![]() |
|
koniec HDBOXje pravda ze HDBOX konci? dostala sa mi informacia ze ano |
dream500
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 12 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXnie nekoncia |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXhttp://supersat.cz/tlacova_sprava.pdf |
charli123
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXKed si pozriete stranku optiboxu, tak vsetky stroje ako anaconda,gekko - teda bratrickovia su uz hodeny v archive. Jediny kvazi aktualny model je spider.Odkial fuka vietor? ;) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
tady si přečtihttp://www.sapro.cz/tiskova-zprava-hd-boxChuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXTo je ten isty odkaz ako vyssie.Pre neznaleho pripadneho kupca je to neprehladny boj dvoch firiem a vysledok moze byt, ze obide zdaleka aj jednu aj druhu.Pre trochu viac znaleho to môze znamenat rovnake zelezo, ale otaznu podporu. Co tiez nie je v dnesnej dobe zaruka kupy prijimaca. Takze co sa da urobit v prospech potencialneho zakaznika navyse ? Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: koniec HDBOXpresne tak, zazalujte te k***y v******e,mal som tu "cest" chvilu pre nich robit, cista sedlacina a zapalkari su to nic viac... 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
@mirnyAj chovanie k zakaznikom nie je velka vyhra... Rv |
dodiak
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXAno je to pravda- u nich HD BOX skončil a majú SKYTEC :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: |
dano01
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 371 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXuz vedia citat aspon moduly, te slavne skytecy?uplny fail, ked prezentovali nove prijimace, priamo pre nic. chudaci signali nemali, box im zmrzol pri prezentacii... :) 🔱3CY🔱
|
mirny
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 063 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXZdendo, kde jsi, pomlouvají tady tvoje superstroje se superpodporou ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@drobečekZdar, jsem tu. A neboj, čtu si to :-). Mám pořád stejný názor a Skytec je dle mého názoru výborná značka, ale nestojí mě za to na to tady reagovat. Nemá to smysl, jen by jsme se zase hádali a to nechci. Jak už jsem psal - čas ukáže, jak to všechno dopadne. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXNo, tak čas zatím ukázal, že zprovoznit na těchto strojích základní věci jako EPG apod. je pro korejčíka dosti velký problém. Ať už to prodává Petr nebo Pavel. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 299 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXDobra reklama, niekomu ide aj o zakaznika ? Alebo len o vlastne ego !Alebo je hlupost uz tiez obchodne tajomstvo? Tak je to to iste ako HD BOX a optibox alebo ostatne of Fortisu alebo nie? Kto robi soft? Ani na ich stranke to nevidim. Osobne nekupim ziadny box, kde sa taji ake su creva a odkial pochadza. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: koniec HDBOXJa som kupil HDBOX asi pred rokom a bez problemu mi tam isiel soft zo stranky SKYTEC, a funguje lepsie ako soft original do HDBOXu a vobec teraz nezamrza |
Gear
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXhdbox, optibox, skytec.. vsetko rovnake zelezo.pokial viem, tak sortec informoval, ze fortis konci s vyrobou KONKRETNYCH modelov pre dane znacky. Ak je to pravda, nechapem o co ide..optibox uz dane modely neponuka-uz len spidera a hd box ide do inych prijimacov. VU+ SOLO 4K, 2xDVB-S2, 1xDVB-T2/C, 1TB SSD HDD, Gibertini 85L, 4xLNB QUAD Kathrein @ OPENATV
|
fieldydnb
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
RE: koniec HDBOXVed prave, co je pravda ? Optibox pride nejaky s Linuxom E2 a BCM cpu.Tiez som si vsimol ze uz na stranke maju tie fortis modely hodene do archivu. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@ZdenekMiHdbox9200 upravený na enigmu2,vypadá,že jede slušně |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 360 |
![]() |
|
![]() |