Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ročná CSLink a SkyLink výmena

Zdravím, mám nedoplatenú ročnú CSlink kartu /doplácať 40€ neplánujem/. Chcem sa spýtať, ak by som ju vymenil za výmenu, či by šlo na nej predplácať programové balíky, alebo nie. Nemám v tom úplne jasno. Ďakujem.

tatoo
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ročná CSLink a SkyLink výmena

Mne sa podarilo na kartu vymena predplatit balik podla vlastneho vyberu, teraz len skumam ci cisty cas, alebo hruby cas. R^

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

za vymenu ju vymenit mozes kupis ICE preregnes resp. odregnes tu rocnu...lenze bez doplatku na ICE karte 40 eur ti je na dve veci..budesm a cca 10 denne promo a potom ju mozes vyhodit do koša.

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

No mam rovnez tento dotaz pokud bych si vymenil kartu cslink za novou kartu vymena M7, zda se musi doplatit stale 1000,- i u teto karty.A jeste jeden dotaz pokud bych si ale treba na ni hned predlatil nejaky balik zda pojede vse.

HYPER
Registrace: 11/2010

cisto hypoteticky by sa nanu mali dat predplatit baliky platene ale neplatene ti podla mna nepojdu..

tulen

liguere

v tomto vlákně je možné všechno

Ufones
Registrace: 5/2010

Já jsem si vyměnil roční kartu CSlink za Výměnu, po aktivaci mě to u té Výměny ukázalo stejné datum ukončení jako u té původní CSlinkové a musel jsem doplatit 1000,- aby byla neomezená.

hush
Registrace: 1/2006

No ide aj o to, ci je niekomu vyhodnejsie doplatit a mat ICE kartu, alebo kupit novu IRD.Alebo ? Je nova karta (nie vymena) este aj ICE?Pokial viem nie.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

nova karta nie vymena ICE nie je ale irdeto a to mi v citacke blbne. tkaze v module ale v module zas nefacha bloker takze :laughing:

tulen

Mám vyměněnou cslink roční za ice výměna a základní balík nejde,protože jsem nedoplatil 1000,-kč,ale jakmile předplatím nějaký balíček,tak jde i základ po dobu předplatného.Takže není nutné doplácet 1000,-kč na neomezenou,když by sis předplácel nějaký balíček

t152
Registrace: 4/2011

Dnes treba

vselico aby si mal obraz. Pamätam kedy ludia mali tie stare cierne ploche dvojlinky a chytalo sa cele okolie aj zahranicie.Teraz same koax,diseqc,multifokus,emu,modul,net,turbo,mega ,giga a este musis platit aby si to mohol pouzivat aj ked je to tvoje. :laughing:

liquere

najlepsie sa zarabba ze si vylobujete nejaky zakon ktory de facto zlikviduje konkurenciu resp da vam exkluzivitu a ludia od vas musia odoberat sluzby ktore si zadefinoval a vynutil zakon a ste za vodou..a o tom to je cele..dvb t na slovensku sfusovane kontorly originality. .likvidacia pet flias..a podobne vychytavky..a ste milionar a bez toho abyste pohli prstom staci kontakty nejake obalky do vrecka a uz sa veziete

tulen

si spolupachatel

tulen ked toto vsetko si videl a vies to aj dokazat a nekonas podla zakona. ale aj bla bla bla je protipravne...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

;) Ja koncim, nechcem dostat 15 rokov za citanie, ked za vrazdu sa davaju 4 roky. R^ Rv

liquere

:laughing: :laughing:
tie info su verejne dostupne..ja len "interpretujem" si myslite ze kdekoho do toho zasvatia? ale je tu investigativa..ta sa v tom šťúra :laughing:

tulen

kto sa smeje,

kto sa smeje...ten sa naposledy...
/interpretacia mojho madarskeho vtedy kolegu/

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

chlapi Addams family ma tlacovku.......ta3 :laughing:

liquere

@t152

Dík, presne to som chcel počuť, o základ mi neide. Ešte otázka: po zaregistrovaní karty výmena ide teraz nejaký čas aj plná ponuka?

tatoo
Registrace: 7/2007

Mám to stejně jako t152, momentálně tam mám předplacený kino cs na měsíc a jde i základ. Při registraci výměny šlo 20 dnů global-free, ale nevím, jestli to teď není jen 10 dnů...

Hlavně klídek...

broncek
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra