Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Přijímač na nahrávání zakodovaného programu

Chtěl jsem se zeptat, jestli existuje přijímač, který dokáže nahrát zakodovaný program na disk a pak ho pomocí cccam dokáže dekodovat a uložit ho na HDD.

Hu5400
Registrace: 1/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41
Odpověď v diskusním vlákně

oni je dávají

dlouholetým zákazníkům místo přímotopů R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

brga

Mám Topfield SBP 2010, který dělá přesně to, co tazatel chce. Když už nahraje zakódovaně (což se stává jen, když se koukáš na něco jiného), tak při přehrávání to zkopíruje nezakódovaně! Tak nepiš ptákoviny!

Tondach
Registrace: 3/2004

RE: Přijímač na nahrávání zakodovaného program...

(Hu5400 Dreambox to neumí. Nahraje zakodovany stream bez ECM - je to nepoužitelné. Nedá se dekodovat.)
Dreambox DM 800 HD se Přijímač umí interně sdílet dekódovací kartu, navíc máte možnost použít dvě karty současně, takže si nemusíte dělat starosti se současným záznamem dvou kódovaných programů. Všechny nahrávky máte vždy dekódované.
https://www.parabola.cz/clanky/4172/dreambox-dm-800-hd-se-linuxovy-luxusni-hdtv-pvr-satelitni-prijimac/

Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E

zdenoq
Registrace: 9/2010

Asi jste nepochopili, o co mu jde, možná i já to chápu špatně, když tak mě opravte. Asi mu jde o to, aby si mohl nahrát filmy bez karty, třeba z HBO-čka za celý rok, pak si koupí zápisy na kartě na měsíc a ty nahrávky /za celý rok/ si jednoduše "odkoduje". A nemusí platit celý rok něco, na co nekouká. Proč se nepoškrábat pravou rukou na levém uchu a zezadu, když to jde přímo...? Kvůli tomu bych toho Topfielda teda určitě nekupoval /už bych ho vlastně nekupoval vubec/ a to vím, o čem mluvím, protože to byl můj první receiver s PVR /hned po Nokii, která byla skvělá na svou dobu s nastavením kvality nahrávaní-3 úrovně/

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

No to nejdůležitější ale je, že když se Ti na kartě změní zápisy, tak už to neodkoduješ. Hledej jiné řešení...

tukan

Mám Humax 5100S FW-02ku a nič nemám zakodované všetko ok HDD 500GB,akákoľvek nahrávka a preto som ani nesťahoval novší FW do môjho. R^

pego097
Registrace: 3/2011

pierrepetr

moc mě potěšilo, že jsi se vrátil ke svému logu, konečně jsi zase dobře postřehnutelný. Myslím, že to pro čtenáře kteří mají rádi tvoje příspěvky , je velice příjemné jako upoutávka.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

@Tondach

Takže som to s tými Topfieldami trafil!

brga
Registrace: 9/2009

Nejsou to nějaké topfieldy, ale všechny /ukládají nahrávku v rec souboru/ a není to v posledné době, ale je to od začátku, co se topfieldy dělaj a to je hodně dlouho. Jinak to byli nespokojení lidi od Humaxu, kteří zdrhli a založili Topfield. Na svou dobu výborné stroje, ale zaspali dobu, anebo ani z nějakého důvodu nechtěli, dělaj hodně receivrů v dvb-t pro Austrálii..Od té doby, co je dělaj v Polsku to stojí za velké ...

tukan

Tak Polsko je europska cina co sa kvality tyka, vo vsetkom.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Páni radcovia,

namiesto tých "rád" a špekulácií skúste urobiť jeden pokus a potom sem napíšte výsledok. Vytiahnite z "normálneho" prijímača (taký čo nahráva odkódovane)kartu a urobte nahrávku kódovaného programu (prijímač vypisuje "program je zakódovaný"). Takto nahratú ukážku vzápätí prehrajte po vložení karty.

Eman
Registrace: 4/2007

Ale ako dlho?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere:
To patrilo mne? Namiesto odpovede dávaš otázku?

Eman

jasne

nakolko som to neskusal,ale predpokladam, ze ked zmenia udaje na karte asi to nepojde ,alebo? Co neviem sa opytam.

liquere

Ono to nepôjde ani okamžite po nahratí!

Eman

@eman

Problém bude asi v tom vytahování karty, oni neví, kde se to "vytahuje" :)))

badr
Registrace: 10/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra