Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Aky CI Modul na LG 50PM680S ?

Kartu mam SkyLink ICE , chcem mat istotu , aby som nekupil blbost , za pripadnu odpoved dakujem!

VU+ UNO 4K SE

gama07
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Aky CI Modul na LG 50PM680S ?

Zajddi do prodejny a chtěj modul do své TV a ať ti garantují, že ti to bude chodit. Ať ti ho půjčí vyzkoušet (třeba proti záloze).
Tohle je jediná jistota.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

hm , ja som chcel odpoveď od takého užívateľa , ktorí ma tento model doma a už ho používa.
to joscer:
Telka je kupovaná cez internet , tak že ta komunikácia nie je taká , ako v kamennom obchode!

VU+ UNO 4K SE

gama07

Já jsem ti jen psal, co je jistota.
Už se to v diskuzi několikrát objevilo, že i dva kousky televize téže značky se mohou chovat jinak ve spojení se stejným CAM.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Tady u tohoto vlákna, mimochdem často se opakujícího se,oočekávám že se zapojí do debaty obchodník případně montér se sat.technikou a nabídne plnou tašku modulú na přímou ukázku u spotřebitele.Samozřejmě za exclusivní službu se předem dohodne i cena takové pomoci.Jinak to nevidím.

Ufones
Registrace: 5/2010

Mám přesně tento typ TV, karta Skylink ICE v Cl modulu Smit Irdeto CI+ vše v pohodě bez problémů.

attila
Registrace: 2/2006

Mám doma několik nových TV LG se SAT tunerem. Nyní jsem koupil pro dceru LG 42PM670S, mám k dispozici různé moduly a jediný, který chodí bez problémů je modrý CW. Musím ovšem upozornit na skutečnost, že po dobu PROMO příjmu mBoxu nešly přijímat EROXXy. S červeným modulem Irdeto ano, všechny kódované programy Skylink se ovšem nepravidelně "kousaly" a bylo nutno modul vytahovat z televizoru. U modrého modulu navíc nevyskakuje nepříjemná hláška o ověření karty, kterou je nutné odstranit stisknutím tlačítka Exit nebo Enter ....

Honza S
Registrace: 5/2006

@gama07

ak je telka kupovana cez net, isto na tom eshope mal aj mail aj telefonicky kontakt, takze nam neostava nic ine len poradit ti obligatne - komu si dal zarobit toho si otravuj s podporou !!

kmotrik
Registrace: 3/2011

Kup raději MASCOM

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE

kmotrik

Proč se do toho sereš když nechceš poradit !!!

Nechlubím se. Pouze oponuji! IP BOX 910+DiSEqC, HD BOX 9200+SG2100, HD BOX 9100+SG2100, pro nahrávky HTPC ION2 (NAS),MMC Xtreamer SW1, eGreat EG-R200PRO II..Mimo jiného ;-)

TRE

to attila:
dakujem ti za odpoved to som potreboval vediet R^

TRE a Honza S , vam dakujem za ochotu

kmotrik , kmotrik Rv

VU+ UNO 4K SE

gama07

tak já mám taky LG 42PM670S, sat. tuner jsem zkoušel pouze 1 den a zdá se že s ICE kartou fungovali všechny moduly co mám, což byl mascom, modrej SCM i zelenej cryptoworks :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Pardon, mám ledkovou LG 42LM670S :dead:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

No pořádně otestuj. Po tesování bych řekl, že jako modul rovnou do tv se zdá bejt nejlepší mascom, ale může to bejt model od modelu a firmware od firmware. Určitě to otestuj a pak dej vědět. Tedy mluvím o tv LG. Jinde může bejt situace jiná. Ať se daří a podaří.. RejpalX.

TRE

Tak som kupil Smit Irdeto CI+ a slape jak hodinky
prepinanie programov , tak do 2s
dakujem vsetkym za ochotu poradit
pekny den!

VU+ UNO 4K SE

gama07

Zpět Zpět na předchozí stránku