![]() |
|
televizor changhongblahopřeji všem kteří vlastní televizor changhong v jakékoli verzi mám špatné zkušenosti je to čína a již jsem ho vyhodil když se porouchá nejde opravit máteli záruku lze ho vyměnit bohužel to je moje zkušenost stímto šuntem |
dulin
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 1 106 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: televizor changhongvieš aj meno kto ti poradil?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: televizor changhongHele chlape, o pár řádků níže je stejné vklákno, tak proč zakládat nové?!? ;P |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: televizor changhongPoradil mu skrblík alias Chozé Prázdná Peněženka a potvrdil Zadar Voláni.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: televizor changhongtak nech sa obráti na poradcu.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: televizor changhongPatri do popelky....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: televizor changhongto si koupi jenom clovek dusevne retardovany uz jenom podle toho nazvu vyrobce v domeni jakej udelal kauf a usetril 2-3 tisice za normalni znacku |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
@dulin...dík za varovanie, že je to "čína" - tá značka by ma totiž zmiatla v domnení, že je to plazma Panasonic a išiel by som do nej!!! :laughing: :laughing: :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: televizor changhong...hlavne kvôli čiernej!!! ;P |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
RE: televizor changhongčína vyráběná v nymburce |
kiss
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 146 |
![]() |
|
Ked uz sme u tohoco je v pozadi znacky Gogen ci ako sa to vola?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
changhong made in czech republicSprávně dělá se to u nás , a každý zná jenom Slovenský Samsung , nebo panasonik kterej v česku krachl . Všechno je to jenom levnej šunt , alespon v cenové ralaci do cca 25000 kč. Vybírat podle značky je zbytečné . |
petrx
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: televizor changhongTo každej koupí Samsung nebo Panas. 42 palcu za 13990 a myslí si že má kdoví co , má houby , stejný jako ten co koupl Čankčonk |
petrx
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 67 |
![]() |
|
RE: televizor changhonghmm Sice je to čína, ale oni vyrábí především televice např. pro Panasonic, Philips atd ale také se dají koupit pod jejich značkou nevybereš si. |
ghost
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 39 |
![]() |
|
liquereKdo je v pozadí za značkou gogen nevím, ale zrovna dneska jsem jeden ladil a měl menu úplně stejné jako některé modely značkového Finluxu. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
sirdatakze Finlux,Vestel a teda aj Gogen= turecky med ! ;PTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: televizor changhongVypadá to tak, to menu jsem už viděl i v jiných televizích, ale už si nepamatuji značku. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 942 |
![]() |
|
RE: televizor changhongA dalsie znacky TV, ako grundig alebo poslednu dobu blaupunkt.Tiez vyraba kde kto..........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
na TV changhongje odpuzující pouze ten název,jinak se vyrábí v bývalé Tesla a ty šlapou do dnes,na rozdíl od sony a dalších recyklovaných ,libozvučných značek,které pouze ohromovaly sousedy a známé na návštěvě R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: televizor changhongTo ano ale teslu ti opravia aj dnes ale eko pise zakladatel vlakna toho pingponga nie.... :laughing: R^ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
SONY týdenpo záruce,autorizovaný servis "náhradní díl není a nikdy nebude"zákazník to zkusil u nás,bohužel díl není nikde,2 roky a týden stará LCD Sony za 33 tisíc šla do sběrného dvora,co dál mě napíšeš R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: televizor changhongAle ved ja sa nehadam o tom co sa deje.........osobne by som uz sony nekupoval a ami imu znacku kde by sa mi to stalo.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
a co to byloza díl ??? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
základnídeska s procesorem,máš ji doma?,stojí 13.500kč R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
nemámale mám kontakty !?ale ani ti nevědí cenu něčeho co nikde není !? ale mohu se zeptat ! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
cenu zjistiliz doby,kdy byl víš? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |