![]() |
|
refresh skylink kartyVcera operatorka z call centra refreshla kartu ICE s CR, ale zakaznik mi volal, ze po dvoch hodinach mu stale nesli programy. Kedze som nesedel za pc odporucil som mu, aby zavolal do skylinku este raz a nech mu poslu nanovo zapisy.Po hodine volal, ze stale nic, tak som mu ich uz refreshol ja, a za 20sec vsetko nabehlo. Ake mate skusenosti s pracou operatorov v skylinku, robia vobec spravne co maju, alebo naschval neurobia refresh CR??? Dakujem za reakcie |
chaldy
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: refresh skylink kartyNikam nevolal, to je jednoduché.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: refresh skylink kartyPre SKPomocou mobilného telefónu odoslaním SMS v tvare SKYLINK INFO ČÍSLOVAŠEJKARTY na tel. číslo 7017 (napr.: SKYLINK INFO 42615180942). Cena SMS je 0,4 Euro. Behom niekoľkých sekúnd bude doručená odpoveď s prehľadom aktivovaných programov. Zároveň odoslaním SMS dôjde taktiež k reautorizácii programov na karte. Tak nebuď lenivý a pošli si refresh sám!!! Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: refresh skylink kartyAle volal, natolko ho poznam! |
chaldy
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: refresh skylink kartyProsím, jaké je telefonní číslo pro refresh z české republiky. Je to také 7017 nebo jiné?Děkuji za odpověď. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
JenulkaJdi do vyhledávání, zadej vyhledávat číslo "7017", dej vyhledávat "reakce" a určitě se ti najdou příspěvky, kde se o tomhle píše a zároveň i o "české" možnosti toto poslat. Prolistuješ a najdeš. Já jsem našel.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: refresh skylink kartyz ČR to je cislo 9035507Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaTakhle nikoho od lenosti k samostatnosti nepřinutíš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: refresh skylink kartyJa opravdu nechci nikoho k nicemu nutit a navic si myslím že to je hloupe někoho se snazit přeučovat.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: refresh skylink kartyPanu Kubovi děkuji za jasnou a rychlou odpověď. Ani já, pokud někdo potřebuje právnickou radu neposlám dotyčného do knihovny právnické fakulty ke studiu a hledání ale pokud vím poradím okamžitě.Nikdo dnes nemáme času nazbyt, tak proč si rychle nevypomoct. |
Jenulka
![]() |
|
JenulkaJá nikoho neposílal do knihovny.Já jen tak zauvažoval, proč je někomu zatěžko udělat dvě kliknutí myší a napsat 4 číslíčka, čímž by se dostal k informaci za desetinu času, oproti době než ten příspěvek se žádostí o poskytnutí čísla napsal. I ten kuba, který ti poradil tím svým psaním ztratil daleko víc času, než ty, kdybys to rovnou hledal. Ale on zase pomůže rád. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: refresh skylink kartyJsou lidi a ťululum. Víc k tomu není co říkat.Já mám radši ty jako je pan Kuba. |
Jenulka
![]() |
|
![]() |