![]() |
|
Reset pinu,reautorizaceVčera jsem změnil Flexi7 a nejdou mi Hd předplacené programy.Mám na Skylinku zvolit reset pinu karty irdeto nebo reautorizace irdeto,aby přišli nový zápisy ? Dík |
slava68
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 608 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizacenemas nieco jednoduksie pretoze mi to vyhodi strasne dlhy zoznam. a potom vylucovat co nie je v zozname a teda "srot" to nie je , je pre mna velmi zdlhave :))) jednoduksie by bolo, keby bublajs napisal zoznam prijimacov co nie je srot a podla toho budeme kupovat :) :laughing: |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceVed prave preto som to napisal, mas vyber medzi srotmi. Lebo to je hlavne co sa predava v ostbloku.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceŠrot je úplně všechno, protože neznám stroj, na kterém by se tento problém nevyskytl. To jen amatérské plky o šrotech, kterými se tu někteří jedinci snaží sami s sebe zesměšnit. A daří se jim to.Mnohokrát se totiž ukázalo, že problém byl na strane vysílací a stačí jedna refreš a není co řešit. Co potom říci o strojích které kolik let chodí bez potřeby refreše a najednou je potřeba a to pouze jednou na další měsíce.O štotech mluví jen neználci. Nad tvrzením o šrotech se už usmívá i můj pes. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceKubo neriesim skylink, ale pocet a typ predanych strojov.JAsne vedu lacne a lacnejsie.Hadam nechces povedat, ze ta cena sa niekde neprejavi.Okrem toho su to dokola tie iste znacky. Ak to nie je pravda, potom uz zostava jedine to, ze to kupuju ludia co maju obidve ruky lave.Ked plati to co pises.Potom maju tie lacne sroty smolu na majitela? Alebo ako si to vysvetlujes? Problem je v tom , ze kupit co najlacnejsie a pozadovat co najviac, potom sa urobi sw a zase to nezvlada hw a tak dokolecka dokola. RvTento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
liquereLidi jdou po nejlacinějších věcech. Vloni se nejvíce stroju prodalo od AMIKA za cca 850 kč. A světe div se, tyto stroje téměř vůbec nemají problém s kartou. Karty čtou bez jedinného problému, zápisy prochází, refreš není potřeba. Zato se vůbec, ale vůbec nehodí pro quad LNB, tady je ta slabina levného stroje. A tak se dá pokračovat u jiných značek.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizacei ja predavam niektore vybrane znacky a to som ich dostatocne mnozstvo predal aby som mohol tvrdit, ze pokial ide o srot zhladiska kariet a ich spolupracu s kartou a reklamacie typu nejde=tak ich pocet je minimalny. a to je ich vek aj viac ako 3 roky. |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 392 |
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizaceKubo ved o tom pisem, nieco ide nieco nie, to je riziko zych lacnych.Pojem srot sa nevztahuje len na karty.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Reset pinu,reautorizacejo kuba videl i houno s kridlama a jako standartni normal bez fantazie vsecko svede na ostatni. neprekvapiva reakce. byl aspon v rusku ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |