Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: LCD, plazmy, CRT...

Vypalene logo na tel.LG Plazma

Po roce a pul se mi na tel.LG model 42PT 353 u každeho programu objevuje logo Eurosportu i když tel. ma ještě záruku 6měsicu technik mi řekl že záruka se na takovou věc nevztahuje,tel.je minimalně použivana.

emtech
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135
Odpověď v diskusním vlákně

to:tukan

souhlas, reakce admina byla trapná. Ralw

ralw
Registrace: 1/2005

hobo

a videl si okrem tvojho H end Philpsu niečo iné? :) Myslim, že ten tvoj Phipips je po obrazovej stránke tak na 3-4 mieste :)

Milan C
Registrace: 4/2006

Milan C

Viděl neboj a možná o mnoho více než ty.Jde o to zda ty jsi viděl správně obrazově nakalibrovaný ten Philips. ;) A nemluv tady třeba o černé a máznutém obrazu to je fakt u těchto TV minulost hloupě papouškovaná.Nebudeme to srovnávat třeba se Samsungem za 9999Kč ne?Ale viděl jsem nedávno např.v Datartu plazmu Panasonic a hodně drahou a byla umístěna mezi dvěma hodně drahýma LCD LED.Z dost velké dálky blikala dost viditelně a to byla dost daleko od osvětlení na výmluvu na stroboskopický efekt zpusobený osvětlením.To by mě spolehlivě odradilo od nákupu jak říkám poměrně velmi drahé TV o velikosti kolem 60.Jinak to blikání ze tří metru bylo tragické.

hobo
Registrace: 1/2007

hobo

Více asi ťažko...ja mam nakalibrovaný Sharp 55- 830E ale ešte si ma tu nevidel o ňom pisať...dobré sa chváli samé..

V Datartu to je normálne. LCD vyšpikuju a plazmy nechaju v továrenskom nadstavení. Ale to je aj v inych velkoobchodoch :) inak všetko dobré.

Milan C
Registrace: 4/2006

RE: Vypalene logo na tel.LG Plazma

Souhlas s Tukanem !

VU+UNO 4K se VTi , Xtrend ET8000 HD (2 x DVB-S2) OpenATV 6.3 ,Samsung UE40C7000 , Samsung UE65NU8002, Denon AVR-X1600H + Polk T50, T30, T15

miky
Registrace: 7/2005

LED, LCD, plazma. Co je co. ??

Kolegové, já bych tak nejásal nad TV LED. Názor : LED jak to dlouho - podsvícení + vysvícení vydrží ? LCD - zde již jsem na webu četl přiznání od kolegů, že již mají cca po 4. rokách provozu podsvícení - mimo ! Plazma : vypalováníLOG - je to o seřízení, pokud je tzv. "PŘEŠPUNTĚNÁ", tak se nedivím bez rozdílů značek výrobců. No přijde OLDE ??. A ne konec, to co máme ty palely zadělané do plechu, nebo plastu je už HISTORIE ! ! !!!!!!! To co předvedli Japonci tu TV z " PLASTU ", cca 0,8 mm TL, 80 cm, nebyli vidět přípojné kabely a po vypnutí ji zbalil jak KARIMATKU na pláži ! ! ! ! Hudba budoucnosti. !?! Kdo z Vás to v TV viděl ? ? ? . Závěr : kdo má šetřivě vúdčí palelu OK seřízenou TV, potom není co řešit a je to jen o dodaném signálu. R^ R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

Milan C

asi před pěti lety jsem kupoval Sharp LC 42 XL2E.Byla to samozřejmě trubice nicméně v té době druhá nejvyšší řada.Ale už tenkrát nebyla na tu dobu vubec špatná a dodnes je na chalupě a obraz dost dobrý.Ve stejné době jsem u známého viděl nejvyšší model tuším označený XS1,ale nevím to jistě.Obraz i zvuk vynikající.Ten zvuk byl myslím už tenkrát ve stojanu.Takže Sharp také znám.Raději nebudu psát tehdejší cenu těchto modelu. ;)

hobo

CESs

Obdivuju tvé vyjadřovací schopnosti. Jaký ústav ti poskytl vzdělání? Jestli to tedy mohu vědět.

bretah
Registrace: 9/2012

LG není dobrá značka.Viz moje zkušenost, dočteš se na zdejším fóru.
https://www.parabola.cz/forum/topic-75282/

Piller
Registrace: 8/2003

Zdar synci,vychazim skutecne z toho,ze pravda je jen jedna,totiz MARX-LENINSKA:).Vecne dilema a priorita kazdeho,oko je individualni,abych se priznal,uz to neresim a televizi nekupuji (mam stary LCD monitor SONY).
Svolat parabolaky na sraz s testovanim PLAZEM a LCD LED,musi toho chopit bohaty prodejce:).Takze synci,nabrousime noze a sekyrky.vyjedeme k testu.

hdpe
Registrace: 11/2007

Piller, bretah

Piller - kolego, to je věc názoru, já mám plazmu Panas.100 Hz, i LG 3D, 600 Hz, ale přiznávám, že když jsem tu LG kupoval , tak už na HD signál a věděl jsem, že nebude tak super v SD signálu jako Panas. se zázračným V - REAL procesorem, co ke koukání zdecentní i po-čube-ně SD. Jinak v HD signálu není rozdíl a těch 600 Hz je znát kvalita. Kolego - bretah: já nepíšu školním slohen jak nějaká blondýna, ale technicky jasně a co nejjednodušeji, Vám podat sdělení a kdo zná tak pochopí a nerad píšu dlouhé " JIRÁSKOVÉ" spisy.Já musí jasně, stručně a technicky podat info o pracovním výkonu. Jinak mám jsem vyučem řemeslu, mám SPŠS s maturitou, revizní zkoušky na vyhrazené zdvihací zařízení, to externě + musim znát elekro. platné vyhlášky, ... atd., již neplatné zkoušky na promítání fimlů 35 a 16 mm,profesionálně servisuji a opravuji parkovací automaty Stelio i jiné, pro největší parkovací zahraniční společnost v Evropě. A co ty ?? R^ :)

CES

hdpe- ako vzdy si ma dostal pod stôl zo zachvatom..... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

@CES

Neumím si představit co muže zázračný V-REAL a stejně tak jakési 600Hz vylepšit na těch super SD mazanicích at už Skylinku nebo i jiných. ;) Nic ve zlém,ale asi nic.

hobo

hobo

Já píšu o V-Real procesoru u Panasu. a to co ten procesor umí udělat u poctivých plazem PX 8 a PX 80 i po RGB - scartem, je dokonalost. A po HDMI to nebudem řešit - kdo má PX 8 a 80 a umí tak vi co za kvalitu doma má !!! Ten V-REAL procesor je v inovačních řadách 1 - 4 i víc. Na to se LG musi umět v modu EXPERT unět seřídit tak, k dosažení urovně Panasu v SD tak na 90 % kvality obrazu. V HD v OK seřízení obrazově panelu u obou TV už není - co řešít. Jen: kdo má kolik v % nasteveno : barev, kontrast, jas, ostrost, mody, ... atd.. Neposuzvat dle toho co maj v nastaneno v obchodech, marketech, .... , atd.. Jinak tady od Vás čtu jen výtky, a dělání si KOZ a ne kvalitní oponentní reakci a názor. R^ :) A se vypínám z diskuse. Přeji Vám úspěšnou noc. :))) R^ :)))

CES

@CES

Prosím upřesnit ty výtky a kozy. ;) Nějak nerozumím o co vlastně jde.

hobo

Musím se zde

zastat CES ,má pravdu pokud jde o panas.px80,jak v sd,tak v hd,na to ,že ty telky mají 4 a více let a jsou jen ready se jim nějaké led lcd těžko vyrovnají/do 20000/ !!! :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

hobo - pro Tebe.

Kolego, já Tě beru, ale dotaz od bretah na vdělání a ústav ??? Jsem mu slušně odpověděl, ale nemusel. A potom liguere -- ??? ? Že je překlep , - i/Y no co , vím a jde o sdělení. To pro info Tobě. Je tu víc někdy " hecařů, než těch, co chtějí inteligentně řešit problém !!! A končím. R^

CES

spyko,presne tak,klasicke plazmy HD ready od Panasonicu treba rada PX70 A PX80 vyrabene pred 5 lety maji velmi dobrou obrazovou kvalitu.Pak sla ale kvalita obrazu u HD ready tv pomalu dolu.Myslim si,ze to bylo zbusobeno na ukor snizovani spotreby.Ovsem u rad FULL HD je tomu jiz naopak.Obrazova kvalita je srovnatelna s plazmovymi televizory vyrabeny pred 5lety.Navic FULL HD rady se nyni dostaly na spotrebu el.energie z rad HD ready od Panasonicu.Je to dano predevsim novym typem plazmoveho panelu NEO PDP. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

liquere napísal:
"...johan pise ze treba kupovat plazmu vyssej rady?! Tak teraz nerozumiem, doteraz bolo treba kupovat LCD vyssej rady, aby sa vyrovnala plazme. Nejak uz sa to zamotava..."

...nečuduj sa plazmáci si musia nejako vysvetliť, že plazma je lepšia dokonca ako reálny svet a to sa dá len klamaním aj samých seba, no a na to treba dobrú pamäť, aby sa nezamotali a dokonca videli na plazme čiernu farbu :laughing: :laughing: R^
Oni skrátka chceli povedať, že plazma nižšej rady je lepšia ako plazma vyššej rady ak nie je plazma vyššej rady lepšia ako plazma nižšej rady, ktorá je ale horšia ako plazma vyššej rady pokiaľ táto nie je horšia ako plazma nižšej rady - je to jasné - plazmákom áno!!! :laughing: :laughing: R^

brga
Registrace: 9/2009

Pád na hlavu i z malé višně je nebezpečý pro lidi z vyměklou lebkou,neb nestačí ochránit ani ty zbytky rozbřehlého mozku,jeden nám tu spadnul z hodně přerostlého stromu ! :((

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

...takisto sa pri páde na hlavu môže stať, že dotyčný prestane vidieť blikanie a začne vidieť čiernu... :8)

brga

proč řešíte

blikání,tazatel má problém s "Vypalene logo",blikající plazma je u nemocných jedinců,pro ně je možnost koupit nějaký ten monitor LCD-LED,osobně mě nebliká a neznám nikoho,komu by blikala,ale věřím,že pár nemocných existuje R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tym co plazma blika nechsi kupuju aspon 100 Hz....a nie 50 Hz..pripadne si prepnite na rezim 100 Hz obnovovanie frekvencie..a pokial nie ste vážky tak ziadne blikanie neuvidite.. :laughing: :laughing:

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen

tulen

a ty si přepni na minimax :razz:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

tulen je ďalší, čo si myslí, že plazma bliká, lebo má "málo" Hertzov, ale plazma bliká z úplne iných dôvodov.

pierrepetr si zasa myslí, že ak niekto nevidí blikanie, tak je zdravý a ak ho vidí, tak nie - no v skutočnosti, ten čo ho nevidí má oko, ktoré už nestíha, takže je taký jdinec už vlastne chorý, ale niekedy musia lekári milosrdne klamať a tak pre niektorých plazma proste nebliká...

brga
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 135

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra