![]() |
|
ariva 202e internetporadte jak nastavit arivu 202e pro připojení na internet přes wifi router. spojení je kabelem přes LAN vystup. |
pedudratek
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: ariva 202e internetNejsnazší je na routeru nastavit DHCP server a v arivě si nechat přidělit adresy pomocí DHCP. V arivě to najdeš v menu nastavení místní sítě a dáš DHCP na on.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: ariva 202e internetdíky za radu už to funguje. |
pedudratek
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE:ARIVA 202E INTERNETZdravím pánové!řeším úplně to samé...pokud dám zapnout DHCP,dlouho to zůstává vyset jakože to nastavuje a pak po dlouhých minutách napíše že DHCP je vypnuto.Ve stolku mám ještě mutimediání centrum a dvd,obojí s připojením na net...pokud lan kabel připojím do některého z nich,oba běží(a popř. se nastaví sami),pokud kabel strčím do ARIVY,chová se jak jsem popsal...kde dělám prosím vás chybu?Díky! |
velpik1
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE: ariva 202e internetdaj aktualny soft 1.21.B6, u mna bez problemov aj cez wifi |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 572 |
![]() |
|
RE: ariva 202e internetZkus aktualizovat FW, pokud to nepomůže, zkus strčit kabel do PC opiš si údaje , které to přidělí a nastav adresy napevno do arivi. Pokud ani to nepomůže zkus PC či NTB s arivou propojit nějakým jiným kabelem přímo, vše nastav a zkus se připojit či pingnout na arivu. Pokud ani to nepomůže je pravděpodobné špatný ethernet port a jdi s tím na reklamaci.FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: ariva 202e internetvstoupil jsem do menu BLURAY playeru a z něho zkopčil všechny adresy včetně MAC a dal je do ARIVY.NIC!Před tím jsem natáhl soft 1.21.B6.Mám v současnosti 2xARIVA 202e.Tuhle jsem koupil v pátek.Ta první,koupená v listopadu,běhá normálně,včetně web služeb a napojená na stejný router.Zkoušel jsem je i prohodit na stejném přívodu,běží jen ta,co už jsem měl...Dal jsem i tov.nastavení,změnily se všechny parametry kromě MAC,ta zůstala tak jak jsem ji zkopčil z bluraye...safra to je pech!Vidím to na reklamaci... :fuming: |
velpik1
![]() |
|
RE: ariva 202e internetTak to je síla. Pejsek a kočička... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 308 |
![]() |
|
RE: ariva 202e internetfor bretah:hele,mně vůbec nevadí že se směješ :-),já jen zkoušel všechno možné a nemožné,jen jestli se něco změní.Ti kluci,co mi tady psali před tebou,se mi snažili nějak pomoct a moc si těchto lidí vážím.Jestli se ukáže,že je špatnej port,dám to tady hned vědět. |
velpik1
![]() |
|
RE: ariva 202e internetSAMOZŘEJMĚ JSEM ZKUSIL I TOHLE:zkus strčit kabel do PC opiš si údaje , které to přidělí a nastav adresy napevno do arivi. Pokud ani to nepomůže zkus PC či NTB s arivou propojit nějakým jiným kabelem přímo, vše nastav a zkus se připojit či pingnout na arivu. ALE NIČEVO! |
velpik1
![]() |
|
RE: ariva 202e internet..tak pejsek a kočička hlásí,že po reklamaci a bleskové výměně,web fungoval okamžitě,aníž bych musel cokoli nastavovat...Dostal jsem sice kázání,že takhle reklamovat(že chci hned jiný)není stadartní ale dali mi hned jiný.Doma jsem zjistil,že přijímač už asi někdo měl,neb bylo přednastaveno 5 družic,seřazený SKYLINK,v D.O.byli baterie a další ve fólii byly přibalené.Nevadí,hlavně že vše běží! Zvláštní poděkování killorsovi! R^ ;) |
velpik1
![]() |
|
![]() |