![]() |
|
Reset pinu,reautorizaceVčera jsem změnil Flexi7 a nejdou mi Hd předplacené programy.Mám na Skylinku zvolit reset pinu karty irdeto nebo reautorizace irdeto,aby přišli nový zápisy ? Dík |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizacereautorizace!:8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceděkuju ti :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: |
slava68
![]() |
|
není zači když málo slušných dneska jest!a dej vědět za jak dlouho naběhlo ? zjisti v menu zda rec. vidí (přečte) kartu a pak dej refresch REautorizaci a nepřepínej cca 5 min a pak zkus a napiš! |
tonek
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceprimarne opravit srot !Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceuž sem myslel že SPÍŠ !:8) |
tonek
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceprosím které přijímače nejsou šrot,mám Technomate , ty patří též do sezunamu šrotů?,abych věděl jestli se ho mám zavčas zbavit.Díky za odpověď. |
vladnaico
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceóó přijímač za 12 500 kč nevyhazovatDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
vladnaicoCo je a co neni srot, to se od techto "odborníků" nikdy nedozvis. Take by bylo zajimave se dozvedet, jak takovy srot opravit. Ale je to marné.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubašrot se nikdy neopravuje,jen recykluje R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
kubaZáleží na úhlu pohledu, proč někdo nazve SAT přístroj šrotem!Jeden kvůli HW, druhý zas SW a třetí kvůli spolupráci s dekodérem! V tomto případě má bublajs v oku onu třetí variantu, kdy neprocházejí korektně zápisy! Proto se zde nedohodnete na definici co je "šrot". Záleží na účelu a vědění co, kam a za jakých podmínek použít:) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceStačila reautorizace a asi za 3 minuty vše ok. |
slava68
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceopakovani tohoto problemu lze ocekavat, radsi si ten srot oprav.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
bublajs" bublajs " prosím které přijímače nejsou šrot,mám Technomate , ty patří též do sezunamu šrotů?,abych věděl jestli se ho mám zavčas zbavit.Díky za odpověď. |
vladnaico
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizacepokud neco neumi korektne zpracovat instrukce tak to je srot. od toho je tady to forum ci jina fora , kde by se melo primarne resit jak se techto problemu zbavit a ne je obchazet jakousi reautorizaci, ktera je v normalnim stavu uplne zbytecna.apropo a do dalsi kategorie srotu patrej prijimace ktery neumej spravu programu pres net a jako novinku pro kategorii srotu bych videl absenci DLNA. Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizacebublajs: aj mna by zaujimalo, ktory prijima nie je srot_? ale konkretne, trebars ten co mas doma? ;P |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceneumis cist ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
bublajs@...souhlas, bez DLNA se jedná o šrot... R^ ... |
Dadycool
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizacebublajs, ak bola otazka polozena na mna, tak viem citat. potom nastava otazka na teba, nevies citat? pytal som sa na kokretny prijimac. takich rypalov je tu dost, co splechnu ze je to srot a pritom maju prijimac kupeny z tesca v akcii za 100ecok. to nebola posledna veta myslena na teba. len ma vytaca kolko premudrelcov tu zrazu je co len uraza |
tomko
![]() |
|
bublajskategorii šrotu bych také videl "bublajs",protože jinou odpověd nezná |
vladnaico
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceTiez nechapem tu nevrazivost, zavist a nenavist, co vladne na tomto fore.... :-(Je tu spusta "superodbornikov", ktoru nedokazu stravit, ze ma niekto iny( a asi lepsi) prijimac a tym padom maju vsetci ostatni Sroty!!! Namiesto slusnej a odbornej rady su tu len nadavky, osocovanie.... Je to fakt smutne, neoplati sa na nic opytat, hned je kazdy i..ot a vsetko je šrot, aj špičkovy prijimač..... :-( |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
to HornetF18Súhlas. Máš 100%-nú pravdu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 610 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizace/dev/null ?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizacenewcs+mgcam i oscam jsem nikdy nevidel zadnej problem pri spravne kombinaci. dalsi a dalsi stroje makaj se spravnou kombinaci softu. pokud tehle refresista nedokaze jasne pojmenovat co ma a co v tom je za soft, tak je asi kazda rada marna, stejne jako vsem tem co se akorat drbou.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizacezaujimave ze este stale si nezadefinoval, nepomenoval konkretny pristroj co nie je srot |
tomko
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceAle ved to je jednoduche.Zadaj si do vyhladavania hesla ako: Mam tmu,zrazu nejde,vcera islo dnes nie,svieti mi boot a podobne hesla a vyleze ti zoznam srotov. :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |