Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

Astra 2(28E)

Něco nového se děje?Scanoval jsem 28E síť.vyhledávání a našlo i BBC,ITV apod.Parabola 85cm,ale v přehledech je orient.velikost paraboly XXX.Že by změna u Britů?Kdo má 28E (na paraboly do 100cm)ať přispěje odpověď,

Baron
Registrace: 2/2005
Galerie: Baron
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Astra 2(28E)

Ty si asi zaspal dobu.Tyto programy jsou z UK svazku z druzice Astra1N,ktera je docasne na pozici 28,2E.Az to vse preklopi na nove druzice Astra2F a 2E,tak bude po ptakach s prijmem na mensi paraboly ve stredni Evrope.Budes potrebovat parabolu minimalne od 180cm na nasem uzemi.Bude zalezet na miste prijmu. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

Dělají nějaké přesuny a "testy".Jede vše dobře.

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

RE-HYPER

Já osobně jsem se jen ptal co je nového.Jinak 200cm parabolu mám zatím uloženou doma,a kvůli BBC bych ji nemontoval.To znám jiné pozice než 28E pro ni.Kdyby tam byly volně v brit.beamu nějaké atraktivní programy tak možná ano.

Baron

řekl bych,že je to teď hodně ovlivňováno tím zimním počasím,protože BBC nebo ITV běžně na 85-ku chytat nelze.Já to chytám na 125-ku,zatím bez problému,ale bude se to časem asi měnit.Jinak stejný úkaz pozoruji u těch již překlopených transpondérů-Channel 5,Film4...někdy jdou,někdy signál nula.

sigur
Registrace: 5/2010

Baron ok.U me je stav stejny jelikoz prijimam Astru28,2E na silhacku na parabole 85cm Emme Esse a premistene TP na Astru2F my stale ukazuji kvalitu 0 i kdyz jsem zaznamenal mensi narust na signalu.Jinak pozoruju mensi zvyseni kvality na stavajicich TP UK svazku z Astry1N.Mam jeste jednu parabolu od Telesystemu 85cm,ale tu mam natocenou na Tuksat 42E a nechce se mi s ni hybat.Takze pokud bych mel Astru28,2E i na primo,tak bych se stejne nechytal s prijmem TP z Astry2F u me na Chomutovsku.Tady bude asi potreba 150-180cm ale to nemusi byt vubec zarucene,ze bude signal stabilni po cely den a cele rocni obdobi. :)

HYPER
Registrace: 11/2010

Nevím co včera na Astře 2 dělali,ale jely mi i programy BBC s lokací+ITV.Sice signál na hranici příjmu,ale jely na 85cm parabolu na motoru u mě doma.Lokalita okolí Kroměříže- Morava.Příčina je asi ty přesuny na družici.

Baron

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra