, sekce: Skylink |
|
Nové karty M7 výměnaJe na kartě za 350Kč 20 dnů global free?Nikde se o tom nepíše. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 416 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
|
|
tkanCo já mám co dělat s nějakým bytem?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
tkanNIČ NIČ NIČ nie je zadarmo. pochop to už a nebuď zaostalý :)) |
jklajban
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 800 |
|
|
RE: Nové karty M7 výměnatechnik:Taky jsem musel investovat do přijímače a TV a ještě platit volty.... joscer: Vymyslet si lepší přirovnání..... VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
|
|
tkanTy jsi úplně mimo, já jsem žádné přirovnání s bytem nepoužil. Ani nesleduješ, jak se diskuze vyvíjí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: Nové karty M7 výměna:))) dóóbrý, tak se omlouvám :laughing:VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
|
|
RE: Nové karty M7 výměnaJste se mi nějak smíchali s technikem v příspěvcích, takže se omlouvám, ovšem souhlasím s tím, že jsem rozbalil produkt za jiného majitele než provozuje službu dnes. To nemění nic na tom, že to byla a je šupárna a nikdo v našem "právním" státě s tím i přes to všechno nic nedělá a ještě se najdou tací co to omlouvají. RvVU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
|
|
RE: Nové karty M7 výměnaPřed rokem (i dřív) tady spousta lidí psala, že se bude platit za všechno a vzpomínám si na ty pošklebky některých jedinců, kteří se do krve hádali, že u Skylinku nikdy. Ono je (občas) dobré si uvědomit, že žijeme v kapitalismu a zadarmo prostě ani kuře nehrabe.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
technikTKRNezlob se na mě, ale pokud si pořád od kdejakého grázla necháme kálet na hlavu a omlouvat to kapitalismem, budeme díky takovým jako ty pořád víc a víc v zádeli. Tohle není argument, ale prachsprostá rezignace na to, že si ze mě někdo dělá sponzora!!! A nebo si na stejné lodi jako oni a děláš to v rámci rodiny jako správnej kapitalista taky.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
|
|
@technik...ještě před rokem se bývalý majitel této profláknuté firmy nestyděl deklarovat nezpoplatněný základ na věčné časy a to s vědomím že ukončí svoje podnikání v této společnosti!!!!!Jednoduše podvod na několika stechtisíc domácností ktrerý se v našich končinách samozřejmě netrestá :) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
tak a co dál?,buď to budeme trpět,nebo můžeme jít jinam R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 502 |
|
|
RE: Nové karty M7 výměnatkan: Nikdo tě přece nenutí, aby sis nechal od M7 kálet na hlavu. Vezmi kartu, hoď ji do koše a vyřešeno. I o tom je tržní prostředí, nikdo ti žádnou službu nenutí. Ale nejhorší je sedět u webu, nadávat a nedělat nic, příp. nadávat a platit ve prospěch M7. Tomu se ten Glisník pak skutečně jenom zasměje :-/Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
pierrepetrNe my, oni půjdou jinam, protože jejich vychcanost my nepotřebujeme!!!technik: Takže si mi vlastně odpověděl, hájíš lumpárnu s tím, že jí podporuješ a provozuješ. VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
|
|
RE: Nové karty M7 výměnaA potom sa cuduju, ze vsade silneju komanci. A co ine cakaju? Bohuzial ludstvo je nepoucitelne. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Nové karty M7 výměnatkan: Oni půjdou jinam až v momentě, kdy tady o ně nebude mít nikdo zájem. A to je na rozhodnutí každého jedince, jestli je bude finančně prokrmovat nebo ne.Jinak já nikoho nehájím, ale jelikož se pohybuji v oblasti CATV tak vím, že zadarmo prostě nic není, zrovna tak jako není trvalá služba za nějakou jednorázovou částku. A jestli je někdo tak naivní, že si myslí opak, tak je mně ho docela líto, protože podobná naivita se dala stěží akceptovat na počátku devadesátých let, ale určitě ne v uplynulém desetiletí, kdy každý mohl dobře znát všechny ty H-Systémy, Trendy a další pyramidové "hry", jenž zákazníka pouze oškubaly. Na stejném principu fungoval i CS Link se Skylinkem, kteří se předháněli v počtu získaných oveček a jejich ekonomika šla nezadržitelně ke dnu. Prostě jinak, než zpoplatněním všeho co se dá, to dopadnout nemohlo... Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
RE: Nové karty M7 výměnaNebujte mor řecka, španělska a dalších se šíří. Nebude trvat a místo telky budou mnozí na ulici. A i tak vám budou kálet na hlavu a stejně vám zbude jen to trpět. Zvláště v českuAž nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
|
|
tkankoho zastupuješ?,že mluvíš za všechny?,těch pár odpadlíků skylink n.e.n.a.s.e.r.e R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: Nové karty M7 výměnaVlastně mohlo - krachem a pak by ty kartičky byly fakt jenom na škrabání skla u auta :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
|
|
RE: Nové karty M7 výměnaAko to bolo u vas? U nas ked kablovka zacala fungovat (90 roky) este pod menom SKT (az potom ich prevzalo UPC) tiez vam na panelakoch znefukcnili STA ? Akym pravom ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
liquerea kdo by ten zbytečný šrot na střeše udržoval?,kabel začínal u nás za 7 kč/měsíc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: Nové karty M7 výměnaSorry ale to nie je otazka. Oni vlastne poskodili cudzi majetok. Okrem toho si to dnes vela barakov obnovuje a dava do poriadku.Pripadne pridaju nejaky sat a je vymalovane.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
a kdo bytahal další koaxy do bytů,všichni chtěli kabelovku,za ty prachy měli tuším 7 programů,STA jen3,STA na střeše nechali,ale k ničemu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: Nové karty M7 výměnatechnikTKR:Ano z části souhlasím, ale když prostředí tak budiž, Skylink/CSLink přetáhl kdysi velkou část zákazníků UPC, jedinná placená služba z Lucemburska s vysokou cenou, dáme zadarmo a.... každej známe. Ovečky nachytaly na free základ, potud vše v pořádku, ale až to nabyde nad konkurenci, tak to s podvodem na lidi prodáme. Potud ok pro firmu, ale ne pro stát, kde jsou zainteresované instituce? Lidi platí a stát z toho nic nemá, proč??!! Proč se M7 necpe k polákům? Tam je konkurenční prostředí, u nás pohoda.... pierrepetr: Nikoho nezastupuju, jen nesnáším přisluhovače zaprodanců!!! VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
|
|
tkantak piš v jednotném čísle R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
|
|
RE: Nové karty M7 výměnaVed oni tahali svoje koaxy do bytov.....sta nepouzili.Omyl my sme mali aj zahranicne rakusakov a madarov.Nezabudaj sme pri hraniciach dvoch statov.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
u nás tahalitaky svoje,ale ty od STA museli vyndat,jinak by se do lišt nevešly R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 65 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|