, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Plazma vs LCDMám možnost porovnávat obraz na LCD Sharp HD ready 82cm s plazmou Panasonic 42px 80.Na LCD se mi zdá obraz barevnější,ostřejší,jasnější.Je možné že se mi už ta plazma přestával líbit,nebo jen tak technika je zase o fous dál.Zdroj obrazu Skylink SD i HD.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 277 | |
|
|
RE: Plazma vs LCDStreet presne,moje slova. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 403 |
|
|
RE: Plazma vs LCDStreet - jasne ved plazmu ani nemozes pozerat z blizka, lebo by si nic nevidel.Preto treba sediet dalej.Satak - sorry som nepochopil co si myslel.....ked mas jedno aj druhe. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
Schuzese tedy vyvedla přesně podle očekávání. :laughing: Jedno poučení jsem si vzal k srdci a to že obraz z BR je na plazmě vynikající. :laughing: To jsem fakt netušil. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
Ještěna zavěr každé schuze bejvá usnesení. ;) Má někdo objektivní zjištění prodeje LCD ver.Plazma třeba v Evropě nebo i na Světě?Záměrně nepíšu u nás tady se určitě bude oponovat že lidé jsou u nás zmasírovaný LCD Tamtungama.Já si jen tak střelím od boku že to je minimálně 10:1 ve prospěch LCD LED. |
hobo
|
|
RE: Plazma vs LCDA nejlepší je truhlík zeze...jako by si lízala zmrzlinu přes sklo :laughing:Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 781 |
|
|
RE: Plazma vs LCDTomik535, sice se těžko pozná na koho reaguješ, ale pokud to bylo na mne, tak v CT to jsou opravdu plazmy.(blikající s hnusným obrazem :bigeyes: )Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
Televize roku 2012http://hdmag.cz/clanek/nejlepsi-televizor-roku-2012-led-vs-plasmaNa prvních třech místech jsou dvě plazmy. A závěr? Zde: Z výsledků si tedy krom toho, do jakého televizoru letos „jít“, můžeme odnést i poznatek, za kterým si na HDmagu stojíme už od nepaměti: po stránce kvality obrazu jsou stále nejlepší plasmy. Pokud vám tedy jde o to, jak kvalitně televizor váš oblíbený film na Blu-ray přehraje, neměli byste se o LCD v jakékoliv inkarnaci ani otřít. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
Blu-raypřehraje v uspokojivé kvalitě i kdejaký čang-čong nebo jak se ten šrot vlastně jmenuje bych řekl. ;) |
hobo
|
|
Mna z vas fakt porazi...@zeze: To porovnanie, ze obraz na plazme je ako cez igelit, to si fakt zabil :D@hobo: Ak je pravda tvoj posledný príspevok, tak si skús pripojiť BD prehrávač ku kartónovej krabici, panebože, to sú fakt argumenty hodné profesionálov v oblasti Audio-Video techniky :D @kuba: rád si pozriem tvoj TV čo máš doma(predpokládam LCD - je mi jedno či LED, alebo nie) aký je kvalitný, perfektný ten obraz na ňom...užívaj si to čo máš doma, určite je to to NAJ... Prajem všetkým pekný a pokojný zvyšok večera a dobry obraz, nech už sa pozeráte napr. aj na tú kartónovú krabicu ;D |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
|
|
@streetA proč by ten specielně BR neměl ten šrot přehrát uspokojivě?Přeci nebudeme porovnávat technologie podle toho jak přehrají to nejlepší možné. ;) |
hobo
|
|
RE: Plazma vs LCDJsou lidi, co vyzdvihujou a vychvalujou plasmy a ipady, normální soudnej člověk si to ale nekoupí, protože ví proč. Stejně tak úhlopříčku 80 cm. Než jsem koupil AV-reciever a bedny, ptal jsem se v jednom krámu odborného prodavače na kmitočtový rozsah, načež on odběhl, vrátil se a pravil. Byl jsem se zeptat a kmitočtový rozsah není důležitý, důležitý je kolik to má watů/výkon/. Na podobné úrovni je také tato diskuse. Každý výrobce má jinou obrazovku, jinak se to nastavuje a každý film je jinak točený. Jestliže je film do zelena, tak je do zelena na všem. A oko se přizpůsobí. A jestliže je obraz velmi neostrý, tak je neostrý. No a SD film na 120cm ůhlopříčce nebude nikdy jako HD. A špekulovat, jestli koupim 82cm televizi v provedení plasma nebo led, trochu dojemná próza...?I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
@MorousNaprostý souhlas.Akorát skalní příznivci plazmy tvrdí jaký že ta jejich TV má oproti LCD vylepšený SD obrázek i na velkých zobrazovačích.No budiž jim to přáno. ;) |
hobo
|
|
hoboSpíš plazma ukáže tu kvalitu natočení filmu a v přímích přenosech kvalitu kamer a dodaného signálu. Je to na plazmě někdy v SD děs ! ! Jo Panas má ten V-REAL procesor v plazmách i LCD o LED nemluvím. Tu to popsanou realitu nemusíš na LCD poznat, jsou jinak el. zapojeny, .... atd.. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: Plazma vs LCDstreet, Samozřejmě mám plazmu Panasonic. A v ložnici LCD Samsung, ale to je děs ta LCD.Ale spíše jsem očekával diskusi nad americkým testem televizí a ne plky vyznávačů omalovánek. Vžyť ten závěr je jasnej: Pokud vám tedy jde o to, jak kvalitně televizor váš oblíbený film na Blu-ray přehraje, neměli byste se o LCD v jakékoliv inkarnaci ani otřít. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
|
|
RE: Plazma vs LCD...zarytí plazmáci majú aj v mobiloch plazmový zobrazovač!!! :laughing: :laughing: :laughing: ...ak nie, tak nás ojebabrávajú!!!Ináč - plazmáci - nevyťahujte sa, lebo vytiahnem môj starý CRT Philips 28" a na odozvu a počet farieb sa nebudete chytať minimálne v niekoľkých rádoch a to bez vypálenia obrazu a so suverénne najlepším SD!!! R^ R^ R^ |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
|
|
to Kubateď jsem se díval na ten test plazma vs. led a musím konstatovat, že ty led tv nebyly vybrány zrovna ty nejlepší, chybí mi tam Sony, Philips - to jsou špičky v Led, nechci kritizovat plasmu ale mám doma 4 roky Phlips LCD řada 9000 a tu mají i ve studiu Zázraky přírody a já jsem s kvalitou spokojen |
frigo13
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 80 |
|
|
RE: Plazma vs LCDSosed kopil Plazmu zvoni na mne ty kamosu pod mne to naladit prijdu znaleckym okem mrknu konstatuju bez to vratit hned a vem LED Samsung sosed nelenil hopl do kary a dneska kdyz se potkame porad mne chce libat nohy za dobro radu |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
|
|
RE: Plazma vs LCDbrga uz otoc tu svoju poskriabanu platnu aj na druhu stranu. ;)Na pozeranie ti oprasim z regalu v dielne Sony Trinitron Wega 29" nech vies ako vyzera poriadny obraz ti "plazmový zobrazovač". Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
|
|
@frigoTy jsi muj člověk. ;) Mám dvě tyto TV a neměnil bych nikdy za nic jiného.A pokud tam opravdu nebyly zmíněné dvě značky tak to celé považuji za silně neobjektivní :-/ |
hobo
|
|
@brgaNevytahuj se, nebo vytáhnu z kamrdlíku svůj stokilový Trinitron :-D |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
|
|
RE: Plazma vs LCDDobre sa bavim, ze test najlepsich tv na svete. Podla koho ? Kto to je? Hlavne ze je z ameriky.Cele je to na hlavu.Uz na cloveka pozeraju ako na vlastizradcu ked si cech a nedovezu ti panasonic, alebo si slovak a nedovezu ti samsunga..... :laughing: :laughing: A philips vôbec je na indexe, jedine v illegalite mozes kupit, lebo aj v obchode su len predavaci motivovany na ine znacky, hlavne tie dve spominane. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
@liquereSvatá pravda. ;) Taky jsem si dovolil přihřát polívčičku až nakonec nebot v ilegalitě je opatrnost na prvním místě. :laughing: |
hobo
|
|
RE: Plazma vs LCDKu..vy sikmooke, ani cihlu nedostanu...... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
K tematuPokud si chceš pověsit 82cm televizi do předsíně nad botník, tak prosim. Dal bych tam plasmu, současně by to fungovalo jako malej přímotop, no a do obejváku bych dal 120cm nějakou Sony, Philips, Loewe nebo Samsung poslední modely LED. Ale to je jenom můj názor. Ale televizi za 5 tisíc, a ještě to zkoumat jako pod mikroskopem ??? Uvědom si prosím, že i modely jednoho výrobce vykazují značné rozdíly, navíc v obchodě jsou prapodivné rozvody,a ty gumy na krámu většinou nedovedou rozvést kvalitní Audio/stereo, natož obraz. Kvalitu poznáš stejně až doma, a hlavně důležitý bude, co Ti řekne manželka. A když se jí to nebude líbit, tak jí řekni, počkáme zlato, až budou dávat nějakej lepší film.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
RE: Plazma vs LCD82cm plasmu, a jakou? Neznám takovou.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
| Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 277 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|