![]() |
|
Kitzbuhel-dnešní sjezdNevítě někdo,jestli dnešní sjezd ještě někde opakují? Nenahrálo se mi to celé z ORF1.Díky |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Kitzbuhel-dnešní sjezdJo, zítra večer na ORF Sport+ a ještě v pondělí rano. Ale pouze v SD. Mám to celé v HD, bylo to skvělé půjde to do archivu. Je tam plno záběrů na Kitzbuheler Horn. R^On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonDíky,zkouknu to v SD.Nahrálo se mi asi 6 jezdců,počasí bez chyby oproti pátku,musel to být dobrý zážitek.Zajímavé by bylo,kdyby dali nějaký sestřih sjezdů z 80.let,kdy jezdil F.Klammer.Viděl jsem,jak dávali v týdnu Kitzbuhel od roku asi 2002 do 2012,když se ale kvůli počasí nejede až shora není to ono. |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 176 |
![]() |
|
RE: Kitzbuhel-dnešní sjezdTak to bol zážitok si to pozrieť. Komentátor bol tiež dobrý. |
FAKAM
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 106 |
![]() |
|
RE: Kitzbuhel-dnešní sjezdJo kolegové, jsem to na ARD sledoval, nic proti p. Vichnaroj, já ho uznávám a má ho rád a jeho koment., na ČT4 ,ale už to je opakovaná fraška, + i na Olympiadě, aď se snaží jak chce. ČT - 1. sjezd za rok co daj v TV - LIVE !!! ? Ať za to poděkuje OTOJ Č. Proti Wengenu nuda, až na ty pády. !!!! Mi co koukáme na ARD a ZDF i Eurossport a to live, ve "sprache" - "D" a " A " - no problém. A že tam byl Arnold Sv., tak z toho se nevosypu :) R^ :))) :))) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Kitzbuhel-dnešní sjezdDokonce jsme se dozvěděli, že tam je Arnold Schwanzenberg :))) . |
rada09
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 166 |
![]() |
|
![]() |