![]() |
|
VU+Solo 2/první dojemZdravím.Podotýkám, že nejsem odborník. Včera jsem si přinesl Vúčko. Po tří hodinovém zprovozňování jsem byl značně rozladěn. Teď už vím, že nikdy Linux. Při porovnání s Humaxem HDCI 2000 je obsluha nebe a dudy. U Humaxe pohoda při nastaveí azprovoznění. Žádné nesmyslné a zcela zbytečné položky. Jednoduchá obsluha a obraz naprosto stejný. Můj názor je, že tento stroj je vyloženě pro hračičky kteří stráví půl života u satelitu. Ale nehaním ho. Je to určitě vinikající stroj ale jak už jsem napsal-pro hračičky. Už teď mne mrzí, že jsem vyhodil 8700,-. I proti zákonu,žádný nanuál. Slovensky pět stránek jak ho zapnout. To je vše. U Humaxe bylo naprosto všechno. Horko těžko jsem naladil kanály a nepřišel jsem na to jak je uložit do oblíbených a ani na to jak je přepínat.Zatím jsem nepřišel na to jak nastavit obrazový výstup,rozlišení. Prosím, neporadí někdo kde sehnat český manuál? Po prodejci jsem chtěl aby vše nastavil a připravil k provozu včetně stáhnutí potřebných plugin pro kartu výměna, ale marně. Nestalo se.Myslím, že nejsem tupec určitě se to naučím ale potřebuji žduchnout. Dík za trpělivost při čtení. Možná kdyby se našel ve Zlíně někdo kdo to Vúčko má v malíčku tak by chom se domluvili za nějakou odměnu na pomoci. Jarda. |
tatin
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 108 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemPozri na druha modre forum, tam su navody debata proste vsetko co potrebujes.Tie navody pokial nie su, je to stara choroba cz a sk trhu.Ale uvidis, ze co este teraz nevis, zistis ake je to jednoduche ked to pochopis.Drzim palce.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemhttp://vuplus.com/downloadManual.htm?pagenum=1este dodam ze treba pocitat s tym ze si kupil linux stroj. Ani na pc bohvie aky manual nedostanes nakolko uzivanie zavisi od systemu aky je nainstalovany. Toto proste neni klasika sat prijmac. Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
![]() |
|
koupil jsem sibaworáka (upřesním,nikoliv nápoj ale auto)jedu to otestovat a bác skončil jsem v poli! oni ty kukačky mi nedali českej návod ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemJá vím. PC je pro mne přívětivější. |
tatin
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojempro:liguere-prosím tě na jaké druha modré forum? |
tatin
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemDost dobře nerozumím tomu, proč jsi to nakonec u toho podejce zakoupil, když nesplnil tvé požadavky. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 301 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojembretah. Protože jsem trubka. |
tatin
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemAB nechcem link davat.....google najde.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemNapis aky mas tanier celu zostavu mozno niekto ma to iste a helfne ti na zaciatok s nejakym settingom,neviem no skus.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemtatíku to je překlep mělo být druhé ...ale když dáš do vyhledávače Vu.... software tak se tam dostaneš! |
tonek
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemNerad kritizujem tvoju nakupovaciu politiku, ale zrejme si to zobral takym novozbohatlickym stylom - je to novy stroj, musim to mat, pritom si ani netusil, do coho sa pustas.VU je skvely stroj, len musis vediet, co od neho chces. Mas pravdu, je to najma pre hracicky, ale aj tzv. BFU bude s tymto strojom spokojny, pokial vie co od stroja chce a nejaky znaly hracicka jeho poziadavky dokaze stroju naklepat do memory. Podla toho co si napisal, u teba bol tento nakup krokom vedla. |
JanoHels
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 886 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemTi poradím. Vráť ho okamžite a kúp si niečo iné! Operačná pamäť je síce 1GB, ale systémová len 128MB čo je na dnešnú dobu málo. Ahoj a nech sa darí ;) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemSedim si na kabli prosim co je BFU, este je zima. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
trochu šišláasi CPU ? :lookaround: |
tonek
![]() |
|
Téma: VU+Solo 2/první dojem (# 175)pro tatindej meila Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
![]() |
|
U nás se říká.....Vaše bída, naše radost... takže pokud se jej chceš zbavit, za šestku jej koupim ;)Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojema bude na vuodku !!!cha cha já dám šest a půl !! ale asi není na hlavu a do 10 dnů ho může za plnou cenu vrátit! NI! :laughing: |
tonek
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemAno pánové. Byl to krok trochu vedle. Vždy když kupuji elektroniku tak pokud možno novinku a raději připlatím. Na PC není problém nainstalovat nějaký program a nevím co ještě. Prostě mi to problém nedělá. Ale u toho Vúčka jsem předpokládal manuál.Mám v obýváku poměrně drahou elektroniku a ke všem přístrojům byl dokonalý manuál a nebo na internetu se dal stáhnout ještě podrobnější. Je mi 61 a cítím se na30 a jsem velmi moderní člověk. Určitě na všechno kolem toho přijdu nebo se naučím ale rozčiluje mne že se klidně může v tomto státě prodávat tak drahá věc bez manuálu. Prodávám autodíly a kdyby ste viděli např.manuál k BOSCH nabíječce za 1400,-, a přitom tam o nic nejde tak k přístroji za 9000,- by měl být. A pozlacený. |
tatin
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemtaka otazka-naco kupoval iny prijimac ked bol spokojny s humaxom? :lookaround: |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 396 |
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojeme-mail:mondyta@seznam.cz |
tatin
![]() |
|
tomkoUMĚLECKÝ DOJEMpřece tam nedá tu nábíječku ! |
tonek
![]() |
|
tatinu vas nie organ ktorí to moze riesit? Zakon je jasny,nie.Sam pises o tom.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemHumax bohužel nepracuje na fr.12070. Tyto kanály prostě nejedou. Řešil to i dodavatel od kterého jsem to před 6lety koupil. |
tatin
![]() |
|
tatina dáváš ke škodovce návod jak doladit řídící jednotku ?! |
tonek
![]() |
|
RE: VU+Solo 2/první dojemDrž sa hesla: zapnúť, pozerať, nahrávať a vypnúť. Nie neustále prehrávať pluginy, softy a pritom stále čosi nefunguje !!! Za tí prachy si mohol mať doma dva prijímače a ročné predplatné multibalíku. :)) |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 111 | |
![]() |
|
![]() |