpa. No není to nádhera? :)

Tomik535

Tomik535: Přibyly mu proč, když se servisní poplatek Skylinku v STA neplatil dřív a neplatí se ani teď? Nechápu :bigeyes:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

úúúúúúúúúúúúúf

tak jsem to dočetl,hezky se pobavil,hlavně tím kašpárkem z Lucemburska,"odvolávám,co jsem slíbil,slibuji,co jsem odvolal" R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Tak Skylink překvapil. Rv Vysvětlení p. Glisníka je účelové a mám dojem že se opravdu někdo točí v kolečku svých dřívějších polopravd. Rv
S holanďanem tato služba pozbývá jakoukoli dřívější slušnost.

Zip
Registrace: 1/2006

@technik, třeba proto, protože předtím žádné STA neměli?

Příjem TV měli vyřešen individuálními sat. sety.

Tomik535

Kruci co to tady leta kolem v te tmě..... R^ :laughing:

liquere
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 119

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra