Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

refresh skylink karty

Vcera operatorka z call centra refreshla kartu ICE s CR, ale zakaznik mi volal, ze po dvoch hodinach mu stale nesli programy. Kedze som nesedel za pc odporucil som mu, aby zavolal do skylinku este raz a nech mu poslu nanovo zapisy.
Po hodine volal, ze stale nic, tak som mu ich uz refreshol ja, a za 20sec vsetko nabehlo. Ake mate skusenosti s pracou operatorov v skylinku, robia vobec spravne co maju, alebo naschval neurobia refresh CR???
Dakujem za reakcie

chaldy
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: refresh skylink karty

Nikam nevolal, to je jednoduché.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Pre SK
Pomocou mobilného telefónu odoslaním SMS v tvare SKYLINK INFO ČÍSLOVAŠEJKARTY na tel. číslo 7017 (napr.: SKYLINK INFO 42615180942). Cena SMS je 0,4 Euro. Behom niekoľkých sekúnd bude doručená odpoveď s prehľadom aktivovaných programov. Zároveň odoslaním SMS dôjde taktiež k reautorizácii programov na karte.

Tak nebuď lenivý a pošli si refresh sám!!!

Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.

muju
Registrace: 10/2007

Ale volal, natolko ho poznam!

chaldy
Registrace: 12/2007

Prosím, jaké je telefonní číslo pro refresh z české republiky. Je to také 7017 nebo jiné?Děkuji za odpověď.

Jenulka
Registrace: 8/2006

Jenulka

Jdi do vyhledávání, zadej vyhledávat číslo "7017", dej vyhledávat "reakce" a určitě se ti najdou příspěvky, kde se o tomhle píše a zároveň i o "české" možnosti toto poslat. Prolistuješ a najdeš. Já jsem našel.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

z ČR to je cislo 9035507

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

kuba

Takhle nikoho od lenosti k samostatnosti nepřinutíš.

joscer

Ja opravdu nechci nikoho k nicemu nutit a navic si myslím že to je hloupe někoho se snazit přeučovat.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

Panu Kubovi děkuji za jasnou a rychlou odpověď. Ani já, pokud někdo potřebuje právnickou radu neposlám dotyčného do knihovny právnické fakulty ke studiu a hledání ale pokud vím poradím okamžitě.Nikdo dnes nemáme času nazbyt, tak proč si rychle nevypomoct.

Jenulka

Jenulka

Já nikoho neposílal do knihovny.
Já jen tak zauvažoval, proč je někomu zatěžko udělat dvě kliknutí myší a napsat 4 číslíčka, čímž by se dostal k informaci za desetinu času, oproti době než ten příspěvek se žádostí o poskytnutí čísla napsal.
I ten kuba, který ti poradil tím svým psaním ztratil daleko víc času, než ty, kdybys to rovnou hledal. Ale on zase pomůže rád.

joscer

Jsou lidi a ťululum. Víc k tomu není co říkat.Já mám radši ty jako je pan Kuba.

Jenulka

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra