Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

kvalita obrazu vu+solo2

ahojte, cital som jednu recenziu na vu+solo2 kde sa spomina ze "xtrend" ma lepsi obraz. (http://www.digitalne.ellano.sk/recenzie-a-testy/item/vu-solo-2) mal niekto v rukach oba prijimace a vedel by potvrdit tuto informaciu? dik.

ludo
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

Reeeeee

http://www.computerbild.de/bestenlisten/Die-besten-DVB-S-Empfaenger-mit-HDTV-3648404.html

http://www.testberichte.de/testsieger/level3_sat_anlagen_sat_receiver_digital_647.html

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

RE: kvalita obrazu vu+solo2

To nemyslis vazne. Ja vidim aj u poslednych v tabulke napisane aky maju super obraz. :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jerry00

víš ,kdo platí tyto """nezávislé""" testy?
stačí se podívat na test VU,tady hodnotí obraz jako vynikající,stačí se podívat vlastníma očima,jak je ""Vynikající"",ale někdo jim to žere R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

to:pierrepetr

Já sem to sem dal schválně bez komentáře, protože je to tu evegreen. Taky jsem koupil 2x stb podle testu zde na P..., a dvakrát jsem šlápnul do h...na. Testy už beru jen jako informací že se něco vyrábí. Kvalita obrazu je zcela subjektivní ( spíše pocit, než co jiného).Zvláště u E2 záleží na tom ,jak si daný stroj rozumí s danou TV a na nastavení na obou přístrojích.
K tomu VU+. Mám Uno a docela mi vyhovuje. Obraz si šteluji podle toho ,jaký mám zrovna image. Momentálně mám vedle sebe UNO, Dreamsky 256 a Vitamin s E2. Na Vitaminu se obraz proti normálnímu fw pohoršil, ale to asi proto, že tam není " normální" plugin na nastavení obrazu(nedá se nastavit kontrast ani ostrost atd..), Přesto subjektivně mám obraz na VU nejlepší z těch tří... :)

Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2

jerry00
Registrace: 11/2009

@jery00

aj tu jedno porovnanie: http://lnk.sk/7q
pripadá mi, ako keby ho písali v jednej firme z tých značiek :))

doky
Registrace: 1/2007

azbox

je bohuzial v obraze neprekonany (s origo fw!). nech si tu pisu chlapci primitivnosti o trzniciach ci malickom trhu. tie vecicky co tu prezentuju ako kvalitku maju takmer vsetky broadcomacke chipy a tie su proste na h....

soso
Registrace: 2/2010

soso

a co máš doma? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

@Saxon

Mám dojem, že jsem někde zahlédl Tvou reakci na nové VU+, že vypadají slibně - nemohu to teď ale nikde najít (možná to bylo i na jiných fórech), takže si tím ani nejsem jist :))) . Měl jsi možnost porovnat jejich obraz (hlavně SD, u HD předpokládám nebude problém) s Vantage 8000 (7100, 6000, 1100) při tom, že by sis pohrál s nastavením obrazu? V jedné reakci jsem četl, že když se SOLO2 nastaví, tak to není tak hrozné, jak všude čtu. Ale zase se mně nechce věřit, že by ostatní ponechali nastavení obrazu jen tak být, když už si koupí podobný stroj. Nemůžu se rozhoupat a nechce se mně objednávat, abych ho otestoval s tím, že pak ho vrátím (nepřijde mně to moc fér vůči obchodníkům) a vidět ho v prodejně v akci je jako hledat jehlu v kupce sena - ještě jsem o něj nezakopl.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

Mám na mysli reakci z jiného fóra, který sem zkopíroval tusom - je to na první stránce tohoto to(nevhodné slovo) - ten sáhodlouhý román na pokračování.

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal

Hold automat, nevhodné slovo je T O P I C U

Jackal

Jackal

Novou generaci jsem ješte neviděl. Každopádně VU asi nejspíš bude obrazově trochu odrbané a na nějaké vylepšení v nastavení osobně moc nevěřím. Moje Ultimo je bohužel stále ještě připojeno Scartem do CRT, tak mě tyhle věci moc neberou, ale psal to i Pierepetr, takže to bude asi pravda.

Nemám vůbec čas to přepojit do obýváku místo 7100S. Potřebuju udělat plno dodatečných věcí, druhý SAT svod, odkoupení ještě jednoho Combo tuneru a satelitního dvojtuneru a natáhnout do obýváku UTP, taky furt čekám kdy vypustí T2 tuner.

Jsem zvyklej na obraz Vantage 7100, tak dodám, že to nebude taková hrůza...

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Jsem zvyklej na obraz Vantage 7100, tak dodám, že to nebude taková hrůza...

Tohle by se dalo vyložit více způsoby: Obraz SOLO2 nebude taková hrůza jako na Vantage nebo obraz SOLO2 nebude tak hroznej pro někoho kdo je zvyklý na Vantage?

Jackal

Druhá možnost.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Horší varianta, přesto dík, pořád je tu šance, že to bude srovnatelné ...

Jackal

Nebo si člověk zvykne - to je hned, ani si to neuvědomí... . Přešel jsem z plazmy na LCD kvůli pasivnímu 3D a na TV mně vadil vertical banding (viděl jsem ho jen já, manželka a ostatní, až když jsem je na to upozornil) no a teď už ho nevnímám...

Jackal
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra