![]() |
|
Neviem naladit CS+Sk programy SkylinkProsím o pomoc,Mám Openbox 810, sw 5.08, Typ karty: Irdeto / ICE (predplatený balík DIGITAL t.j. ZÁKLAD) Dcere sa podarilo na OPENBOXE zájsť do TOVÁRENSKEHO NASTAVENIA a teraz sa mi nedajú na ASTRE 23,5 naladiť žiadne CZ+SVK programy z predplateného balíka DIGITAL. Nejaké zahraničné programy mi na ASTRE 23,5 idú, ale CZ + SVK programy mi nevyhladá, pričom na tej frekvencii idú nemecké. Môže mi prosím Vás niekto poradiť čo mám urobiť aby som to dajako obnovil ? Vopred ďakujem |
miros29
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: Neviem naladit CS+Sk programy SkylinkNastav si diseqc. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 296 |
![]() |
|
RE: Neviem naladit CS+Sk programy SkylinkHledej v menu sproste slovo diseqC, zkus tam něco namačkat a pak scanuj znovu. :)Můžeš si ho předtím dát do češtiny.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
jak to,že dcera ve 22:59.15 ještě nespí? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
jinak nejlépeto uděláš tak,jak když jsi to poprvé instaloval R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neviem naladit CS+Sk programy SkylinkV menu receiveru pak nastavíme v "Nastavení antény" pro jednotlivé pozice v řádku pro přepínač buď písmeno A =( 1)nebo B = (2)V našem případě tedy pro pozici s názvem Astra1 dáme písmeno B (vstup č.2 přepínače), pro pozici s názvem Astra3 dáme písmeno A (vstup č.1 přepínače). nebo naopak treba skusit |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
ale ty jsi výrem?copak? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Neviem naladit CS+Sk programy Skylinksem nemoh usnout !bo z kompu se linul řehot jak je tady veselo !!! :laughing: ale mi vám to všem prominem neb také občas chybíčku úděláme. a změna kabátu ještě neznamená změnu mozgu !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
jak u koho,tady si moc jist nejsem,ale mohu se mýlit R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
OPENBOXA odkiaľ si ? |
plast1
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 68 |
![]() |
|
miros29Prepnut na nejaky CZ alebo SVK program, - Menu, - Instalacia, - Hlada sa sluzba, - Astra 23,5°E, - DISEQC Zapnut, DISEQC 1.0 Astra 23,5°E Port 2, - Ulozit (asi cervenym alebo Exit). Prepnut na nemecky program z Astry 19,2, - Menu - tak isto ale: Astra 19,2°E Port 1. Pokial si to pamatam, lebo Open mam uz odpojeny. |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
miros29Teraz ma napadlo: DISEQC prepinac sa nastavi: na dial.ovladaci nie cez Menu ale cez SAT.LIST. Nemam po ruke Open. Miro, uz ti to ide? |
ahe56
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
Všetko mi šlape už od polnociĎakujem všetkým čo mi pomohli a hlavne chceli pomôcť |
miros29
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
![]() |