![]() |
|
Vyber prijimacuVratil jsem satelitni komplet a musim si koupit novy prijimac. Parabolu, konvertor jiz mam a resim prijimac. Nejsem narocny uzivatel v podstate mi staci stejny jako od Freesatu stribrny Philips. Nepotrebuji nahravani a ani HD nebo proste neco rozumneho.Programy, ktere mam v nabidce Freesat medium karta HBO MAx Pack Freesat PLUS Diky za pomoc a radu |
houlec
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 33 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
RE: Vyber prijimacuDneska jsem byl v kramu a tam mi doporucil GoSAT GS 7055 HDi |
houlec
![]() |
|
No takto bych koupil asi to co jsem ti poradil.Jinak pokud má TV šachtu pro modul s kartou to ti musí poradit prodejce jaký modul bezpečně funguje s tvojí kartou v dané TV.Budeš mít sice o přístroj méně,ale já preferuji samostatný sat.přístroj.Ale to je jenom muj názor.Ten co ti doporučili neznám.Já doporučuji jenom to co mám vyzkoušené a nemám s tím problémy.Třeba ti někdo kdo má tento přístroj podá reference. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
HoboModul do televize nechci. Na HD BOX 9105+ jsem koukal, ale mam strach, aby nenastala nejaka zmena a ja musel resit novou konfiguraci, ktera je nad moje sily |
houlec
![]() |
|
Pokudtedy ta TV má sat tuner tak platí to o přístroj méně.Jinak samozřejmě přístroj. |
hobo
![]() |
|
Takžepotom cokoliv co je s certifikovanou čtečkou Irdeto a kartu také Irdeto.Tam je stejně jedno co v cenové relaci 2500 plus mínus koupíš. |
hobo
![]() |
|
Optibox ZEBRAsnad patří k tomu lepšímu ze Skylink ready. ;) |
hobo
![]() |
|
hoboon chce freesat R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 398 |
![]() |
|
To vímale to snad nevadí ne?Dostane kartu Irdeto od UPC a jede. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Vyber prijimacuFreesat mam cca 8 let a kdyz jsem porovnaval se Skylinkem, tak mi vysel Freesat levnejsi. |
houlec
![]() |
|
Levnějšíje to je fakt.A když ještě vstoupí do hry handl ala trh někde v Turecku tak je ještě levnější. :laughing: |
hobo
![]() |
|
RE: Vyber prijimacuTak jsem se rozhodl pro HD BOX 9105+, ale mam jeden dotaz. Podle recenzi, co jsem cetl, tak ctecka po nahrani pluginu nezvladne precist kartu IRDETO a musi se koupit modul. Je to pravda nebo uz to neplati a normalne je cte?http://www.digizone.cz/clanky/hd-box-fs-9105-pvr-multimedialni-satelitni-pvr/ Diky |
houlec
![]() |
|
Kartuod UPC potřebuješ tzv.ICE Irdeto.A tato tam musí makat zcela určitě ve čtečce.Nech si tam nahrát pouze plugin MCAS a pokud možno nejstabilnější FW nic víc nepotřebuješ.Ostatně nyní už tam jede ve čtečce i čisté Irdeto. ;) UPC tuším dává jenom ty ICE.Protože ty jedou jak v CW tak v Irdeto čtečkách.Co by taky jiného mohli lidem dávat do těch jejich dotovaných střepu s pouze CW čtečkou? |
hobo
![]() |
|
hoboty dotované střepy dokáží i irdeto R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
To věřímale všichni je asi nemají.Bude v terénu asi ještě hodně pouze s CW. ;) |
hobo
![]() |
|
hoboco mám informaci,freesat je umí na dálku předělat na irdeto,tak to zas takový střepy nebudou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Vyber prijimacuOK, tak ho objednam a uvidime. Moc vsem dekuji za pomoc |
houlec
![]() |
|
hobohobo: Mas nejaky tip na verze MCAS a FW, ktere nepadaji? DIky |
houlec
![]() |
|
Fundovanýprodejce by měl vědět co nejlépe maká.Ne vždy to nejnovější musí znamenat nejlepší.Já tam mám např.FW 2.10.93 a nehrabu se do toho.Ted je 2.11.34.Dokud jde vše co potřebuji proč do toho vrtat.MCAS je tam taky tak nějak okolo té doby.Pokud to chceš pro potřeby ve tvém dotazu tak nahrát a nic dál nevymejšlet. |
hobo
![]() |
|
pierreJá to všechno beru ale stejně bych si to od nich nikdy nevzal.Nevím co je na tom pravdy ale prý z toho HD leze jenom 720p třeba to už neplatí moc se o to nezajímám. ;) |
hobo
![]() |
|
hoboPsal jsem nekolika prodejcum a bud nevedeli nebo mlzili. Ve vetsine pripadu to dopadlo tak, ze mi prodaji prijimac v surovem stavu od vyrobce. |
houlec
![]() |
|
RE: Vyber prijimacuPak jsi se neptal prodejce ale podejce ve skladišti. U prodejce by to problém nebyl, samozřejmě by to něco muselo stát.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Zavolejtřeba do Rokycan do prodejny TVdigitalne.cz.SAPRO,OLMI-ty všichni ti to přednastaví a většinou zadarmo. ;) |
hobo
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |