![]() |
|
Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulKolegové pro info: zkoušel jsem dnes koupit po cestě z Rychnova nad Kněžnou do Prahy CA modul Smit Irdeto CI/CI+ HD. Po prozkoumání prodejen a e-shopů jsem měl vytipováno : volám na dálnici za H.K. do VASK Poděbrady - dnes nemaj a cena okolo 900,- kč. ,Praha e-shop sat. prodejci Pha. 3 a 8 - na externím skladu 2. dny objednat. Hradec Králové Fi AME OK přístup, ale dnes není, cena 730,-,ale nutné bylo vysvětlení rozdílu v rozhraní CI+ verzus CI/CI+ u modulu, na aspoň jsem tam koupil dobře UHF anténu LP 45 Fracaro, H.K. Dukelská třída - prodejna Radio-amatér, baba měla neujasněný pojem, co to modul je a nebyla schopná mi říct CI/CI+ rozhraní cena 1.06O,. !!! H.K. Michael - elektro Urlichovo nám. - tám ano s údaji, cena 820,-kč., ale inventůra + i u Labe u OBI - no na MRTVICI. KONEC v RK prodejna Elmax - no modul Irdeto Smit mají cena 890,-, ale odborný prodejce nebyl schopen zjistit rozhraní a nebyl ochoten to najít na PC od dodavatele !!! Fakt zážitek. Na konec příklad: kupuju na netu a to je zpráva jak můžete dopadnou v kámen. obchodech, dá se sehnat netu na e-shopech za min cenu 644,- kč. + poštovné. Nenadávám, jen info,a v 2. týdnu 2013 to po netu lehce vyřeším. :) R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
davidkrizty se pak objeví zde a řeší problémy R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 405 |
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulokrem specializovanych predajni kde vedia aj poradit ale su brutalne predrazene tam ten tovar u nas predava sat. techniku v kamennych obchodoch kde kot vacsinou netusi co predava...keca o tom z irdeto je novsi system lepsie chyta signal aj cez stromy !!! /osobna skusenost pri rozhovore z predajcom"/ napokon objednava vsetko cez internet a predava srabatom a cakate na to dva tri tydne..takze diky a uz nikdy.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulokrem specializovanych predajni kde vedia aj poradit ale su brutalne predrazene tam ten tovar u nas predava sat. techniku v kamennych obchodoch kde kot vacsinou netusi co predava...keca o tom z irdeto je novsi system lepsie chyta signal aj cez stromy !!! /osobna skusenost pri rozhovore z predajcom"/ napokon objednava vsetko cez internet a predava srabatom a cakate na to dva tri tydne..takze diky a uz nikdy.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulno a ze sat techniku ma na jednej policke s plienkami a uhorkami je snad zbytocne. minule mi jeden manik z prilisnej aktivity regol kartu ICe hoci som mu vyslovene povedal ze si to spravim sam..ale on ma z toho nejaky obnos tusim tak ma predbehol kym som prisiel z krcmy domov..uz bola regnuta..rteraz sa k nej cez web neviem dopracovat..neda sa s nou pracovat objednavat nic..tak po vyprsani proma sla do kosa.este ju aj regol tak ze som prisiel o rok neplatenia serpo..proste fachman.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
@CESa proč jsi po nich nechtěl fialový modul Smith s nápisem SkyLink ready a zatěžoval je nějakým CI+ ? Tak se ti může stát, že dostaneš starou verzi modulu bez nápisu SkyLinkReady + CsLinkIrdeto, která byla dovezena před certifikací se starým sw, odstraněnou možností OTA, je problematická v některých TV a stále se u prodejců vyskytuje, ale má tebou požadované Irdeto CI/CI+ HD. ;) Jinak v prosinci nebyly u dovozce moduly skladem, takže proto nastal tebou uvedený problém s nedostatkem modulů. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 052 |
![]() |
|
tulentak ten signal cez stromy ma dostal... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulkdyby me cirou nahodou tedka napadlo, ze potrebuju nejakej modul a za hodinu bych ho chtel mit tak objedu planeo,euronics,okej,expert a kdyby se mi to nelibilo tak muzu jet do datartu nebo elektroworldu a jiste v nejakym z nich bude na modul i akce takze ta cena bude primerena. objizdej nejaky mikrokramky nema smysl. tady sou jeste ke vsemu ve meste 2eshopy kde maj gut ceny a to nejprodavanejsi maj skladem. ale fungujou jen v dobe pro obycejne obchody obvykle.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
tý jozase dneska udělám kulový ale na ten bublajsův výlet bych potřeboval plnou nádrž a den volna! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Pohádka jak jsem dne chtěl koupit CA modulkdyz jede z rychtova do praglu, tak takovej shopu potka po ceste hned nekolik.mozna tonku jednou objevis vec ktera se menuje telefon :) muzes volat klidne i zadara :) je to dobra vec :)) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
a na coten telefon je dobrej ?nerozumím otázce ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |