, sekce: Příslušenství |
|
Kdo už si připil s Prezidentem ?? Pohádka č. 3Koukám na sat. a v TV ČT 24 a jasno "MILOŠ" vyhrál. Manželka mě vyslala venčit psa. Tak jsem to vzal okolo nádraží do hospody " KLONDIKE " na jednoho pivko 12° Gambrinuse od cesty, no co se stalo. Seděl tam soused, co mám chalupu "KAREL" - ZEMAN, okamžitě jsem mu poblahopřál k vítězství a poručil jsem na oslavu dvě velké vodky. No hospoda se bavila a směju se ještě těď. Ty další komentáře a show co se tam dělo, to se nedá popsat. :))) R^ :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: Kdo už si připil s Prezidentem ?? Pohádka...a jako co mi s tim pepo tady na satelitnim foru ? co jste si zvolili to mate, rohliky lacinejsi nebudou i kdyby byl ten suslavej nebo ten potetovanej co neprosel 1 kolem .. tak vo co go ? |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
|
|
RE: Kdo už si připil s Prezidentem ?? Pohádka...má chlast niečo spoločné so satelitným príjmom?vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
@CEStak mne jeste napadlo - hernajz ty mosis byt hodne pod pantofli kdyz: manzelka te poslala..a proc jsi ty neposlal probehnout to svoje jelitko :o)))) |
furicka
|
|
RE: Kdo už si připil s Prezidentem ?? Pohádka...Miloš ty henlainovce splachnul s přehledem R^ |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
|
|
RE: Kdo už si připil s Prezidentem ?? Pohádka...A to sa pise rok 2013..... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Kdo už si připil s Prezidentem ?? Pohádka...tady je evidentni ci je to prezident. jakej pan takovej kram vid miku ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: Kdo už si připil s Prezidentem ?? Pohádka...Jestli Miloš, nebo Karel je uplně jedno, ani jeden neni hoden být na Pražském Hradě. Jeden neumí ani pořádně česky, jeho žena vůbec, druhý je arogantní hulvát, kterej si plácá s dosavadním prezidentem Hovadem.Volit nebylo koho, bohužel... On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Kdo už si připil s Prezidentem ?? Pohádka...Smola je, ze volit nie je koho ani u nas, ani u vas a to 15 rokov, odkedy sa upevnili gangy..... RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
furickaKolego, mám psa malého knírače, už druhýho a zas feničku, jsou poslušnější. Je to malý knírač black z rodu " ANDROISÚ " a její táta co kryl fenu byl campion Německa - hodnota - cena pejska cca 60.000,- czk. To je rádost se a tím miláčkem projít. Již jsem zde na webu VIP kolegum poslal e-maiem foto. No a po cestě koukám na baráky jak mají lidi namontované paraboly a antény. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
|
|
RE: Kdo už si připil s Prezidentem ?? Pohádka...A nevola sa Max ? Aby si nesiel do maršbataku.... ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
|
|
@CESa dalsi z rodiny rozpravkaru 100 000 sem 100 000 tam .. nejsi ty pribuzny toho bezpecaka čuňka.. taky koukam ze mu došli penize, bo patečni excesy po poziti krabicoveho vina tady jaksi postradam ... Rv |
furicka
|
|
pánovétady je sat forum a ne politická debataO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|