![]() |
|
Freesat dnes mi volaliDnes mi volali jestli bych nemel zajem a kolik chytam programu českych a slovenskych...jim říkam že asi 20 prog. a že mam Skylink asi ji to zaskočilo :) koukal jsem na to ted na webu za 199kč mi nabizely službu.... Koukam že tam není plno programu co ma Skylink v zakladu... co si o tom myslíte? mě to moc nezaujalo..navíc jina družice i když cena není špatná.... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
meduzkaProč tím oslovuješ mě? Nějak to souvisí s mým příspěvkem?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerPro rejpaly: píši o těch zákaznících, co již mají přístupové karty delší dobu (byli oklamáni sloganem "navždy zadarmo" ), tedy neberu v úvahu pořizovací cenu karty.Asi tak. VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
meduzkaAsi tak? A co na tom není v pořádku?Já také patřím mezi ty, co mají více karet z minula, i když tu první jsem si pořídil "teprve" před 8 lety (kam se na tebe hrabu, že?), takže proti tobě to zřejmě ni není. I kdybys měl deset karet, tak můj původní příspěvek platí i na tebe. Pořád je to v současné době 348 kaček proti 500 kačkám. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
All a ....?Každý strůjcem svého štěstí! Pro jednoho je lepší Skylink, pro dalšího FreeSAT, pro jiného DIGI....!Spíš si polož otázku, na co se chceš koukat a kolik jsi ochoten za to zaplatit a tím ti pomalu vyjde, kdo a co je pro "tebe" nejlepší! Protože co člověk to jiný názor, na kterém se zde neshodnem! Jaké auto je pro mě-tebe nejlepší?! Osobní,MPV, dodávka, užitkové, nákladní...?!A bude jezdit na benzin, naftu, LPG....?! Co je nejlepší?! :(( Pro každého to prostě bude jinak! :) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalimeduzka: UPC Direct to nabízel asi tím stylem, že uvedl, že je možné přijímat až 150 kanálů. Ale rozhodně nedělal to co Skylink, aby si přímo napsal do své nabídky cizí stanice, na kterých nemá zhola žádnou zásluhu, a které navíc vysílají volně, takže žádného Skylinku netřeba. Chce to víc číst a být v obraze...Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalijoscer zase píše jenom to, co se mu hodí do krámu, resp. nechce se bavit o faktech, tj. když u freeSATu dostanu kartu zadarmo a ročně platím 500Kč, tak je to úplně stejné, jako když si u Skylinku koupím kartu za 1500,-Kč a ročně platím 348,-Kč - to vše bráno v horizontu 10 let. A jestli karta Skylink vydrží tak dlouho, o tom se dá navíc pochybovat.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalijak vidis, nejhorsi je ze nejakej kuba videl nekde nejakou nepodarenou montaz a hnedle krici jak je vsecko spatny. takova je norma logiky v cely spolecnosti ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
technikTKRProto jsem doplnil poznámku, že moje úvaha platí pro současné držitele karet. Vždyť je to tady samá diskuze o přechodu odněkud někam, ne o nových zákaznících.Nikdy bych si nepomyslel, že zrovna ty budeš mít problém s chápáním psaného textu. A zase tam máš chybu (ne pravopisnou, ale faktickou). Nemělo by správně být "dostanu kartu zadarmo, ZAPLATÍM AKTIVACI 500Kč a ročně platím 500Kč"? I když, ty při svých schopnostech manipulace mi i tohle nějak vyvrátíš. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliAha - dřívější majitel si kartu Skylink nebo CS Link nekupoval, on ji nejspíš vyhrál v tombole, ne? :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalijaky platim rocne 500? bez radsi na pivo. tady se bavime o nabidce za 2kila na mesic, ev s priplatkem za HD !Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
bublajsNo ty už jsi asi na tom pivě byl, když nestíháš sledovat dvě prolínající se témata v tomto vlákně.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
pánovéskuste se držet daného tématu a přestaňte používat různých invektiv.Ok?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
joscerme tvoje tema v tomhle vlakne prijde jako slusnej zasek. tazatel se pta na tarif za 2kila a ty meles furt o 500rocne. defakto v kazdym vlakne meles o 500 rocne i kdyz to je uplne mimo.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
bublajsAno, přiznám, ujel jsem. Bohužel jsem v úvodním příspěvku vlákna přehlédl, že tazatel píše i o nabídce za 199,- Kč a byl jsem tím pádem v domění, že mu jde jen o základní nabídku CZ a SK programů. Navíc, co v tom, co jsem napsal není pravda?Nicméně to co jsi napsal, tedy "defakto v kazdym vlakne meles o 500 rocne i kdyz to je uplne mimo." je nehorázná lež. Dej si do vyhledávače hledat řetězec "348" nebo "500", a uvidíš sám. Na druhé straně je daleko víc diskuzních vláken, které, ať už jsou skoro na jakékoliv téma, někdo více či méně šikovně obrací na diskuzi třeba o servisním poplatku, o odrbávání stylem "navždy zadarmo" a podobně. A já marně vzpomínám, že bych tam někde viděl tvůj nick, který by kritizoval, že se to v těch vláknech děje. Stejně jako kritizuješ zde mě. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volalihm diskriminaciamne ako zakaznikovi, ktory im poctivo plati cca 10 rokov, ziadna kocka z freesatu nevola. Budem im tam zrejme musiet napisat staznost a snad sa aj ja dockam :) Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
josef BATak dnes měli dosti telemarketingový den, nejen že chodili zákazníci Skylinku, kdo jim to volá a co mají dělat, co je pro ně lepší.Ale jak ty říkáš "kocka z freesatu +420467071123", tak i já se jí dočkal. Krásně naučený monolog, jak jsou na nové družici, a proto mají obrazově kvalitnější programy za 199,- Kč :-/ Pokud nemáš Skylink, tak proto ti asi nevolá ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Freesat dnes mi volaliZadar a silu :)FreeSat: CW kart s HDckem a mam ji 8 let a nikdo mi ji nechce menit cim to asi tak bude. SkyLink: 4 x menena karta :) nemit D-M tak jsme v prd+++ Dalsi vec je karta za 500 na rok ano existuje to je na slovenske a ceske kanaly. Jenze je to prvni rok 500 + 500 a pak dalsi rok udrzovaci poplatek. Osobne prodavam obe sluzby a nem problem zakaznikovy vysvetli pro to a proc ono. Zakaznik se sam rozhodne co chce. Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
linuxikV květnu to bude 7 let, co jsem si pořídil placený satelitní příjem (tenkrát to byl Czechlink a měl jsem to kvůli Galaxii Sport) a kartu jsem od té doby měnil jednou. Takže jaké výměny karet jsi to u Skylinku měl ty?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |