![]() |
|
karta výmenaPreregistroval som si novu kartu Irdedo ice za staru, vybral som si balíček Flexi 7, cez net som to zaplatil, v momente mi to aj naskočilo, ale okrem CT 1,2,4 mi nejdú žiadne české programy.Poradí niekto kde môže byť zrada? |
romkoh
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: karta výmenaJe sobota....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: karta výmenanova,prima atd mi pojdu az v pondelok? ved by to malo automaticky načítať všetko nie? |
romkoh
![]() |
|
RE: karta výmenaNa stránkách Skylinku, zákaznická zona, refresh karty. |
komoca
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 384 |
![]() |
|
RE: karta výmenatam som ziadny refresh karty nenasiel, napisal som na zakaznicky servis, uvidim |
romkoh
![]() |
|
romkohje tam vola sa to reautorizacia karty ice ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: karta výmenaRefrech tam je,keď si si dokázal vymeniť kartu,tak aj tu reatorizaciu zvládneš.Ovšem,len,ak si tú výmenu robil Ty sám.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: karta výmenai tady když zadáš vyhledat refreš sms nebo tak nějak tak to tu najdešAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: karta výmenaRefrech karty a pojede! :))) |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
RE: karta výmenaTak psat na zakaznicky servis je zbytecne. kdyz odpovi, tak za mesic. Ale spis neodpovi vubec. :laughing: |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: karta výmenadakujem uz to ide |
romkoh
![]() |
|
RE: karta výmenaco podle tebe pomohlo?Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: karta výmenaTo sa už nedozvieš.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
RE: karta výmenaNo neviem,čo sa deje,ale u cryptoworks kartách,či už cs link,tak aj skylink v posledných dňoch neprešli zápisy na karty na tie isté programy,je ich asi deväť,hoci nikdy predtým s tým neboli žiadné problémy.Mám taký pocit,že je to tichý nátlak na výmenu,lebo u ICE A Irdeto kartách sa to nevyskytlo.Samozrejme,že serpo je tam vždy zaplatené.Tak robím Skylinku "dobrú službu",lebo nešťastníkom pripomínam,že u vymenených kariet sa to nevyskytuje.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
![]() |
|
![]() |