Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?

Mám multifunkčnú tlačiareň HP deskjet F 370 a po výmene atramentovej náplne mi bliká kontrolka náplne a tlačiareň odvtedy nefunguje. Na PC fórach som sa nič nedozvedel, preto sa s nádejou obraciam na vás. Viem, že sú tu aj fachmani, ktorí vedia poradiť i v takejto nezvyčajnej veci - Ako resetnúť detekciu atramentu v tlačiarni?

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?

tonek. No to mě pokakej. :) To ani, když nezapneš komp, tak máš problém. Nekcej, že nemáš smrt phone a nejseš in. k tomu tiskárnu nepotřebuješ. Nastavit parabolu taky nejdeš s pípákem, ale s měřákem, kde máš potř. seznamy. Mě jde jen o to, že si redakce vyhrazuje smazat témata nesouvisející se sat příjmem apod., a pokud to nahlásíš, jseš nepřítel čislo jedna, protože jsi porušil a obešel pravidlo o neškodnosti příspěvku, tak dostaneš kyselou p...rde.l na měsíc, a za to hned přísnost za pravidlo č.2. Bez varování. :))))) Kdo je to cecík? To vypadá na další nevhodné slovou související s ženským orgánem. Toliko k sarkazmu. Přísáhám a slibuji na svou čest, že již neporuším nejednoznačná pravidla stanovená redakcí, budu je ctít a respektovat a budu-li mít problém s čímkoliv, rád se budu zde bez bázně a hany na něj dotazovat. :) Věřím, že i téma co je lepší jestli ArgMax nebo Iviarga pozvedne čtenost a popularitu serveru parabola.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

a nová NOVA CINEMA

ti hraje ???

a ty prášky zvedají něco jiného !

tonek
Registrace: 1/2009

meduzka

doufám že to dodržíš.A kdyžtak si znova přečti co jsem ti psal.OK?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

I problematika takovýchto prášků je hodna řešení na parabole. Neboť nemužu si pomoci, ale při sledování mimísek a silikonů pay-tv se výsledek nedostavuje. :)
petr33: jsem rád, že redakce témata bude mazat a já za nahlášení nevhodného příspěvku dostanu kyselou zadnici.
Bude-li povážována v pořádku odpověd na tiskárnu, jestli má parabolu na spravné pozici, beru to jako fér.Každopádně jak jsem slíbil. Každého nadzvedne ze židle něco jiného. Doporučuji se zamyslet nad zněním pravidla o neškodnosti příspěvku.

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka

meduzka

míníš pořád pokračovat?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

já doporučuji

zamyslet se každý na sebou samým!

je to hrůza ,pan farár !

tonek

a já ti zase doporučím

buďto psát k tématu a nebo nepsat vůbec a nepsat zde nicneříkající balast k tématu.A jsou pouze!! dvě možnosti.Buďto to pochpíš /pochopíte/jinak pudeš.Jak je vidno ty sem akorát chodíš"vířit" vodu a zatím žádná kloudná odpověď na nějaké téma.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

jak je libo

velebnosti!

důkazy netřeba předkládat!

tonek

Petr33:Pokud je něco k tématu odpovím, pokud neodpověděli jiní přede mnou. Pokud je odpověď v sekci abc, neodpovídám, považuji to za zbytečné opakovat něco, co by mělo být povinnou četbou před položením prvního dotazu. Sat.tématice se věnuju jako hobby od roku 1988, kdy jsem vlastnil první satelitní komplet. Pojmy jako Bradáč a Hrubec jsou pro mě prvními učiteli, velikány v oboru včetně vlastních zkušeností. Na parabole jsem někdy od přelomu roku 2000/2001 a proto jsou pro mě mimotémata z pochopitelných důvodů jedny z věcí, které mě zvedají ze žídle a to z úcty k parabole.cz, která jako jedna z prvních se začala věnovat sat. problematice a to nejenom jako fórum, ale i jako web přicházející se zajímavými články, přijímači, softy apod. A proto jako starému páprdovi prostě jsou některé věci k smíchu nebo ho zvedají ze židle. A proto občas redakci podráždím, má-li to vůbec smysl, k zamyšlení. Podle mě sem prostě problémy s pc a periferiema nepatří. Od toho jsou přeci jiná fóra. Takže prosím o zamyšlení. Nic o tom, že hodlám nastavená pravidla dál porušovat. Na blbou otázku, ale dám někdy velice rád stejně smysluplnou odpověď. Dál je to pro mě věc uzavřená.

meduzka

RE:Mimo tému: Ako resetnúť tlačiareň?

Čau,používáte prosím někdo multifunkci Epson?Jak jste s touto značkou spokojeni,tisk dokumentů,fotografií?Díky.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

bublajs

nevím,kde nakupuješ,já jsem asi před třemi lety koupil barevnou Samsung asi 310 ,za 3500kč,chodí spolehlivě dodnes,nedávno jsem měnil černou náplň,všude byla drahá asi 3000kč,nakonec jsem ji objevil v Hradci Králové za 1000kč,což je zadarmo,než se patlat s inkoustem,pořád zaschlý R^ :laughing: R^

pierrepetr

navod na opravu chyby B200
http://www.youtube.com/watch?v=AyHaxjFg8aI

cony
Registrace: 3/2010

meduzka

Ja si tiez radsej precitam nieco, co suvisi so sat tematikou. Ale ked je malo prispevkov, citam aj ine.
Ty, ked to nechces citat, tak jednoducho necitaj-v nadpise ma byt(a casto aj je)-OT,mimo tema a podobne. Tak take prispevky jednoducho preskoc.

Kasr
Registrace: 8/2008

@cony

Přesně tohle jsem čekal :))) R^

Saták1

meduzka

tvoje vyjádření beru na vědomí ale??co když někdy přijdeš sem s nějakým podobným dotazem mimo sat. techniku?A budeš rád že ti někdo poradí.Nejsou zde denně takové to dotazy tak to chce trochu schovívavosti.A že to vadí tobě neznamená že to musím zavřít-NEČTI TO!! ;) ,a pokud zde napíše nesouhlas více lidí tak teprve budu/eme/uvažovat o zamknutí.Ok? :) P.S.O tom jak jsme začínali bychom tady popsaly xy stránek.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Jednoduchá otázka

Jak dlouho byl tenhle zázrak mimo provoz? Pokud delší dobu, je pravděpodobné, že kapiláry jsou neprůchozí a tisková hlava na vyhození.
Vysvětlení: Starší In-jety měly kombinovaný hlavy, který se měnily i s inkoustem. Novější maj keramickou hlavu, která je zásobována inkoustem z inkoustový náplně. Pokud je tiskárna déle mimo provoz, tak kapiláry zarostou a celý je to na vyhození. Tady žádenej restart nepomůže. Jenom demontáž a možná do něčeho namočit a nebo odborný servis
Kdo nevěří ať se zeptá např. tady: http://renpas.cz/kontakt

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous

@Morous

Tiskárnu jsem používal průběžně,tiskl jsem minimálněm 3x-4x do měsíce.Canonprostě cpe k.u.r.v.í.t.k.a do tískáren záměrně.Viz.diskuze:http://www.zive.cz/Poradna/sc-20/default.aspx?consultanswers=1&id_question=457395 :((

Saták1

Já sem takhle vyhodil taky trojkombinaci HP a soused Canona. Oba to nechali zaschnout. Chce to tisknout prej aspoň 2x tejdně.
Fakt je, že jednou sem přitáh něco z delimitace, hápečko, doplnili jsme tam stříkačkou inkoust a netisklo to. No a asi po tejdnu že to vyhodíme, ještě že to zkusíme a ejhle. Najednou to tisklo. Ale to byly ty starý hlavy.

I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší

Morous
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra