, sekce: freeSAT by Skylink |
|
freeSat, medium vs předplacená kartaZdravím. Hodlám opustit Skylink (nebudu vyjmenovávat proč, to bych mohl popsat celou stránku). Vypadá to asi na freeSat, ale mám tam nějakou pochybnost, tak třeba mi ji někdo objasní (prosím žádný flame). Příjímač podporující irdeto mám. A teď to hlavní - připadá mi v úvahu medium karta (199,-/měsíc) nebo roční předplacená karta za 3590,-. No a tady mi to nesedí - obě mají stejnou nabídku programů, tak proč ten rozdíl v ceně? U medium karty je poznámka "Zvýhodněná cena platí po dobu 12 měsíčního závazku" navíc pokud stáhnu ceník v PDF , tak je tam cena za médium kartu 447,73 Kč! Už principu se nerad k něčemuzavazuju, nedělá mi problém zaplatit za celý rok dopředu, tak bych nerad, abych volbou dočasně levnější varianty nenaletěl a nezaplatil za ni mnohem víc než za předplacenou kartu. Může mi to prosím někdo vysvětlit? Díky. |
J_N
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 393 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
|
|
RE: freeSat, medium vs předplacená kartaBýt kubou, tak už se oběsím. Každý den dostat takovou sodu :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
juzekTak nevím jestli se mi to jen zdá, ale nejvícekrát na této na druhé straně použil cosi ke Skylinku pan technikTKR.To píšeš jen tak od boku aniž bys diskuzi pročetl? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 725 |
|
|
RE: freeSat, medium vs předplacená kartaTomíčku, vím, že se mě snažíš vyprovokovat, ale jsem nad věcí, protože narozdíl od někoho, já vím. A pozorný čtenář to vidí. Já jen napsal moje vlastní zkušenosti s freeSatem ve vlákně o freeSatu. To, že to někteří neunesou, není můj problém. Diskusi zde končím. Ahoj.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: freeSat, medium vs předplacená kartaTo se teda potkali dva dárci. Z takových musí v M7 plesat radostí :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
|
|
jak je vidnotak nejste schopní pokračovat v tématu tak to zavíráme,a příště jestli se nebudete bavit a diskutovat na dané téma tak rovnou budou odměny.A budou bez varování a dlouhé-když si nedáte říct.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|