Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

přeladění Nova Cinema

po přeladění Nova Cinema na nový kmitočet se objevuje na obrazovce překlad do čj a nebo čísla stránek teletextu.po nějakém čase dojde k úplnému vypnutí sat.přijímače.ta samá závada byla na stanici Fanda.prosím poraďte co to zapřičiňuje, v čem může být chyba, nastavení je v pořádku.díky

visin
Registrace: 2/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: přeladění Nova Cinema

tak to ries ako s Fandom , ked pises ze "bola"

TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W

EnoSat
Registrace: 1/2006

přeladění Nova Cinema

ano napsal jsem byla, ale ta chyba je stále.skoušel jsem všechny dostupné fígle, ale nic nepomáhá.mám přijímač Topfild 6000.jde mi o to zda někdo nemá ten samý problém třeba na jiném sat přijímači a zda to třeba není chyba kterou má Skylink

visin

Na nove nove cinema se to tez objevuje u prijimace mascom mc 1100cr.

Hypnos
Registrace: 3/2009

přeladění Nova Cinema

takže asi bude chyba někde jinde a ne u nás.pokud to čte někdo od Skylinku tak se nad tím třeba zamyslí a chybu odstraní, aby se to při dalším přelaďování již neopakovalo.ale to jsem asi moc velký optimista.... :((

visin

Taky mi volal zákazník se stejným problémem na Mascomu MC1100 CRMKII po novém naladění NC.

sirda
Registrace: 11/2006

podobny problem mi hlasili ludia aj na homecast rady 3000. titulky som vypol v menu, ale po prepnuti na iny a naspat sa titulky opat zapnu. teletextove obrazce co skacu do obrazu zblbnu prijimac az ostane cierny obraz.

satan
Registrace: 1/2006

Zajímavé je,že u Fandy byly problémy jen na Topfieldech a teď se to rozšiřuje i na další přijímače.

sirda
Registrace: 11/2006

visin

Skylink v tomto případě u sebe chybu nemá, protože tohle nejde z jeho distribuce. :p Problém je třeba směřovat přímo na Novu, ať si to vyřeší s Media Broadcast, která jim to zajišťuje :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Taky řeším tento problém. Skylink mi odepsal ,že se mám obrátit na dovozce ,ten napsal at jím pošlu přijímač.Zkoušel jsem starší fw85,84,83,81,80,77(TF6000) a dělají to všechny.Budu psát dovozci jěště mail zkuste se taky přidat třeba je to donutí to řešit to se skylinkem.

Jury5
Registrace: 2/2012

přeladění Nova Cinema

na přijímači mám nejnovější fw,ale co je zajímavé tak je to že se tato chyba projevila na kmitočtu 11973 a to jak u Fandy tak u NC,podle tohodle nemůže provozovatel říct, že chyba není na jeho straně a odkazovat na výrobce který nemá nic společného s vysílačem na družici.

visin

Když jsem používal mascom crci1100 ten samý problém s titulky na fandovi,teď na arivě vše OK R^

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

přeladění Nova Cinema

ok, pokud mi nějaký odborník řekne že je chyba v přijímači jsem ochoten ten stávající odstranit a koupit nový,ale kdo mě zaručí že při dalším přeladění nebude ten samý problém a budu muset zase kupovat nový?!?!

visin

SW, PC, ICE ! ! ! !

Kolegové, dnes jsem byl u známích na TF 6000, taky nahánět Novu Cinemu 11973/V/27500 a NIC. Tam instalovám SW do čtečky pro kartu Skylink ICE + seting z PC u kolegu v SAT-prodejně. Tak že je to JASNÝ. Mascom 1100CR s SW do čtečky musí dopadnou stejně. Tak musíte jít za těma "BORCAMA" a musí Vám to tam zas PC nacpat!!!! Jen pro zajímavost, mi Comag SL 100 HD v TP udává 11974/V/27498 pro N.C.. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

visin, ten novy sw 1.00.86 uz si mel v prijimaci nebo si tam mel starsi sw a prehral si ho na ten novy 1.00.86?Pokud si ho prehral uvedl si prijimac opet do tovarniho nastaveni?

HYPER
Registrace: 11/2010

RE:Nova Cinema

U mě Mascom 1100cr,uplně bez problému bez tytulků a to je z roku 2005 a bez změny sowtu,máte tam 5/6?

korkoran
Registrace: 10/2006

nova cinema

tf 6000 fw 1.00.86 jede jak s praku

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

Dnes jsem byl u kamarada prestavovat detsky pokoj a pak me pozadal o preladeni NC na Homecastu 3000 CR v detskym pokojiku.Po naladeni a ulozeni jsem zadne ruseni v obraze nevidel.Ani na Fandovi.A tak me napada jeste jedna vec, ze se asi zacina pomalinku projevovat zavada elektrolitickych kondenzatoru ve zdroji v prijimaci.Chtelo by to je nechat pro jistotu prekontrolovat pokud vlastnite prijimace dele jak dva roky.Pricina muze byt ale i nekde jinde.

HYPER
Registrace: 11/2010

Hd-box 7119 takisto na NC beha raz teletext raz titulky....

mdrak

nova cinema

ale jinak jede v dvb-t nemůžete být závislí jen na satu

Uclan 4k,VU+ solo 4k,Octagon 4k SX88,Philips 8300,Samsung UE8000,Panasonic,TCL 65c855,Dvbt2 26,33,40,46 + SVK + ORF

kanon69
Registrace: 6/2009

mdrak

Tak si vypni titulky ..na ovladači upjně dole--vlevo dej na VYP. Pokud máte spouštět titulky automaticky pak se nedivte, že to tam skáče. :laughing:

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Jasne neviem vypnut titulky....a ten o pernikovej chalupke nepoznas?

mdrak

Jasně že znám ,byl jednou jeden mdrak a měl takový malý přijímač .Jednoho dne si chtěl naladil novu cinemu a co se nestalo,ježibaba mu tam přidala kliky háky do toho obrazu. No co řekl si ,napíšu na parabolu at to opraví. :))) stačí?

Karlos1

Je to mozne...ale ja nikoho neprosim ani neziadam ja som len skonstatoval ze problem s NC ma aj iny typ primaca...ale celkom si ma pobavil R^

mdrak

:))) :))) a já píšu že to zobrazování těch znaků v obraze co tu píšete ,dělají teletextové titulky. Které když vypneš tak to z obrazu zmizne.

Karlos1

přeladění Nova Cinema

včera jsem popsal celý problém s přeladěním NC na novou frekvenci 11973.napsal jsem,že po přeladění se objevují části teletextu a po chvíli sledování NC a nebo Fandy sat. přijímač sám vypne.napsal jsem též,že se toto děje pouze na této frekvenci.mě samotnému to připadá dost divné že se toto děje pouze na této frekvenci a jinde ne.z příspěvků jsem se dověděl, že se toto děje i na jiných zn.přijímačů, ale rada jak toto odstranit-žádná.jo a pohádku o perníkové chaloupce znám taky.to mě fakt pomohlo.myslím si, že tato diskuse je o tom pomoci si mezi sebou a ne urážet a nebo zesměšňovat jeden druhého.ale i tak díky.

visin
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra