![]() |
|
satelitní přijimač top obraz kteryxtrendy vs coolstream vs azbox me |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
RE: satelitní přijimač top obraz kteryHmmm...velmi pochybujem, ze existuje tolko stb s lepsim obrazom, aby sa dalo tvrdit, ze Isio je priemer...Ked majitel Octagonu 918( co sa teda povazuje za prijimac s velmi dobrym obrazom) sam povie ze HD obraz je rovnaky a SD je lepsi, samozrejme na tej istej telke, tak tu vedieme zbytocnu polemiku. Nechcem tvrdit ze Isio je najlepsi na svete :-) ale urcite nema iba priemerny obraz! |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
HornetF18i pro mě je průměrný,viděl jsem lepší a šroty mě nezajímají R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
RE: satelitní přijimač top obraz kteryPokud chcete kvalitní obraz na velké fullHD TV tak německý Edision Argus VIP nebo VIP2.A pro Ty co ho budou zase pomlouvat a nikdy ho neviděli v provozu a neporovnávali s jinými stb, tak raději mlčte. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojojPozeral som ten VIP 3 , ale oproti VIP 2 som nasiel akurat vzadu RF IN a OUT. Samozrejme ina krabica, je tam aj nejaky podstatny rozdiel? Nejak som ho nenasiel.Obidva dvojtuner,menitelny ale bez CI.Vies nieco viac? Dakujem.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: satelitní přijimač top obraz kteryja mam v opticume soft z argusa...a hardware je totozny..takze ? obraz je rovnaky..+-. je dobry..ale zeby bol najlepsi? vitamin ma krajsi o cosik..najma SD...stanice...skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: satelitní přijimač top obraz kterypokial viem argus VIP uz sa tak rok nevyraba..a vip2 a 3 je to iste...z hladiska swskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: satelitní přijimač top obraz kteryTen tvoj opticum ale ma 2xCI pokial viem.A 2x CA. Preto som cakal, ze VIP 3 bude mat aspon 1x CI.Ale nema.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: satelitní přijimač top obraz kteryno jo lenze na vip2 ani vip3 CI slot sa neda implikovat..co je skoda...ze by to neutiahol zdrojskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: satelitní přijimač top obraz kterytulenArgus VIP se už zase cca jeden rok vyrábí a prodává, 2x CI a 2x CA (měl pouze roční výluku výroby). Dále píšeš: ...a mam v opticume soft z argusa...a hardware je totozny..takze ? obraz je rovnaky..+-. je dobry..ale zeby bol najlepsi? vitamin ma krajsi o cosik..najma SD...stanice... - nemáš pravdu, z nostalgie mám ještě doma Opticum 9500HD, taky se SW Argus. HW není totožný, pouze kvalitní čip STI. Opticum se hodně hřeje, Argus VIP vůbec, rozdíl ve spotřebě, VIP 18W, Opticum 38W, ve standby Opticum 17W, Argus VIP 0,8W, atd... liquere Argus VIP2 a VIP3: VIP3, má navíc modulátor, jiný SW. Ještě jsem ho nedovezl, cca za 2-3týdny budu mít skladem, pak mohu napsat více. Jak píše CI tulen - CI slot sa nedá implikovat..co je skoda...ze by to neutiahol zdroj máš pravdu....,ale zatím si vždy se všemi kartami díky dobré podpoře ze strany Kunibert VIP i VIP2 poradil. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
RE: satelitní přijimač top obraz kteryTen modulator som nasiel, vyzera to tak, ze ten zdroj utiahne bud druhy tuner alebo tie CI sloty.V kazdom pripade napis, ak uz budes mat otestovany aj ten VIP3.Dik a maj sa. R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereO.K., hlavně ho porovnám na velké TV, kde mám zapojen již léta VIP2...Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
![]() |
|
RE: satelitní přijimač top obraz kteryok.. ale ak mam v opticume sw z argusu tak sa ten stroj sprava ako argus...co sa tyka spotreby..pri snadby...konecne sa da vypnut uplne displej..a podô..a kvalita obrazu je tiez rovnaka..na sw od argusu ako ma argus s tym sw..ale zda sa mi ze o trochu lepsi to ma obraz ako u stareho fw z opticumu..nielen teda grafiku ale aj obraz pri sd sa mi zda o cosi vyhladenejsi,skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: satelitní přijimač top obraz kteryViem si predstavit, ze pokial bude dobra podpora pre karty, bude to jeden zo strojov, ktory sa oplati cloveku ktory nechce linux, chce sa vyhnut ALI boxom.Uvidime.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
pierre a petrTen povodny bol NEC a jeho nastupca? Co ma len 2 citacky? Inak niektore novsie medialinky maju braj sigmu a ten linuxovy brcm. Ale aky obraz? Neviem. :((Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE:satelitní přijímač top obraz kteryTen chudák Bambula má s toho pěknou bramboračku. |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
liquerev obou je NEC,v těch nových nevím,jen jsem dostal informaci,že do něj jde enigma a jinak hrůzný mechanicky,prý plastová krabička-hračka R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 41 | |
![]() |
|
![]() |