![]() |
|
Showbox Vitamin aktualizace přes RS232Zdravím všechny.Mám dotaz ohledně aktualizace firmware přes RS232 port.Zapnu přijímač, rozsvítí se HDSTB v 1.70, asi za deset sekund naskočí On a nic dalšího se něděje.Otevře program STBupdater, zvolím Port 1, dále zvolím soubor který budeme nahrávat ve formátu bin a zmáčknu Start.Program napíše Waiting for STB Boot.Čekám, ale nic se neděje.Bootování prostě nenaskočí.Dělám něco špatně?Je to kamarádův stroj a stalo se mu to včera.Přes USB nic nereaguje a nevlezu ani do menu-nefunkční.Minulý týden jsem dělal Showbox S700 a ten šel v pohodě.Nevíte co dělat?Díky |
oldies26
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: Showbox Vitamin aktualizace přes RS232Už mi naskočilo DN-Load 1%, ale dál se to neposunuje :( |
oldies26
![]() |
|
jinýUPdateor S.Ware postup ???!!! vyp zap??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Showbox Vitamin aktualizace přes RS232Zkus tam dát Enigmu...GI XPEED LX3, DM800 clone, motor SG2100
|
milev1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 197 |
![]() |
|
RE: Showbox Vitamin aktualizace přes RS232Pánové použil jsem Stb updater.Nakonec se podařilo firmware nahrát.Podařilo se to jednou i zapnout.Pak jsem stroj vypl.Po opětovném zapnutí bootování už nenaskočilo a svítí stále ON.Znovu nahrát už se to nepodařilo, asi odvařený bootloader.Tak nakonec si kamarád objednal Amiko 8340.Díky všem |
oldies26
![]() |
|
![]() |