![]() |
|
freeSAT by UPC Direct chystá rozšíření nabídkyneví někdo o jaké nové programy má jít? |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 659 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
@Mego :kurnik šopa, myslím, že ťa poznám... :lookaround: |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
![]() |
|
RE: freeSAT by UPC Direct chystá rozšíření nab...jarino1978: ty tak krasne trepes, no neskutocne, chlapce zlaty, vies o mne holy prdik, ale trepat budes jedna radostsat techniku mam ako svoju zalubu, nic viac nic menej, osobne poznam par ludi, ktori sa tym zivia, a ktori mi radi poradia, ked taki ako ty len zvania zvania a zvania inak povedane trepu dve-na tri Topolcany od urciteho casu nemam rad, snad je tomu i 15rokov, niektori jedinci no strasne to tam (ale to je mimo sat techniku) pana Ing. L. nepoznam osobne, neviem ci je to plus pre mna alebo pre neho, ale asi pre neho :8) no a nakoniec moje ego, nuz chlapce zlatucky, ak ma niekto dovod mat ego, tak preco ho nemat, ak sa najde niekto pred ktorym smeknem klobuk tak to urobim, je tu zopar prispievatelov, ktorym nesaham ani po kotniky, bohuzial ty to nie si :))) o teba si svoje ego ani opierat nebudem, ale nebud smutny, to slovko s tebou hodim, som slusne vychovany nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@alfasex :tvoje ego nikdy nezodpovedalo nejakým znalostiam. Tie boli vždy úplne mimo a veľmi chabé. To, že si sa nejakým divným dôvodom stal adminom na fóre udivilo väčšinu z tých, čo do sat. techniky vidia a aj z tohoto dôvodu zavelili " dovi - dopo " z tohoto webu. Tvoje ego sa stalo terčom posmechov na susedných fórach ( satdigitalne.cz , satcentrum.sk , tvfreak.cz , cssf.cz , ab-forum.com ..... ), tvoj dvojaký meter, vyjadrovanie a osobná pýcha doslova odpudila aj posledného odborníka, ktorý tu rád chodil. Išiel si v šlapajách 007....Ale ako som ti viac krát verejne napísal, ty si na nejakého admina nemal, pretože si sa nedokázal povzniesť cez svoje ego a pýchu. Nevedel si byť nestranný...A tak si aj skončil. Chvalabohu... PS : O tom, kto a koľko vie, s tým sa nechodí chváliť verejne. O tom rozhodujú diskutujúci. |
jarino1978
![]() |
|
každý kdo mádíru do pr..le je zde největší machr na všechno !!!už mě ty machři unavují ! a všeci ostatní jsou dle nich blbci. že jarino a čím jsi nás oslnil ty lol! ach jo ! Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
Ach jo...Přesně jak říká tonek. Jarino, oneeee, Bohuš a ještě možná jeden, vrchol arogance a všichni slovaci...a nemají daleko od sebe cca 100 km,je to náhoda? :bigeyes:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
![]() |
|
jarino1978ked dosnivas tak napis, zatial snivas svoj krasny sen, zalozeny na hlupostiacha moje znalosti, nuz, mile rad budem na konci toho radu odbornikov (ku ktorym sa podla vsetkeho radis i sam), mne to neako nevadi, ja som pomerne skromny to chlapcisko takze mily tarajko jarino1978, zelam ti krasny zvysok vikendu a nech sa dari, s pozdravom vzdy dobre naladeny alfasex ps: sam seba sa pytam, ze preco som v tvojom pripade nezneuzil svoju pravomoc a nevyrazil ta nadobro :laughing: asi to tiez o niecom svedci, ze tarajov mam rad :))) ps2: este si zabudol spomenut par webov, snad take 2-3 kde su odbornici, je velmi zaujimave, ze vsade mozne su odbornici na sat techniku, len na parabola.cz nie, a vsetci tu cucite jak o dusu :))) asi to tiez o niecom svedci, ze? Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
terazkysom sa naozaj najeb.l !:laughing: |
tonek
![]() |
|
@alfasex :no vidíš a stále si v tom. To bola aj tvoja praktika. Kto Ti stúpil na otlak, toho si vyrazil. Ak si ma chcel vyraziť len preto, že som ťa vedel občas upozorniť, tak si to mal spraviť. Veď to bola tvoja metóda a pre ostatných dôvod zaveliť dovi-dopo...Apropo : Ja sa neradím k nejakým odborníkom, ale mám určité osobné skúsenosti, ktoré v živote nevedia pustiť... |
jarino1978
![]() |
|
a zvonkuto vyzerá že všeci odborníci utekli.No a su tu SÁM !!! :laughing: ale s kým se pohádám ??? :crying: |
tonek
![]() |
|
ho už ho mám !!!ale bacha aby nám tu něco neupustil !!!:))) |
tonek
![]() |
|
RE: freeSAT by UPC Direct chystá rozšíření nab...Ako chlapci kto ma väcsieho..........Tonku nepi ten sifón.... R^ :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: freeSAT by UPC Direct chystá rozšíření nab...jarino1978: prosim ta, este napis nieco krasne :)))zasadny problem je v tom, ze si myslis ze vies vsetko, o mne, o tom preco ... a nevies nic, a to ta najviac trapi o konkretizovani dovodou preco nie som admin, nemam dovod pisat, a uz vobec to nebudem tebe vesat na nos, si mi krasne ukradnuty, a este velmi dlho budes a nepamatam sa, ze by som niekoho vyrazil bez dovodu, i ked ako sa vravi na hlupaka sa vzdy dovod najde, a ty si mi nikdy za vyrazenie nestal, po tom co citam co pises na inych forach, staci ze "kotel" dostavas tam, tu ti ho uz nebolo treba davat caj jarinko, padam, priatelia cakaju :8) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
@alfasex :samozrejme, aj argumenty ostali rovnaké. Teda rovnako chabé. Už to tu stále píšeš ako papagáj, že na iných fórach dostávaj podľa teba "kotel". No veď fajn, dodnes si mi to ani raz nenapísal, že kde to je, na ktorom fóre ( - ach ) a hlavne, že za čo.A ja ti píšem možno po 10x. O tom, kto má čo a koľko v hlave, rozhodujú diskutujúci a nie pyšné ego jedinca. A ak stále myslíš tvfreak.cz, tak sa pozri na môj stav reputačných bodov... Ak mám byť teraz pyšný ja, nemám sa za čo hanbiť... ;P |
jarino1978
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
![]() |