, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Plazma vs LCDMám možnost porovnávat obraz na LCD Sharp HD ready 82cm s plazmou Panasonic 42px 80.Na LCD se mi zdá obraz barevnější,ostřejší,jasnější.Je možné že se mi už ta plazma přestával líbit,nebo jen tak technika je zase o fous dál.Zdroj obrazu Skylink SD i HD.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 277 | |
|
|
@MagicialMozes sa hned pripojit!! :)))Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
|
|
i ty k brgoviBrga a za nim vypálená plazma. Proto je nemá rád:http://pokec.azet.sk/brga26/fotoalbumy/brga-osobne#/brga26/fotoalbumy/brga-osobne/ft-181182465 :laughing: :laughing: :laughing: Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 615 |
|
|
RE:Plazma vs LCDKoukám že se budu pomalu muset omluvit za moje vlákno,nějak se to rozjelo..nedohadujte se chlapci :)))O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
|
|
takže pánovézačněte diskutovat k danému tématu a přestaňte se osočovat/tomík 535+kuba/nebo to ukončíme a budou odměny.Tomíku-vím že ti kuba leží v žaludku tak nechtěj abych to dělal jako ty-napřed ty a pak kuba.Kuba-skus být nad věcí jestli jsi toho schopen .To je tak těžké??O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
@Magicial...od tamtoho "Brgu" z po(k/g)ecu sa dištancujem! Ja som krajší a inteligentnejší - tamten bude mať určite plazmu! :laughing: |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
|
|
RE: Plazma vs LCDnekecej :) seš to ty :bigeyes:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
|
|
LCD howgk tomu co je technologa minuleho storocia mam len jedno:In 1972, the first active-matrix liquid crystal display panel was produced in the United States by Westinghouse, in Pittsburgh, Pennsylvania. Ale ano, je to zabehnuta, lacna technologia a ci je to IPS, xVA alebo PLS (alebo dokonca TN :))) )panel a ci podsvietený trubícami alebo LED, stale je to len LCD, so slabou odozvou a slabým kontrastom. Ale kedze sa v EU na natlak "zdola" presadzuje LCD ako "zelená technológia" tak kupujte a chválte. Mimochodom ako grafik mam k dispozicii spektrofotometer a dokonca aj merač spotreby a vlastním dve LCD telky a jednu plazmu - LCD sa na plazmu techologicky nechyta a nikdy chytat nebude ... uz z princípu oboch technológii, ale to by si niektorý museli vedieť aj niečo prečítať a aj niečo zmerať nie len kecat ... R^ |
kamilo
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 175 |
|
|
RE: Plazma vs LCDLCD so slabým kontrastom? Pozri si na zahraničných stránkach výsledky meraní kontrastu plaziem vs. LED a hneď ti tá plazma zošedne! |
brga
|
|
@kamiloKontrolní otázka pro tebe. Vezmi HD kameru a pytel třásní ze staniolu, mohou být i barevné, když už máš ten spektrofotometr a vzdělání grafika, pošli někoho na balkon ať ten pytel třásní vysype a udělej z toho film, jak to lítá ve vzduchu, nejlépe proti slunci. A potom sem napiš, jestli to bylo lepší na plasmě nebo ledce.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
RE: Plazma vs LCDJá si nemohu pomoci,mě se prostě nějak líbí telky od Sony:http://www.sony.cz/hub/lcd-televize/rada/televizory-led#/1237485196700/1237485196694 ;)O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
|
|
Neřeklbych,že kontrast LCD LED s plným zadním podsvícením je slabou stránkou těchto TV. ;) A o té odezvě je už dnes snad zbytečná poznámka. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
Naozaj je odozva LCD pomalá?!...a čo tak odozva očí - pusti si toto video vo full screen a sleduj ako dlho sa ti budú zdať tie izolátory ešte farebné:http://www.youtube.com/watch?v=HHTuF4rU-L8 |
brga
|
|
MorousI když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší...lepší to bude na plasmě, to si piš..P.S.LED neexistuje.R^ Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
|
|
Petr33Budu nad veci. Jen bych rad upozornil, že si nejsem vedom poruseni pravidel, ja nevhodna slova nepouzil. Zdravim Kuba.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
@MagicalTo si myslíš, nebo víš ?I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
|
|
Saták1Pozrel som si ten odkaz čo si sem vložil a stačil mi nadpis aby som išiel z tej stránky preč:"Navíc snižují spotřebu energie díky lehčí a tenčí obrazovce." |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
|
|
RE: Plazma vs LCDHoši a už víte o tom, že nejmenší plazma má 93cm a Česká televize používá jen plazmy? Že tomu nevěříte? Věřte. Schválně nepoužívám nevhodná slova, aby jste mi věřili ještě více. Mám s tím osobní zkušenost. Denně otestuji průměrně deset plochých zobrazovačů a můj názor je, že plazma byla, je a samozřejmě bude vždy nejlepší. Děkuji za pozornost.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Plazma vs LCD...a ešte si zabudol napísať, že nebliká, nehučí a u vás hluchoslepých má aj najlepšiu čiernu... R^ |
brga
|
|
RE: Plazma vs LCDTak tohle je na psychiatra ...kamaráde,brgo. :dead:Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
|
|
RE: Plazma vs LCDTo by si mal hovorit az budes mat psychiatricke vysetrenie uz v ruke a s negativnym vysledkom. Pred nedavnym casom tvrdili niektory ludia, ze crt zije Toshiba 29"CRT TV-29D7DXE-Flat screen, teraz su aj pohrobkovia plasmy, ktori tvrdia, ze plasma je in. Naproti tomu hospodarske vysledky Panasonicu hovoria nieco ine a aj Panak zacal vyrabat LED. Prespate obdobie vyvoja mu ale hospodarske vysledky nevratia. Aj komunizmus sa minul a tiez sa casom minu aj Magiciale s plazmou.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
|
|
RE: Plazma vs LCD...zaujímavé, že Magicial stále spomína psychiatrické vyšetrenie a pokec.cz - málokto tu prezradí toľko o sebe a svojom živote... R^ :laughing: |
brga
|
|
duet gogo-brgaKluku ušatý , si vedle jeden i druhý. Já nemam plazmu ale LCD. To jen na okraj...Tak se rychle spamatuj, čili víš prd o mně :)Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
|
|
RE: Plazma vs LCDAbych ukojil tvou touha mě znát , tak ti prozradím jen jedno. Tento vlastním jako hlavní TV: Philips 55PFL8007K R^ + dve plazmy a další LCD v hostpokoji R^Neříkej vždy co víš, ale vždy se snaž vědět co říkáš.F.Bacon
|
Magicial
|
|
RE: Plazma vs LCD...no hej - vypálene logo pokecu na plazme sa ťažko vysvetľuje rodine... |
brga
|
|
RE: Plazma vs LCDNajlepšie je obraz dat do režimu NORMÁL a mierne doladit farby,kontrast a pod.inak obraz vyhulíte ako písal včera CES.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 734 |
| Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 277 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|