Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Philadelphia - Pittsburgh - kde v HD?

Ahoj, nevíte kde pujde tento zapas dneska ve 21 hod v HD? na liveonsat pisou espn america (europe), jde tento kanal v nejake platforme v HD? nebo je vice verzi tech espn america? mate nekdo zkusenosti? diky moc

jurasek
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

Philadelphia - Pittsburgh - kde v HD?

Nova sport HD

atr2009
Registrace: 12/2009

RE: Philadelphia - Pittsburgh - kde v HD?

Nova Sport HD
ESPN dává Chicago-LA

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan
Registrace: 12/2007

Prsim ta ako chytim ESPN America HD na VU+ Duo?

MarianL
Registrace: 6/2007

ESPN America HD je v ... + Viasat

platformách Sky Deu, Sky It, Digi Türk (7°E) a Meo (30°W) ...

Dnešní program na Viasat

21:00, TV10/Viasat Xtra NHL 1: Philadelphia-Pittsburgh
21:00, Viasat Hockey/HD: Los Angeles-Chicago
21:00, Viasat Sport/HD: Winnipeg-Ottawa
01:00, Viasat Hockey/HD: Boston-NY Rangers
01:00, Viasat Xtra NHL 1: Montreal-Toronto
01:00, Viasat Xtra NHL 2: NY Islanders-New Jersey
01:00, Viasat Xtra NHL 3: Tampa Bay-Washington
01:30, Viasat Xtra NHL 4: Florida-Carolina
02:00, Viasat Sport/HD: St Louis-Detroit
02:00, Viasat Xtra NHL 5: Nashville-Columbus
02:00, Viasat Xtra NHL 6: Dallas-Phoenix
03:00, Viasat Xtra NHL 7: Minnesota-Colorado
04:00, Viasat Hockey/HD: Vancouver-Anaheim

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006

jurasek

Příště si zadej/te/"sportslive.sk.Jinak jse to bude mazat.Protože to je kdy a kde hraje slovan-lev- a kde hraje tamten či onen.To sem nepatří.Všeobecně-proč si něco najít sám že-tak to fláknu sem a počkám si až se mi někdo ozve. :((( A nebudeme o tom diskutovat.Smažu to a odměním.Pravidlo 8

O2TV STŘÍBRNÁ
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 19.01.2013, 16:34.50

petr33
Registrace: 5/2006

petr33: mozem s tebou suhlasit, ale len ciastocne, v pripade uzivatela jurasek by som to neposudzoval ze ide o lenivost daneho uzivatela, je evidentne, ze po danom prenose sa poohliadol, a jeho otazka ma sirsiu odpoved

urcite, by bolo potom vhodne, popremyslat ci dana sekcia ma vobec zmysel, nakolko foriem tv programu je na internete dostatocne mnozstvo, a nie je potrebne poukazovat na nieco extra co by mohlo zaujat sirsi okruh ludi, ved predsa citat vieme vsetci, a pozriet si denny program jednotlivych stanic nam nezaberie viac ako 15-20minut...

jurasek: v nasich podmienkach EspnAmerica v HD zatial iba u Freesat (UPC)

MarianL: karta Freesat (UPC) a patricny plugin (napriklad Oscam)

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

Freesat

ovšem na ESPN AMERICA HD bez NHL. :-/

hobo
Registrace: 1/2007

alfasex

Napsal jsem-VŠEOBECNĚ a to není určené pro "jurasek" to je určeno pro všechny.Přece není takový problém si tento webový odkaz dát do záložky/mám ho tam a podívám se kde je jaký sport/ a ne se zde pořád dotazovat kdy kde co.To přece není problém-i když u někoho asi jo.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

hobo: nebol som si uplne isty, ci sa dohodla NHL pre Nordic verziu ESPN alebo nie, pokial sa nedohodlo, tak vo Freesate na ESPNamerica NHL nie je nakolko dany kanal sa prebera od severanov

nemci, taliani maju ESPNamerica vratane NHL, v pripade talianov existuje moznost ziskat legalne prostrednictvom prepaid karty Sky IT (dufam ze si to este dobre pamatam :8) )

petr33: suhlasim, lenivost cez to vsetko je tiez dar bozi :)))

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

to petr33

to je hanba takovymu moderatorovi fora, co proti memu odtazu mas? NHL urco zajima sirokou populaci zde diskutujicich. Nejsem novacek na orbitu a espn amerika je vic verzi. ptam se na HD a ne nejake mazanice v sd, to na jake platforme je mi taky jedno, asi vis proc. Hlavne davejte bany ze tu nekdo polozi blbej dotaz, kazdej je asi chytrej jak ty. Kdyz jsem ze satelitem zacinal tak jsem o nejake strance liveonsat.com nemel ani tuseni a kdo neumi anglicky tak ma problem se zorientovat i tam aby si tam nasel treba hokeje nebo jiny sporty.

jurasek

jurasek

Tak se podívej kolik takových dotazů je během dvou dnů!!A hošánku když teda jsi takový suverem tak mi napiš!!!co má společného sport a zdejší dotazy kde je co je se satelitní technikou?A to není blbej dotaz to je spam, a o tý chytrosti raději pomlč, a to cos napsal o mě tak příště zvažuj co psát a co ne.Ono se na pravdu blbě reaguje a pravda se někomu blbě přijímá.

O2TV STŘÍBRNÁ
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 19.01.2013, 17:44.16

petr33

jurasek

Tak si to zadej do vyhledávače a co to během chvilky najde odkazů ty umělče-hlavně si tady vyskakuj, jsi línej něco hledat, včera dotaz na lyžovámí akorát se zde to forum zapleveluje. :-/

slávista
Registrace: 11/2010

Sekce Pořady v televizi je na co ?

Pokud se nepletu tak dotaz dal do sekce

Pořady v televizi

takže pokud to admin nezná ,není to chyba diskutujícího.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Na které platformě je ti jedno.Takže to máš nakradene.Krást umis ale zjistit co kde je,ne. Rv

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

habr

Ale zná ale? to tady taky můží být dotazy kde se co vaří kde je moda a jiné a jiné,

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

móda a varenie zaujíma tak naše ženy a tým je jedno nejaké HD nás zaujíma len sport a s kvalitným obrazom takže sa musím zastať kolegu lebo som sa včera o 21.20 pýtal presne to isté v predchadzajucom vlakne o Espn america nhl ale už to bolo na druhej strane tak nikto neodpovedal

stream701HD, skylink, cyfra+

janigami
Registrace: 4/2009

to moderátoři parabole

taky se nad sebou admini trochu zamyslete, kolik odborniku uz z tady toho fora za ty leda odeslo ke konkurenci jenom diky tomu ze jste tady vyskakovali, kazdej desatej zhruba dotaz je o sportu, filmy si kazdej stahne na netu, ale live prenosy jsou live prenosy, prectu si nadpis v diskuzi a kdyz me to nazejima tak tam nelezu. a tady kolega spravne primomel ze si mate smazat tu sekci - POŘADY V TELEVIZI. pro odborne veci se chodi na abforum a ne sem.

jurasek

jurasek

No tak dobrý ale podívej kolik je tady dotazů na to kde hraje ten a ten a třeba to v té sekci není-viz lyžování.A stačí tak málo, já jsem dal třeba ten odkaz a tam je to krásně popsané,tak proč pořád to samé?Skusme si rozumět Ok? ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

to petr33

jakej odkaz myslis? jako na nejaky sporty? priznam se ted jsem se ztratil o jakym odkazu je řeč.

jurasek

Ak mozem k tomu AB foru. Je to inak riesene, ale uzivatelia to zneuzivaju. Cerstvy priklad. Pozrite si odkedy je nove solo2 ma trhu, ako to tam vyzera. Kazdy ocas zalozi ohladne niecoho vlakno, ani neprecita ostatne ohladne toho sola 2. Potom to tam vyzera: Mam solo2, vcera sa mi postavil a dnes uz nie, co mam robit?
A kazdy moze zblbnut, kym prejde vsetky vlakna, o to este len zacinaju ludia kupovat..... Rv :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

to petr33

omluva, uz chapu ten odkaz - sportlive.sk

jurasek

abforum

na abforu je strasna vyhoda ze jdou psat soukromy vzkazy,ktery vsichni nevidi, viz treba pravidla zde na parabole, kolikrat ma clovek nutkani se zeptat na neco co je zakazano, uz podle odpovedi poznas kdo je odbornik a kdo ne a kdo ti tedy muze pomoct. Nevim zda to jde tu na parabole nejak soukrome poslat ty vzkazy...

jurasek

jurasek

Přijímá se ;) a pokusíme se být normální OK?Podívej myslím to v dobrým kolikrát jsou ty dotazy dvakrát po sobě a já se snažím aby to bylo trochu přehledné-ano každému se nezavděčím

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

Pokial viem nie. Tie SS su ale tiez niekedy znauzivane. Neviem ci si uz mal taky pripad? Ale na nieco su dobre, to je pravda.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

jurasek

k těm osobním vzkazům-To je v prav.č11,tak je nastavila"parabola" musí se dodržovat, a ktomu co je "zakázáno" tak se někdy taky přistupuje individuelně-je to o tom jak je to závažné.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra